Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΝ στο Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού

Tα συμπεράσματα που έβγαλε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τα μάθουμε..

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης ΠΝ επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 2011 το Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού και ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν το προσωπικό του ΠΝ.
Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να εξηγηθώ?
--Δεν είμαι δικηγόρος του Α/ΓΕΝ!
--Δεν έχω σχέση με Σ.Ν.Δ!
Πλην όμως ενοχλούμαι απο την εκ προοιμίου επίθεση στο πρόσωπο του Αρχηγού ΜΗ δυνάμενοι να κρατήσετε ΟΥΤΕ τα προσχήματα και εξηγούμαι:
--Κατά την ταπεινή μου άποψη/γνώμη είσαστε εμπαθείς ως προς τον Α/ΓΕΝ και δει αυτόν του θεσμού που επιτελεί. Δεν περιμένατε ούτε μια μέρα για να του τα σούρετε!!!!!!
--Δεν σας είδα ωρέ λεβέντες να γράψετε κάτι για την ....χαχαχαχαχα Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών (Π.Ο.Σ) δηλαδή για το ποιοι απαρτίζουν αυτοί την ομοσπονδία, ποιο είναι το καταστατικό τους κλπ κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Σαν να επισκέφθηκε έναν ετοιμοθάνατο στο νοσοκομείο μου θυμίζει η ανακοίνωση.

Ανώνυμος είπε...

Ήντα θελες να πει 7:06 ???
Προσήλθε ο Α/ΓΕΝ με στολή υπ αριθμόν 5, χαιρέτησε το προσωπικό, παρήγγειλε ελληνικό με ολίγη κάθισε στην αίθουσα συνεδριάσεων κλπ κλπ
Είθισται το περιεχόμενο των ανακοινώσεων να είναι λιτό!!!

(ο 2:47)

Ανώνυμος είπε...

ελπιζουμε να υπηρχε και κανενα εικονισμα,να ξορκισει τον μουχαμετη,διοτη απο οπου περνα ο κουλουριωτης και ο κουλης,φυτρωνει και απο ενας μιναρες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το ηξερες 10:02 ? Αυτοι οι δυο ειναι σαν τους χιωτες .....ωπα συγνωμη σαν τους κουλουριωτες ηθελα να πω.Εμεινε ο ενας , κρατεισε και το δεκανικη του .Γλεντια εντος Ναυσταθμου !!! μαζί, μπαλιστα μαζι , ε! αλλα συγνωμη το ξεχασα ειμαστε εμπαθεις ........Κυριοι λειπει κατι αλλο απο την Σαλαμινα να τους το φτιαξουμε στην πλατη του ελληνικου πολεμικου ναυτικου ? Ισως εναν συλλογο αλιειας λεω εγω τωρα .......

Ανώνυμος είπε...

09:34 δεν είσαι και καλά του σιναφιού αλλά μυγιάζεσαι που κακολογήσαμε την μπαλότσα τον φίλο σου. Πρωϊ πρωϊ η απάντηση σου από το γραφείο σου υπάλληλε 4ου ορόφου. Πολύ δουλεία να διαβάζεις όλη μέρα και να απαντάς. Καλή Λευτεριά και σε σένα.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα Μ' έκανες να γελάσω 09:34 !!!!!
Είμαι έλεύθερος και φορολογούμενος Έλλην πολίτης και έχουμε ίσα δικαιώματα θες δεν θες!!!!!! Μπορώ να σου πω πως έχω και περισσότερα απο σένα στην περίπτωση που έχεις ταχθεί να φυλάς "Θερμοπύλες", οπότε τα ειρωνικά σχόλια σου τα επιστρέφω!!!!