Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αλαλούμ με το νέο σύστημα μεταθέσεων

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι!
Υπασπιστές υπουργών-αρχηγών, παιδιά ενός "ανώτερου θεού"...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν λέμε βίσματα και βολεμένοι στο στρατό. Όλα είναι δίκαια, αντικειμενικά και κυριώς ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις...
Και μετά σας πείραξε που λένε για κρουασανοκουβαλητές...

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλε μου μας πείραξε γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

Ανώνυμος είπε...

αντι να κοπουν οι μεταθεσεις κοιταζουν πως να συνεχιζονται, αλλα για να αποζημιωνουν τα στελεχη μεχρι τελευταιο ευρω για τα ενοικια και τα εξοδα μεταθεσεως ουτε λογος κοροιδα τους πιανουν, πατε μεταθεσεις να πληρωνετε 500 ευρω ενοικιο το μηνα, και καποιοι να μην παιρνουν μεταθεση ποτε,οι μονοι σε ολο τον δημοσιο τομεα που παιρνουν μεταθεση ειναι οι στρατιωτικοι,γινονται περικοπες στους μισθους αλλα δεν τους νοιαζει πως θα τα βγαλουν περα με τα υψηλα ενοικια,δεν τους νοιαζει αν εκει που θα πανε υπαρχει νοσοκομειο για τα παιδια τους,σχολειο,εργασια για την συζυγο που πολλες φορες χανει την εργασια της λογω μεταθεσης του συζυγου της αφου εργαζοταν στον ιδιωτικο τομεα,δεν τους νοιαζει αν υπαρχει σπιτι εκει που πανε η σε τι κατασταση ειναι τα σπιτια που βρισκουνε,δεν τους νοιαζει για την εκμεταλευση που υφιστανται απο τους ιδιοκτητες των ακινητων στις περιοχες που πανε μεταθεση,δεν τους νοιαζει για την απωλεια εισοδηματος που εχουνε λογω του οτι αναγκαζονται να πληρωνουν ενοικιο,χωρια την απωλεια του εισοδηματος της συζυγου,κατα τα αλλα μπραβο νοιαστηκατε για τους στρατιωτικους,τους περνατε για μεγαλα κοροιδα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και άλλη φάπα από το ΕΘΝΟΣ. Έχουμε χάσει το μέτρημα. Τι γίνεται ρε παιδιά? Εμφύλιος Πασοκικός Πόλεμος? Εκτός και αν ο εκδότης-εργολάβος-καναλάρχης-τα πάντα όλα-με ακόρεστη πείνα για λεφτά-λαμόγιο, θέλει κάτι ακόμη να βάλει μέσα στην shitbag του, που δεν θα πάρει με τίποτα μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙ 3 ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΕΠΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ; ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΙΝΕΖΑ........ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΕΣ (ΦΡΟΥΡΕΣ) ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.