Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους ΣΝΔ 2010



Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010 πραγματοποιήθηκε στο κρηπίδωμα «Κανέλλου» στο λιμένα του Πειραιά παρουσία του Διοικητού της ΣΝΔ Υποναυάρχου Γεωργίου Σκιαδά ΠΝ, η τελετή αναχώρησης των πλοίων για τον ετήσιο Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου (ΘΕΠ). Στην τελετή παρευρέθησαν συγγενείς και φίλοι των Ν. Δοκίμων.
Ο φετινός ΘΕΠ, ο οποίος διεξάγεται με τη Φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ και το Αρματαγωγό ΙΚΑΡΙΑ, θα διαρκέσει μέχρι την 9 Αυγούστου 2010 και κατά τη διάρκειά του τα πλοία προβλέπεται να καταπλεύσουν στα λιμάνια Μαγιόρκα Ισπανίας, Νάπολη Ιταλίας, Κόπερ Σλοβενίας, και Τρίπολη Λιβύης.

Σκοπός του ΘΕΠ είναι η εξοικείωση των Ναυτικών Δοκίμων με τη θάλασσα, η πρακτική εν πλω εκπαίδευση, η απόκτηση ναυτικών γνώσεων και εμπειρίας καθώς και η προβολή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, του Πολεμικού Ναυτικού και της Ελληνικής Σημαίας στους λιμένες κατάπλου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οπα
Ο ΣΚΙΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ [Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ] ΤΟΥ ΘΡΑΚΗ ΤΟ 2000ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΟΤΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ, ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΥΣΕ
ΟΤΑΝ ΑΝΕΤΡΑΠΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΕΓΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ......ΧΟΧΟΧΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ.........
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΣΑΤΕ