Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Απάντηση στο άρθρο: '' Η ηγεσία του Πολεμικού μας Ναυτικού αρνιόταν ελέγχους, την ώρα που εκρηκτικά έκαναν φτερά '' την Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Απάντηση στο εν λόγω άρθρο δίνει με νέες καταγγελίες και αποκλειστικές αποκαλύψεις, εν ενεργεία στέλεχος του ΠΝ που φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τα πρόσωπα και τα τεκταινόμενα εντός και εκτός Ναυστάθμου.


Θα ήθελα να τοποθετηθώ επί του άρθρου το οποίο απλά το αναδημοσιεύσατε από το www.elkosmos.gr αλλά δυστυχώς θα ειπωθούν πράγματα που θα στεναχωρήσουν ενημερώνω!!! Ξεκινώντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον χώρο/χρόνο που μου παραχωρείτε για να εκφράσω τις απόψεις μου για το όλο θέμα.

"Εδώ και ένα χρόνο, η Ναυτονομία είχε πληροφορίες για αφαίρεση υλικών από το Ναύσταθμο Σαλαμίνας"; 
Ο Κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι θα απαντήσω σε αυτό. Είναι γνωστό σε όλους ότι όχι μόνο ο ναύσταθμος αντιμετώπιζε τέτοιο πρόβλημα και κυρίως  από το πολιτικό προσωπικό!!! που εφεύρισκαν τις ποιο απίστευτες κρυψώνες στα οχήματα τους για να εξάγουν πράγματα (π.χ καρτέλες με αυγά στο καπό της μηχανής, εργαλεία κάτω από καθίσματα κ.α). Η Ναυτονομία πως είχε τέτοιες πληροφορίες για τον ναύσταθμο αφού ούτε τι χρωμα έχει η πύλη δεν ξέρει? (23 χρόνια στο Π.Ν ποτέ μα ποτέ δεν έχω δει την Ναυτονομία έξω από το Ναύσταθμο !!!!)

"Επί ένα χρόνο, προσπάθησε να εισέλθει δια της προβλεπόμενης διαδικασίας (με σχετικά έγγραφα στο ΓΕΝ), στο Ναύσταθμο" 
 Σχετικά έγγραφα πάνω σε τι? Σε παράνομη εξαγωγή ελκυστικού υλικού ή γενικά τη θεματολογία περί προστασίας υλικού για τυχόν περίπτωση που αρέσκεται πολλές φορές το Π.Ν? Επί του πρακτέου παρακαλώ και όχι πατοκοιλιακά πράγματα και αερολογίες !!!

"Στάθηκε αδύνατο, καθώς το ΓΕΝ αντιδρούσε και απαγόρευε γραπτώς, την είσοδο στα όργανα της τάξης, που ήθελαν να πραγματοποιήσουν δειγματοληπτικούς ελέγχους" 
 Τα όργανα τάξης (Ναυτονομία) δεν έχουν καμία δικαιοδοσία εντός Στρατιωτικών Εγκαταστάσεων. Εάν διαβάσει κανείς τη Διαταγή Λειτουργίας της Υ.ΝΑ (Η Υπηρεσία Ναυτονομίας (Υ.ΝΑ.) ιδρύθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2005) θα δει ότι πολύ ωραία η τότε ηγεσία του Π.Ν και η πρώτη Διοίκηση της Υ.ΝΑ κατάφερε να την εξαιρέσει από όλες τις ευθύνες  περί ασφάλειας Ναυτικών Εγκαταστάσεων και να της αφήσει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΑ το ρόλο των μεταγωγών στην χάσει και την φέξει, και να παραδίδει στεφάνια σε τελετές και ΜΟΝΟ άντε και κανα Ναύτη στο Μεικτό (περιπολεία) στην Φρουρά Αθηνών  !!!  Η Ασφάλεια των Στρατιωτικών Εγκαταστάσεων έχει περάσει στον έλεγχο των Φ.Ν.Ε (Φρουρών Ναυτικών Εγκαταστάσεων) που επιχειρησιακά υπάγονται στο Α2 ΓΕΝ και διοικητικά στον εκάστοτε Διοικητή που είναι τοποθετημένοι (για να τους χειρίζεται όπως κρίνει αυτός πάνω σε θέματα ασφάλειας εγκαταστάσεων)  και οι εκπαίδευση τους είναι ανάλογη των αντικειμένων τους σε σχολεία των Ε.Δ και Σωμάτων ασφαλείας.

"Όλως τυχαίως, ο επικεφαλής του, Σούλης Μιχάλαρος, είναι συγγενής εξ αγχιστείας (μπατζανάκης) με τον Α/ΓΕΝ, Δ. Ελευσινιώτη" Αναληθές πέρα ως πέρα και άδικο.

"Μάλιστα, όταν η Ναυτονομία πήγε έξω από το Ναύσταθμο και προέβη σε ελέγχους, βγήκε έξω ο ίδιος ο διοικητής του Ναυστάθμου για να τους αποτρέψει. Φυσικά, η υπεξαίρεση υλικών, συνεχιζόταν... Το ΠΝ, με τη στάση του, βοηθούσε την «δουλειά» της άκρας αριστεράς" 
Η Υ.ΝΑ όταν θυμήθηκε τον λόγο υπάρξεις της,  πήγε έξω από τον Ναύσταθμο, πήγε έξω από τον Βοτανικό, πήγε έξω από την ΠΟΝ κατόπιν εορτής και μόνο για να την ‘’μπει’’ ο αξιόμαχος κος Πλοίαρχος Πολίτης τότε διοικητής Υ.ΝΑ στην ηγεσία που δεν ήταν της πολιτικής του παράταξης (μέχρι τότε αγαπητέ αρθρογραφε η ΥΝΑ έστηνε μπλόκα 50 μέτρα έξω από την Πύλη του Σκαραμαγκά και έλεγχε τα υπηρεσιακά οχήματα και μέχρι εκεί). Ούτε σε κατατάξεις δεν την έβρισκες παρά μόνο κατόπιν εορτής. Όσο για την υπεξαίρεση υλικών που συνεχιζότανε επειδή δεν ‘’άφηναν’’ να κάνει έλεγχο η Ναυτονομία επιτρέψτε μου να γελάσω και μόνο!!! Οι ΦΝΕ κάνουν μια χαρά την δουλειά τους ΟΤΑΝ και ΑΝ τους αφήνουν !!!!!

"Όμως, τα πράγματα ζόρισαν, καθώς μπήκε στη μέση η Αντιτρομοκρατική της ΕΛΑΣ, που άρχισε να δυσφορεί για τα τεκταινόμενα" Αναληθές πέρα ως πέρα!!! Η Αντιτρομοκρατική καθώς και η ΥΔΑ/ΕΛ.ΑΣ από την πρώτη στιγμή μπήκαν στο παιχνίδι καθώς ήταν και οι πλέον αρμόδιοι και ΕΜΠΕΙΡΟΙ. Δηλαδή καθυστέρησε η ηγεσία Π.Ν και δεν άφησε την Υ.ΝΑ να μπει στο παιχνίδι και να ξεκινήσει ανακρίσεις με τα τόσα χρόνια εμπειρίας πάνω σε τέτοια αντικείμενα και δυσφόρησε η αντιτρομοκρατική με αυτή την στάση!!! Σύνελθε αρθρογράφε !!!

"Στις 11 Απριλίου, η φυσική ηγεσία του ΓΕΝ ζήτησε από τη Ναυτονομία τη σύλληψη του κελευστή! Για κάποιο παράξενο λόγο, δεν συντάχθηκε έκθεση σύλληψης, κάτι που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Κάποιοι στο ΓΕΝ, κάτι ήθελαν να κρύψουν. Ως συνήθως. Ο ύποπτος, παραδόθηκε από την ομάδα Μεταγωγών της Ναυτονομίας στην Αντιτρομοκρατική, στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, σε αστυνόμο Β' της ΕΛΑΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, δεδομένου ότι είναι ένστολος και δεν του είχε απαγγελθεί κατηγορία από τον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου." 
Η αστυνομία έκανε όλη την επιχείρηση σύλληψης και η Ναυτονομία απλά τον μετέφερε με την συνοδεία της αστυνομίας πάλι στην ΓΑΔΑ. Δεν συντάχθηκε έκθεση σύλληψης σε έναν άνθρωπο που είχε κλέψει 4 κιλά ΤΝΤ και κάτι μασούρια γιατί δεν ξέρεις με τι έχεις να κάνεις και πρέπει να μεταφερθεί άμεσα σε ασφαλές μέρος. Τρομοκρατία, εκρηκτικά σου λενε τιποτα?

"Σημειωτέον, ότι η ΕΛΑΣ δεν έχει δικαίωμα να τον ανακρίνει, εφόσον είναι ένστολος. Όλα έγιναν με τρόπο που παραβιάζει βάναυσα τη νομιμότητα και πολύ αμφιβάλουμε αν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, ήταν ενήμερος... Αλλά, επί ΠΑΣΟΚ η νομιμότητα είναι κάτι «σχετικό»..."  
Επειδή δεν είμαι νομικός ποστάρω απάντηση αναγνώστη στην ανάρτηση του www.elkosmos.gr :

Κάνετε λάθος αναφορικά με το νομικό χαρακτηρισμό
Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2011 11:55
Πολυδεύκης
Παιδιά, δε θέλω να σας ψέξω, αλλα βάσει του Άρθρου 4 του Συντάγματος όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι και επιπλέον, σε περίπτωση στρατιωτικού παραβάτη για αδικήματα του Ποινικού Δικαίου τα οποία είναι βαρύτερα από τα συρρέοντα αδικήματα του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα, επιλαμβάνεται η Αστυνομία. Βέβαια είναι στη διακριτική ευχέρεια του συλλαμβάνοντος οργάνου εάν θα τον παραπέμψει στην πολιτική η τη στρατιωτική δικαιοσύνη. 


Αυτά εν ολίγοις. Την επόμενη φορά ρωτήστε τον Τάσο τον Δημητρακόπουλο για νομικές συμβουλές, η τουλάχιστον κάποιον Εισαγγελέα. Είναι κρίμα.


"Επί ένα χρόνο, ανώτατοι αξιωματικοί του ΠΝ παρεμπόδιζαν τον έλεγχο στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας από τη Ναυτονομία, απαντώντας αρνητικά στα απανωτά αιτήματά της. Το τι μπορεί αυτό να κόστισε στην κοινωνία και στην ασφάλειά της, ας το κρίνουν οι αρμόδιες αρχές." Κόστισε στην κοινωνία και στο Π.Ν που δεν ‘’αφηναν’’ εντέχνως κιόλας οι ανώτατοι αξιωματικοι του Π.Ν τα τσακάλια της  Υ.ΝΑ να κάνουν ελέγχους ……. Τρικυμία εν κρανίο !!!!

Λοιπόν διάβασε σε λίγες γραμμές αξιότιμε κύριε
αρθρογράφε της elkosmos.gr πως έχουν τα πράγματα.
Η Υ.ΝΑ χρησιμοποιήθηκε σαν όργανο στα χέρια του
αξιότιμου καρά Δεξιού Πλοιάρχου ε.α Πολίτη φίλα προσκείμενου στην παράταξη Καραμαλίκη γιατί τον
μείωσαν με την μετάθεση που τον έστειλε η μετέπειτα Πασοκική ηγεσία και τον έβρισκε άκρως αντίθετο. Δημιουργούσε συνεχώς θέματα/προβλήματα με πολλούς Διοικητές από άλλες υπηρεσίες γιατί έστελνε εντελώς παράτυπα άσχετο (εννοώ χωρίς γνώση του αντικειμένου) προσωπικό της ΥΝΑ να εκτελούν ελέγχους σε προσωπικό/οχήματα εντός των άλλων υπηρεσιών χωρίς να έχει κάποια εντολή από τους ανωτέρους του (με λίγα λόγια ενεργούσε αυτοβούλως λες και ήταν μαγαζί του). Η Υ.ΝΑ πέρα από 2 σεμινάρια στην ΕΛ.ΑΣ δεν έχει κάποια άλλη εκπαίδευση και δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στο απειροελάχιστο. Τώρα για τον Μιχάλαρο ότι όπου βρεθεί κι όπου σταθεί το παίζει μεγαλοπαράγοντας χρησιμοποιώντας πάντα τις σχέσεις του με τον Αρχηγό. Σ' αυτό βέβαια δεν φταίει ο Αρχηγός, αλλά θα πρέπει να του βάλει λίγο πάγο διότι έχει πάρει πολύ θάρρος και γενικώς έχει ξεφύγει. Αυτό είναι γνωστό σε όλους στο Ναυτικό και ιδιαίτερα στο Ναύσταθμο. Πέρσυ δεν μετακινήθηκε κανένας ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ από τον Ναύσταθμο κατόπιν αιτήματος του !!!!! Έχει Σαλαμινιούς Εφέδρους Αξιωματικούς σε πόστα καίρια κάτι που απαγορεύεται !!! Τώρα για τα ψαρέματα δεν γνωρίζω παρά μόνο αυτά που διαβάσαμε πρόσφατα !!!
Όλα για τους βαθμούς αλλά μην αγχώνεσαι, όπως είπε και ο Αρχηγός, 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ !!!

Μετά τιμής Αrcangelo Bontà

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nα σου θυμήσω ότι πριν από δυο-τρία περίπου χρόνια στην Πάτρα σε υπηρεσία του ΠΝ είχαν μετατεθεί καμμιά τριακοσαριά...... στο δε οίκημα του αρχηγου, άσε έχω χάσει τον λογαριασμό.Οι Σαλαμίνιοι σου φταίνε..? και ιδιαίτερα ο Μιχάλαρος?Οι Αθηναίοι...που βάζουν μέσον να ΜΗΝ μετατεθούν στον ναύσταθμο?Τί λες γι αυτούς?ΑΝΤΕ ΠΑΡΆΤΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ,ΕΣΥ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΛΑΜΟΓΙΟ....ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...
ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ......ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΝΥΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ....ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ,ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ....ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΝΑ ΕΚΕΙ ,ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΤΕ.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.
ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΟΙ.
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....
ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ....ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΟΝ ΑΓΡΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΘΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ....
ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΔΗΦΑΓΙΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ .....ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΜΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Τον Σούλη τον γλύφουν όλοι και τον φοβούνται κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι συμπεριλαμβανομένου και του ΚΡΙΟΝΕΡΙΤΗ και του ΚΑΤΣΑΡΗ.
Δεδομένου η φιλική του σχέση με τον Αρχηγό, πιστεύουν ότι δεν θα τους κατηγορεί και θα λέει καλά λόγια για να έχουν την εύνοια του. "ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ". Δεν είναι κακός άνθρωπος ο Διοικητής ΝΣ, απλά εκμεταλλεύεται την ευκαιρία του κι αυτός, μιας και με το σύστημα Καραμαλίκη θα είχε πάει σπιτάκι και όχι άδικα. Με τετοια δουλοπρέπεια κύριοι της Ηγεσίας του ΠΝ πως θέλετε να πάει μπροστά το Όπλο?
Ο Α/ΓΕΝ είναι ο μόνος που μπορεί να προσγειώσει τον κ. Μιχάλαρο, κανείς άλλος. Είχε την ευκαιρία πριν το Πάσχα αλλά δυστυχώς την έχασε. Λόγω και Μ. Πέμπτης αναγκάστηκε ως Πόντιος Πιλάτος (τι συγκυρία) χωρίς τύποις να μπορεί να κάνει κάτι, να αποδεχθεί τη μεθόδευση ΚΑΤΣΑΡΗ-ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ-ΚΡΙΟΝΕΡΙΤΗ.
Ο απλός ένστολος του ΠΝ, βλέπει κρίνει και αγανακτεί. Είναι αδιανόητο τα ίδια διαχρονικά λαμόγια να χαίρουν ασυλίας με όλες τις καταστάσεις.
Αν δεν κάνει το λαμόγιο που πήγε και στην Κύπρο τα καθήκοντα του Α' ποιός θα τα κάνει? Σίγουρα κάποιο ανθρωπάκι που τιμάει τον όρκο του. Δεν κατηγορείται ο κ.Μιχάλαρος που προσπαθεί να απαλλάξει με νύχια και με δόντια έναν "σοβαρό" επιτελή του από την υποχρέωση που έχει έναντι των συναδέλφων του και έναντι των συμβατών υποχρεώσεων του. Φταίνε αυτοί που αποδέχονται και μεθοδεύουν κιόλας αυτή την κατάσταση για δικούς τους λόγους που είναι ιδιοτελείς.
κ. Αρχηγέ πάρτε το φραγγέλιο τώρα που είναι ακόμη περίοδος του ΠΑΣΧΑ ώστε να σώσετε την παρτίδα. ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Από μπρος παρθένα κιαπό πίσω τρένα!!
Στους πλωταρχάκους τομάγκα και διδασκαλία του πωπού κι ο άλλος αργόμισθος remote προαγόμενος!!
ΟΥΥΥΣΤΤΤΤ

Ανώνυμος είπε...

O Δ/Ν.Σ σαν Διοικητης εχει κανει αρκετα πραγματα απο αυτα που δεν ειχαν κανει οι προηγουμενοι Διοικητες.Θα μπορουσε ομως να μην εκτεθει σε λιστες και παραλογα αιτηματα μεταθεσεων απο συντοπιτες του.Εαν ισχυουν ολα αυτα περι καθαριας πορειας του σε ολες τις υπηρεσιες δεν πρεπει να πεφτει σε τετοια ατοπιματα