Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Αρπαγή των Στρατιωτικών Νοσοκομείων από τον Βενιζέλο!



Για άλλη μία φορά αποφασίζουν με το έτσι θέλω για τα στελέχη δίχως να ερωτηθούν αυτά!

Η ηγεσία έχει χρέος να αντιδράσει!

Οι Ενώσεις αποστράτων να βγούν να διαμαρτυρηθούν!

Με το θέμα των στρατιωτικών νοσοκομείων ασχολείται όλος ο τύπος σήμερα μετά τις χθεσινές δηλώσεις του ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλου. Χαρακτηριστικό όλων των δημοσιευμάτων δε, είναι η συμβολή στην αποσυμφόρηση των δημόσιων νοσοκομείων.


Στην πραγματικότητα πρόκειται για την υλοποίηση σκέψης ένταξης των στρατιωτικών νοσοκομείων στο σύστημα του ΕΣΥ. 
Δυστυχώς για άλλη μία φορά εμείς, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποία πληρώνουμε για την υγειονομική μας περίθαλψη, θα πληρώσουμε τις αδυναμίες του κράτους. Την ανικανότητα του κράτους και την αδυναμία του, επάνδρωσης των υπολοίπων νοσοκομείων σε προσωπικό, έρχονται να καλύψουν τώρα τα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Τα νοσοκομεία αυτά, κε Υπουργέ, έχουν φτιαχτεί με χρήματα από το προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ και έχουν κοπεί από κάπου αλλού, όπως από τα κονδύλια για ΣΟΑ. Σεβασθείτε κε Υπουργέ τα στελέχη τα οποία μοχθούν για την Εθνική Άμυνα με συνθήκες τις οποίες γνωρίζετε, με αμοιβές, πενιχρές, τις οποίες επίσης γνωρίζετε πλέον.
Το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη διαπράξει «εγκλήματα» κατά των στελεχών των ΕΔ,    (κατάργηση του ποσοστού εισόδου των τέκνων των Στρατιωτικών στα ΑΣΕΙ, πώληση της Γενικής Τράπεζας κλπ), εάν συνεχίσετε να εγκληματείτε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλοι θα αντιδράσουμε για να μην επιτρέψουμε να υλοποιηθεί η εξαγγελία σας.
Ξεκινώντας από τις ενώσεις αποστράτων αλλά και τις οικογένειες μας, είμαστε όλοι μαζί 100.000, αν υπολογίσουμε από 3-4 μέλη οικογενείας φθάνουμε τις 300.000-400.000 ψήφους, μάλλον υπέρ αρκετοί για να μας υπολογίσετε!
Σχης (ΠΖ) ε.α. Σπύρος Σταματόπουλος

ΥΓ: Οι στρατιωτικοί, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, δεν θα ξεγελαστούν πάλι με κάποιες δήθεν εκφράσεις συμπάθειας από κάποιους πολιτικούς. Ή θα στηρίξετε τα αιτήματά μας στο σύνολό τους ή δεν θα δεί κανένας σας ψήφο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: