Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

"Να μεταβείτε στα μνήματα των μονίμων στελεχών των τελευταίων 10 ετών που έχασαν την ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος"

Και ο "Ντάνι" δεν "χωνεύει" τα κρουασάν!
Επιστολή του πρώην διοικητή ΜΥΚ

Ο υποναύαρχος Ιωάννης Θεοφανίδης,μορφή και διοικητής της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών,προσθέτει με επιστολή του τη φωνή διαμαρτυρίας για το άρθρο ...περί κρουασάν:

Αγαπητέ κύριε Ζούλα

Είχα την ευκαιρία ξεφυλλίζοντας την έγκριτη Καθημερινή στην όποια εργάζεσθε και να διαβάσω το άρθρο σας με τίτλο τα κρουσάν ..υπό μάλης.

Τοιαύτης μορφής λιβελογράφημα για τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδος είχα καιρό να δω σε εφημερίδα της ποιότητος της Καθημερινής.

Οι εκφράσεις όπως μονιμάς κλπ.. ανήκουν σε επίπεδο καραγωγέα και όχι σε πολιτισμένο και μορφωμένο δημοσιογράφο καθ’ α γνωρίζω.

Όσον αφορά τα δυο χρόνια που χάσατε από την ζωή σας υπηρετώντας στο στράτευμα σας υπενθυμίζω ότι αυτό ήταν το χρέος σας και η υποχρέωση σας προς το Έθνος και την Ελλάδα μας της όποιας έχετε την τιμή να είσθε πολίτης.

Αν τώρα τα μόνιμα στελέχη ολημερίς χαζεύουν τηλεόραση ,κουτσομπολεύουν και ποδόσφαιρο φιλοσοφούν και σκαρφίζονται τρόπους να αυξάνουν τις αποδοχές τους και για να σπάσουν την μονοτονία τους δίνουν εντολές στους φαντάρους που υπάρχουν απλά για να κάνουν τα θελήματα τους θα ήθελα να μου πείτε σε ποιας χώρας το στράτευμα υπηρετήσατε και που (έχει σημασία) !

Μεταξύ των εκάστοτε στρατευμένων όπως γνωρίζεται υπάρχουν και δυο πολύ γνωστές κατηγορίες όπως ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ και ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ.

Σε ποια άλλη κατηγορία φιλοπάτριδος κληρωτού υμείς ανήκετε δεν γνωρίζω. Δύνασθε όμως να με ενημερώσετε ώστε να πεισθώ ότι υπηρετήσατε ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.

Αν έχετε φίλους που υπηρέτησαν επί πολεμικών πλοίων θα ήθελα να διαβάσω μια αντίστοιχη ιστορία μετά στοιχείων σαν αυτή που συντάξατε.

Τέλος για να μην μακρηγορώ μια και έχετε τόσο εμπεριστατωμένη γνώμη δια τα μόνιμα στελέχη των ενόπλων Δυνάμεων θα ήταν σκόπιμο από την πολιτεία να σας καλέσει ως ειδικό σύμβουλο παρά τω υπουργώ ώστε να εισηγηθείτε τις απαιτούμενες τροποποιήσεις που θα παράσχουν ικανές και αξιόπιστες ένοπλες δυνάμεις για την Ελλάδα μας που τόσο αγαπάτε.

Επιπρόσθετα σας προτρέπω να μεταβείτε στα μνήματα των μονίμων στελεχών των τελευταίων 10 ετών που έχασαν την ζωή τους στην εκτέλεση το καθήκοντος και να αξιολογήσετε έτσι απλά την προσφορά τους στην χώρα [για να μην αναφερθώ στους νεκρούς μονίμους αξιωματικούς της πολεμικής μας αεροπορίας (νήσος Κάρπαθος) και τους μονίμους αξιωματικούς και υπαξιωματικό του ΠΝ στην νήσο Ίμια]

Υποναύαρχος Ιωάννης Ι. Θεοφανίδης ΠΝ (εα)
Οδος Ιωτα αρ. 2 Ελληνικο τκ 16777
Τηλ.210 9680458 Κιν. 6944 552793
Email dannys@otenet.gr
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/10.html
onalert

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΖΟΥΛΑΣ.ΠΟΣΣΟΙ ΑΞΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ?ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΟΝΤΑΙ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ,ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΡΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!

ΕΛ είπε...

Συγκρατήσου ρε μεγάλε 6 Απριλίου 2011 8:27 π.μ.. Πού στο διάολο υπηρετούσες και τα έβλεπες όλ' αυτά; Εμείς οι άλλοι αόματοι είμαστε τόσα χρόνια ή συλλήβδην λαμόγια;

Ανώνυμος είπε...

Γεναίε, αφού τα είδες σίγουρα τα κατηγγειλες, έτσι δεν είναι Γεναίε;

Ανώνυμος είπε...

@ 1.04
Θα μας τρελάνεις που δεν τα έχεις δει ποτέ; Τέτοιες ιστορίες έχει να διηγηθεί περισσότερο ή λιγότερο ο κάθε φαντάρος. Είτε μας αρέσει είτε όχι κάποιοι ένστολοι μεταλάχθηκαν γρήγορα σε δημοσίους υπαλλήλους, με όλη τη μιζέρια, το βόλεμα και τον ωχαδελφισμό που αυτό συνεπάγεται.

Ανώνυμος είπε...

Βαρύνουσας σημασίας τα γραφόμενα απο τον τ. Διοικητή των βατραχανθρώπων ο οποίος και τυγχάνει απόγονος του Κολοκοτρώνη!!!

Aman pia είπε...

Μπραβο Κ.Υπονάυαρχε για τα λεγομενά σας.
Θα ημουν υπερηφανος αν τυγχανε να συνηπηρετησω μαζι σας.