Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΚΚΕ: Δεν αναγνωρίζουμε το σύνταγμα της χώρας...;;;

«ατυχέστατη» δήλωση Mαΐλη 
ή «Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει...»

O εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ.Mαΐλης απόψε στο mega μας έδειξε ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του ΚΚΕ και τι ακριβώς εκπροσωπεί. Είπε ότι δεν αναγνωρίζει το σύνταγμα της χώρας! Η δικαιολόγηση; το ΚΚΕ το είχε καταψηφίσει στη Βουλή .
Οι αναφορές του κ. Μητσοτάκη «Δεν μπορεί το 7-8% να επιβάλλεται» και «Η ανυπακοή στη δημοκρατία δεν υπάρχει. Ανυπακοή σημαίνει επανάσταση», προκάλεσαν την παρέμβαση του Μάκη Μαΐλη εκ μέρους του ΚΚΕ, ο οποίος προέβη στην ατυχέστατη τοποθέτηση ότι το ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα της Ελλάδας, επειδή είναι αντιλαϊκό.
Σχόλιο φίλου αναγνώστη:
Τι είπε ο Μαϊλης του ΚΚΕ στο δελτίο ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ και μάλιστα επέμενε.Δεν αναγνωρίζει το Σϋνταγμα της χώρας;
Όχι ότι δεν το ξέραμε αλλά να βγαίνει και να λέει φόρα παρτίδα, επιτέλεους.Ας σηκωθεί και να φύγει από τη χώρα να πάει εκεί που θέλει, δε θα μας λείψει.
Κι από την άλλη κι αυτός κι όποιος άλλος δεν είναι διαθετειμένος να εφαρμοσει το Συνταγμα και τους νόμους και μάλιστα το διακυρήσει δημ'όσια γιατί δε διώκεται ποινικά;Έλεος πλέον με τους φασιστοαναρχικούς αριστεριστές της καρπαζιάς

1 σχόλιο:

Belogianni είπε...

Λοιπόν, Ο Μαϊλης είπε "είμαστε αντίθετοι με το (ισχύον) Σύνταγμα, είναι αντιλαϊκό, δεν συμφωνούμε, το έχουμε καταψηφίσει." που σημαίνει "διαφωνούμε ριζικά και παλεύουμε να προωθήσουμε την δική μου πρόταση". Δείτε το εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=yZA50DYEUY4).

Προφανώς δεν αναγνωρίζετε το δικαίωμα στο ΚΚΕ να προτείνει την Λαϊκή Εξουσία και το Λαϊκό Σύνταγμα αντί να ορκίζεται (όπως όλα τα άλλα κόμματα της Βουλής) πίστη στην "δημοκρατία" του Λάτση, Βαρδινογιάννη, του Κυριακού, του Αλαφούζου και του Κοντομηνά.

Κοιτάξτε. Το Κόμμα και στην παρανομία να το ρίξουν, δεν πρόκειται να πάψει να παλεύει ατρόμητο με ξεκάθαρες θέσεις με τόλμη και αυτοπεποίθηση και κυρίως με εμπιστοσύνη στην συντριπτική δύναμη του λαού. Ως την τελική νίκη.
Χαιρετισμούς στους χιλιάδες συναγωνιστές που βγήκαν σήμερα για πρώτη φορά στο δρόμο του Αγώνα στις συγκινητικά μεγάλες διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ.
Α! Και την Τετάρτη στις 5 του ΜΑΗ να βουλιάξουν όλοι οι δρόμοι στην Γενική Απεργία του ΠΑΜΕ..