Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Χαμηλοί τόνοι Βενιζέλου - Σαμαρά για τα εθνικά θέματα

Εθνική συναίνεση για τα εθνικά θέματα και για τη διατήρηση του αξιόμαχου των ενόπλων δυνάμεων εκφράστηκε τόσο από τον υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο και τον επικεφαλής της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά κατά τη συνάντηση που είχαν οι δύο άντρες σήμερα στο Πεντάγωνο.

Δεν μπορεί η οικονομική δυσπραγία να μειώσει το αξιόμαχο δήλωσε ο κ. Βενιζέλος και τόνισε ότι δεν κάμπτεται η αμυντική και εξωτερική πολιτική για οικονομικούς λόγους.

"Πρέπει πάση θυσία να μην επηρεαστεί το αξιόμαχο από την οικονομική δυσπραγία. Απαιτείται συναίνεση και προσοχή" τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς.

Αναφερόμενος στο νόμο για το συνταξιοδοτικό των στρατιωτικών, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι θα περιμένει πρώτα τις γενικές ρυθμίσεις από το υπουργείο Εργασίας και στη συνέχεια από το υπουργείο Οικονομικών για τις ρυθμίσεις δημοσίων υπαλλήλων και μετά θα γίνουν οι ειδικές ρυθμίσεις για τους ένστολους καθώς είναι ειδική κατηγορία εργαζομένων.

Συνάντηση με τον ισραηλινό πρέσβη έχει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος και, σύμφωνα με πληροφορίες, ματαιώθηκαν όλες οι επαφές ισραηλινών αντιπροσωπειών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: