Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Πως πάνε να στήσουν εκτρώματα στο διαδίκτυο κατά των blogs!

Εμείς δεν θέλουμε να το πιστέψουμε ... Αλλά αν είναι έστω και στο παραμικρό αλήθεια αυτό το σχέδιο της Κυβέρνησης, να περάσει "ντροπολογία" για τα blogs πρέπει να αντιδράσουμε καταγγέλλοντας τους στο διαδίκτυο κατά πρώτο.

Κατά δεύτερο με δεδομένο ότι η κυβέρνηση στο Government χρησιμοποιεί την wordpress, που αναπτύχθηκε από τα blogs και το ανοικτό λογισμικό να κινητοποιήσουμε τους χρήστες και προς αυτή την κατεύθυνση.

Λοιπόν τι πάνε να κάνουν...Επειδή δεν είναι δυνατή η ονομαστικοποίηση όπως παπαγαλίζουν εδώ και χρόνια στους παρόχους των εφαρμογών για τα blogs, πάνε να περάσουν νομοσχέδιο σε συνδυασμό με την γνωμάτευση του Σανιδά σαν αποδεικτικό κυριότητας ενός blogs , την ανιχνεύσιμη ip του χρήστη και πάνω εκεί να στήνουν δικογραφίες. Έτσι πάνε να ξεπεράσουν την πιστοποίηση του παρόχου για την κυριότητα ενός blog !

Δηλαδή μια ακόμα γελοιότητα στις τόσες που γίνονται στην Ελλάδα

Η καραμέλα της ip είναι γνωστή . Τι είναι ip! Είναι ένας αριθμός που απαιτείται να γίνει μία σύνδεση ή επαφή στο internet. Όπως δηλαδή ένας τηλεφωνικός αριθμός.
Μέσο αυτής, όπως και με το κλασικό τηλέφωνο, μπορείς να εντοπίσεις τον κάτοχο.

Επιπλέον δεν πρόκειται για κάτι κρυφό και ο ποιο άσχετος στο internet μπορεί να εντοπίσει ip ! Άλλωστε καταγράφονται και σε main εφαρμογές του διαδικτύου και συνοδεύουν κάθε ηλεκτρονική επικοινωνία. Πχ αν αφήσετε ένα σχόλιο σε blogs ή σε οποιαδήποτε online εφαρμογή o λήπτης ξέρει από ip προήλθε. Αν στείλετε ένα email ο παραλήπτης ξέρει από ποιά ip του στάλθηκε. Υπάρχουν άπειρες εφαρμογές και απο hoby να εντοπίζεται ip Δηλαδή ένα απλό παιχνιδάκι. Αυτό το παιχνιδάκι θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για  ποινικοποιήσουν στην  Ελλάδα το internet και μάλιστα ως τεχνολογικό επίτευγμα. Σε μια χώρα που έχει μηδαμινή εγκληματικότητα ... πέρα από τους γνωστούς παιδεραστές που μας τους δίνει η interpol. Ετσι η σκληρή  εγκληματικότητα είναι ελάχιστη μέσα σε 4.000.000 χρήστες.

Βέβαια υπάρχει και η καταγγελλόμενη ...δυσφημίσεις προσωπικά δεδομένα κλπ ...επίσης απειροελάχιστη και συνήθως βασίζεται στην ηλιθιότητα αυτών που την διαπράττουν . Και αντί να εκμεταλλευθούμε το γεγονός να αναπτύξουμε την χώρα ηλεκτρονικά ...αυτογελοιοποιούμαστε με σωβρακοφανέλλες ! Για φανταστείτε να είχαμε εδώ την wordpreess η την blogspot.com Τι μεταφράζεται σε θέσεις εργασίας και έσοδα για το κράτος 
Τι σημαίνει αυτό . Με νόμο όλοι όσοι χρησιμοποιείται internet στην Ελλάδα μπορεί να βρεθείτε με μια δικογραφία. 
Αυτό είναι όλο ...το νταβαντούρι.Και δεν αντιδρά κανείς...Είτε από άγνοια είτε από συμφέρον ...Καταδικάζοντας την χώρα στην ηλεκτρονική υπανάπτυξη...και τον σκοταδισμό.

papatzides.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πνιγμένος απ΄τα μαλλιά του πιάνεται, κι ύστερα σου λένε για απολυταρχικά καθεστώτα,

ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ O KAUENAS AS ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ROUTER ΤΟΥ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΙΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ..ΚΥΝΗΓΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΩΝ..

ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ