Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

«ΑΝΤΡΙΚΙΟ μήπως ξεχάσατε τη σημαίνει η λέξη;»



Τι συμβαίνει με τα ξίφη για τους προερχόμενους εξ΄υπαξιωματικών Αξιωματικούς; Το θέμα έχει πραγματικά βάθος και παρασκήνιο. Από τον Ιούνιο με πρωτοβουλία μου κατατέθηκε ερώτηση από τον Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κο Μάκη Βορίδη, δεν το ανέφερα ποτέ γιατί δεν ήθελα να γίνει εκμετάλλευση ψηφοθηρική, δεδομένου ότι ήμουν υποψήφιος, και επιπλέον δεν συμφωνώ να καταφεύγουμε σε πολιτικούς αλλά σε νόμιμα και συντεταγμένα όργανα για την επίλυση των όποιων θεμάτων μας απασχολούν. Ως τέτοια ¨΄οργανα¨ θεωρώ την ηγεσία και τον ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ. Γνωρίζω ότι από το armyalert.bogspot στέλνονται e-mail στην ηγεσία γι¨άυτό στέλνετε τις καταγγελίες σας, ότι νομίζεται προκειμένου να ασκούνται πιέσεις.
Σπύρος Σταματόπουλος
Σχης(ΠΖ) ε.α.
Επιστολή στελέχους:
«Έφτασα στο βαθμό του Λοχαγού, ανέλαβα Διοικητής Ανεξάρτητης Υπομονάδας, εργάζομαι με επαγγελματισμό και φιλοτιμία. Πέρασαν σχεδόν 10 χρόνια από την ονομασία μου σε Αξιωματικό. Είδα αμέτρητες τάξης της ΣΣΕ, της ΣΣΑΣ και της ΣΑΝ καθώς και ντομπαρισμένους αθλητές να λαμβάνουν ξίφος. Ένα ξίφος που η χορήγησή του προβλέπεται σε όλους του Αξκούς σύμφωνα με τις Πάγιες Διαταγές. Σε όλους? Ναι σε όλους, ακόμα και στους προερχόμενους από τη ΣΜΥ!
Κάθε χρόνο όμως το ίδιο σήμα, η ίδια αίτηση, η ίδια "κοροϊδία". Μα τόσο ακριβά είναι τα ξίφη ή από κάποια "ρατσιστική" προδιάθεση το ΓΕΣ αποφεύγει την προμήθεια και χορήγησή τους? Μήπως θα ήταν πιο ΑΝΤΡΙΚΙΟ να τροποποιηθεί η Παγια Διαταγή και να μη προβλέπεται η χορήγηση σε Αξκούς προερχόμενους απο τη ΣΜΥ? ΑΝΤΡΙΚΙΟ μήπως ξεχάσατε τη σημαίνει η λέξη?»

Δεν υπάρχουν σχόλια: