Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Το κίνημα " ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ", με σκοπό να δηλώσει την αντίδραση του απέναντι στο συνεχές ξεθώριασμα των θεσμών, στην διαπλοκή, στην διαστρέβλωση των νόμων του δικαίου, στις παράλογες πολιτικές αποφάσεις κατά του κοινωνικού συμφέροντος - που οδήγησαν την χώρα και τους πολίτες της στην σημερινή τραγική κατάσταση που βιώνουμε όλοι - κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην πολιτική σκηνή, παρουσιάζοντας στις 15 Μαϊου (ώρα 17:00μ.μ.) στο ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ HOTEL" (Πανεπιστημίου 52, 1ος όροφος) τις κεντρικές του θέσεις σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την πλειοψηφία των Ελλήνων σήμερα.

Δηλώνουμε υπέρ της ακύρωσης της συνθήκης του μνημονίου και κατά των μέτρων που πάρθηκαν κατά την εφαρμογή του.

Είμαστε υπέρ της ένταξης νέων ακομμάτιστων προσώπων στην πολιτική.

Πιστεύουμε ότι σε ένα δημοκρατικό σύστημα η λύση του εκάστοτε προβλήματος πρέπει να εκφράζεται πολιτικά χωρίς ακρότητες που οδηγούν σε βία και αναρχία.

Αισιοδοξούμε να αποτελέσουμε βήμα έκφρασης όλων όσων νιώθουν ότι απογοητεύτηκαν από τους πολιτικούς αλλά αναγνωρίζουν την αξία της πολιτικής ως πυλώνα της Δημοκρατίας.
Ο αρχηγός του κινήματος Γεώργιος Κανιάρης με πολυετή νομική εμπειρία, καθώς και τα ιδρυτικά στελέχη μας -καλούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να δημοσιεύσουν το παρόν δελτίο τύπου, έτσι ώστε να γνωστοποιηθεί η ύπαρξη του κινήματος μας καθώς και να δοθεί η ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, να ενημερωθούν σχετικά με τις θέσεις μας.

Για πληροφορίες σχετικά με τη δράση μας, μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία μας Μασσαλίας 14 (Αθήνα) και στο τηλέφωνο 2103612028 ή στο email: info@eleutheroi-ellines.gr

--
Με τιμή,
Ευσταθία Δ. Χρυσοβέργη
Τηλ. επικοινωνίας:
6951090222 , 6947141291 .
Εκπρόσωπος Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: