Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Ένας στους τέσσερις εισακτέους τις εγκαταλείπει μετά τον πρώτο χρόνο φοίτησης
Λύση στο πρόβλημα των αποχωρήσεων η πρόταση Σαμαρά

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο παραγοντισμός σας λέει τίποτε.Οι παλαιότεροι θα τον θυμούνται.Αλλοι το έχουν βιώσει.
Γιαννιώτης

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αν οι εξετάσεις γίνονται από τις σχολές (ας ετοιμάζουμε πάλι τους τενεκέδες με τη φέτα) σε τι διασφαλίζεται ότι αυτοί που θα μπουν θα παραμείνουν; Δηλαδή σε αυτούς εποκλείεται να μην τους αρέσει και να την κοπανήσουν μετά από λίγο ή να παραμείνουν αν και δεν τους αρέσει μόνο και μόνο και μόνο για να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι; Και εν τέλει με αυτό το σύστημα επιστρέφουμε στις εποχές που όλος ο κατιμάς των σχολείων, που δεν είχε ελπίδες να μπει σε κάποια σχολή, κατέληγε ως ύστατη λύση στο στρατό για να φάει ένα κομμάτι ψωμί. Ωραίες εποχές...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ Ε.Δ. ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΙΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΚΑΗ ΠΟΘΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ Ε.Δ.,ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 19,8, ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ????????.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ. ΕΥΓΕ!

Ανώνυμος είπε...

Α ΚΑΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ.ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΛΑΜΠ.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ.ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΑΧΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΒΛ.ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΔΕΗ Κ.Λ.Π)

Ανώνυμος είπε...

ΗΔΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΗΜΕΙΟ " ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ- ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ- ΜΗ ΚΑΤΑΤΑΓΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΣΕΙ ΑΣΣΥ, ΔΕ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ! ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ 2008.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΜΗ ΑΝΑΠΛΗΡΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΛΌΥΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΔ.

ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΥΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ 2η Ή 3η ΣΛΟΛΗ ΤΩΝ ΕΔ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ Σ΄ΑΥΤΗ.