Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Σημειωτόν οι μεταθέσεις

Άλλος για Έβρο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη κι άλλος στην Αττική ¨καταδικάστηκε" έτη πολλά να μείνει!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΦΡΟΥΡΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΟΙΑ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΟΒΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟΝ) ΣΤΑ ΔΥΣΜΕΝΗ. ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ. ΑΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αφού μόνοι σας τα λέτε ότι στις ένοπλες δυνάμεις γίνεται το σώσε από τα ρουσφέτια και τα βύσματα, γιατί σας ενοχλεί όταν σαν το λένε και οι υπόλοιποι πολίτες; Κατά τα άλλα σας πείραξε το άρθρο του Ζούλα για τα βύσματα των μη μάχημων μονάδων. Και λίγα είπε...

Ανώνυμος είπε...

3.51 πες μας ντε τι δουλειά κάνεις , να σου πούμε και μεις τη μοίρα σου το ριζικό σου, σε ξένο κώλο ξέρω και γω να λέω πολλά.

Ανώνυμος είπε...

3:51 με ξένο κώλο κάνει η κότα τον πούστη. συμφωνείς?

Ανώνυμος είπε...

κοψτε εντελως τις μεταθεσεις για να μην υπαρχει ποτε προβλημα,αυτοι που μενουν σε ΣΟΑ εκτος φρουρας συμφεροντων να μενουν 3 χρονια και οχι 2 με την προφαση οτι εξυπηρετουν περισοτερους αναγκαζονται να βαζουν βυσμα για να φυγουν στα 2 χρονια για να μην αναγκαστουν να ψαχνουν σπιτι για ενα χρονο η καντε την μεταθεση 2 χρονια μονο, και το στελεχος να γυριζει στο σπιτι του μεταθεση,οταν καποιος υπηρετει σε παραμεθοριο να μην παιρνει μεταθεση σε παραμεθοριο δηλαδη ενας εβριτης να μενει εβρο δεν υπαρχει λογος να παει σε νησι η ενας νησιωτης να πηγαινει εβρο, ξανθη, η κομοτηνη,το ιδιο και ενας ξανθιωτης η ενας κομοτηναιος αφου ειναι και εκει παραμεθοριος γιατι να μετακινηται σε νησι τοσο πολυ μυαλο θελει.