Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣΧΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ [ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ]

ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΑΘ.ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΜΕΔ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ 8 ΑΤΟΜΑ ΕΝΑΝΤΙ 17 ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ,ΜΕ 3 ΥΠΕΡ,3 ΚΑΤΑ ΚΑΙ 2 ΛΕΥΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
hellenicrevenge.blogspot.com
Σχετικό άρθρο:
Ο ΣΥΣΜΕΔ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΜΕΛΗ ΛΟΓΩ... ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν αλλάζει ο Έλληνας βρε παιδιά, Λαμογιά κολιτιλίκια παντού. Στο συσμεδ γινόταν η εξαίρεση?
Απαράδεκτο από κάθε άποψη.
Γι' αυτό θα γεμίσουν μέλη....όλοι τελικά ψάχνουν για μ@λ@κες για να αυξήσουν την επιροή τους στα κυκλώματα που βρίσκονται γύρω μας.

Ανώνυμος είπε...

Τί περιμένεις απο ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ και ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ? να εφαρμόσουν καταστατικά?
είναι γνωστές οι προθέσεις των χαρτογιακάδων αυλικών του κυρίου ΥΕΘΑ. Στηρίζουν πάντοτε την κυβέρνηση.
Γιατί να τον λυπηθούν τον συνάδελφο?
Μακάκες δεν υπάρχουν πιά, τους εξόντωσε η κρίση!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΕ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Δ Ι Κ Α ΣΟΥ.ΣΕ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΑΑΑΑ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ (ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ)ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΗ.

@rmy @lert είπε...

ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ;ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ hellenicrevenge.blogspot.com,
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΕΣ.ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ,ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΜΕΔ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΔΩ.ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΓΩ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΟΥ,ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΑΛΛΑ "ΚΥΡΙΟΣ" ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΑΝ ΠΡΑΤΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.

@rmy @lert είπε...

ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΕΤΣΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ "ΑΛΗΤΑΚΟ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ,ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΑΚΟΣ!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΟΣΚΥΛΟ
1/Στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο η Ελλάδα αν δεν αναγνωρίσει το στρατιωτικό σωματείο (ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)
2/Δεν δίνουν άδεια ανατροφής τέκνου στους άντρες των Ε.Δ.!(ΑΠΟ ΕΘΝΟΣ)
3/Ημερίδα ΣΥΣΜΕΔ (19/04/2009)
4/Και οι Ενοπλες Δυνάμεις απέκτησαν σωματείο

Ανώνυμος είπε...

Και μιας και περί ΣΥΣΜΕΔ ο λόγος, να ρωτήσουμε το εξής: οταν στο site ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ αναφέρουν(σχετικά με την εκδήλωση της 30/5 που έγινε για το μισθολογικό-ασφαλιστικό των στρατιωτικών) οτι "πολύ σύντομα θα αναρτηθεί στην παρούσα σελίδα μας το βίντεο, φωτογραφίες της εκδήλωσης και όλη η εκδήλωση σε κείμενο (pdf)", τι σημαίνει γι' αυτόυς το ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, γιατί ήδη παρήλθαν 5 μέρες και δεν έχουμε ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ (έστω και πολύ περιληπτικά) σχετικά με τα συμπεράσματα και τις προτάσεις που ακούσθηκαν στην εκδήλωση, ενώ την ίδια στιγμή "βομβαρδιζόμαστε" απο παντού (εφημερίδες-ραδιόφωνο -τηλεόραση κλπ) με "πληρορίες", "παραπληροφορίες", "ράδιο-αρβύλες" κλπ κλπ κλπ και δεν ξέρουμε πια τι να πιστέψουμε....΄Υπόψιν οτι δεν υπηρετούμε όλοι μας στην Αθήνα, και ως εκ τούτου δεν ήταν εφικτό για πάρα-παρα πολλούς συναδέφους να παραβρεθούμε στην εκδήλωση ωστε να έχουμε άμεση πληροφόρηση.

Όμορφα κι ωραία λοιπόν είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες, δεν λέω, αλλα αν είναι (λόγω αυτών)να μας ενημερώσετε αφού πρώτα κατατεθεί το σχετικό νομοσχέδιο.... τότε "χαιρέτα μας τον πλάτανο" , και κρατήστε τα βίντεο για το ιστορικό σας αρχείο και μόνο, αφού οι εξελίξεις που τρέχουν τόσο γρήγορα, θα τα έχουν καταστήσει παρωχημένα.