Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Απαξίωσαν τον ΣΥΣΜΕΔ

ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ απαξίωσαν φέτος την εκδήλωση του ΣΥΣΜΕΔ

Απόντες φέτος από την εκδήλωση του ΣΥΣΜΕΔ το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑΟΣ. Πέρυσι στην ίδια αίθουσα είχαν παραβρεθεί εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ η κα Βάσω Παπανδρέου και εκ μέρους του ΛΑΟΣ ο Γραμματέας της ΚΕ και ο Γραμματέας της ΟΚΕ Εθνικής Αμύνης του ΛΑΟΣ. Φέτος αν και έχει πολλές φορές φιλοξενήσει σε εκπομπές του ο Γραμματέας της ΟΚΕ Εθνικής Αμύνης του ΛΑΟΣ Αντώνης Μυλωνάκης τον ΣΥΣΜΕΔ,δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση η οποία συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό στελεχών τα οποία γέμισαν την αίθουσα.Όλοι οι παρευρισκόμενοι κρεμάστηκαν στην κυριολεξία από τα χείλη του γνωστού εργατολόγου καθηγητή κου Μητρόπουλου.
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ παρακάτω:
Με απόλυτη επιτυχία έλαβε χώρα την 30-5-2010 και από ώρα 10.00΄ έως 13.30΄ η εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΣΜΕΔ στον πολυχώρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» της Νομαρχίας Πειραιά, με θέμα: «Μισθολογικό, συνταξιοδοτικό – Το σήμερα και το αύριο. Μύθοι και πραγματικότητα. Η ομηρία της στρατιωτικής οικογένειας από την αβεβαιότητα του αύριο. Ποιος ευθύνεται και πώς μας επηρεάζει στο εργασιακό και οικογενειακό πεδίο; Συμπεράσματα και προτάσεις». Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του πολυχώρου με την παρουσία πάνω από 350 μελών του ΣΥΣΜΕΔ και στελεχών των ΕΔ, ανέπτυξαν το ως άνω θέμα οι ομιλητές αυτού, κ.κ. Β. Λιώρης, Υποπλοίαρχος ε.α. ΠΝ, Ι. Αντωνιάδης, Πλοίαρχος (Ο) ΠΝ και ο καθηγητής του εργατικού δικαίου Α. Μητρόπουλος. Το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων όπως αποτυπώθηκε στα ερωτήματα που ακολούθησαν των ομιλιών ήταν μεγάλο και διαφάνηκε η ανάγκη για περαιτέρω πληροφόρηση, με τη διοργάνωση νέων εκδηλώσεων και συναντήσεων. Με την παρουσία και το χαιρετισμό τους μας τίμησαν ο Βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, κ. Θανάσης Παφίλης, ο εκπρόσωπος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, κ. Π. Πλούμης, ο Ειδικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ), κ. Πρεμετής Β., ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (ΕΑΠΣ), κ. Παντελεάκος Φ. και ο Γενικός Γραμματέας του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών του ΠΝ (ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ), κ. Ποιμενίδης Φ., τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..

Ανώνυμος είπε...

Ο Βενιζέλος γιατί δεν κάνει μια ενημέρωση να τους κόψει το βήχα; Αφήνει τους χαρτογιακάδες να παίζουν παιχνίδια; Βρε ουστ απο δω

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η στάση του ΛΑΟΣ!
Μου αρεσει που παλαιότερα (οταν αντιπροσωπεία του ΣΥΣΜΕΔ τους ειχε επισκεφθεί, όπως και τα υπόλοιπα κομματα) τους είχαν "παραμυθιάσει" οτι δήθεν ενδιαφέρονται για συνεργασία και υποστήριξη προς τους ενστόλους κλπ κλπ). Ας είναι όμως... το "σημειώνουμε" κι αυτό και ας ξέρουν οτι ήδη πολλά τους έχουμε μαζεμένα.... Καλώς ή κακώς, πήραν ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ψήφους απο τους ενστόλους και η "αχαριστία" (θα το διαπιστώσουν όταν έρθει η ώρα) ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!

Θεωρώ πάντως, ας μην πω "παραπλανητικό", αλλά σίγουρα "ελλειπή" το τίτλο σε αυτό το άρθρο ("ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ απαξίωσαν φέτος την εκδήλωση του ΣΥΣΜΕΔ"), γιατί από αυτά που διαβάζουμε προκύπτει οτι ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ και καλό είναι να τα λέμε και να τα γράφουμε όλα...

@rmy @lert είπε...

Έχεις δίκιο,η ΝΔ δεν δέχθηκε ποτέ το ΣΥΣΜΕΔ.Τονίσθηκε ίσως η "αλλαγή" στάσεως.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα