Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Άποψη αναγνώστη

για την ανάρτηση Ακόμα τα φέρετε ; .
Εμείς απλά λέμε ότι δεν τους φαίνεται..

Μετά την ανάρτηση που είδα με τίτλο "εσείς τα φέρετε;", παρόλο που ελάχιστα μ' ενδιαφέρουν οι εικονιζόμενοι στην φωτογραφία, μ' ενοχλεί σαν πολίτη και παλιό αξιωματικό να φεύγει η λάσπη προς όλους ανεξαιρέτως, ενώ αυτός που την ρίχνει να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του και να δημιουργεί εντυπώσεις. Το καλό με τα blogs είναι η πολύπλευρη ενημέρωση, το άσχημο είναι η κακή χρήση αυτής της ενημέρωσης. Επειδή τυγχάνει να ξέρω προσωπικά κάποιον από αυτούς, να ξέρεις ότι και παντελόνια φοράει και από τα "άλλα" διαθέτει. Μπορεί το ψάρι να βρωμάει από το κεφάλι, αλλά δεν αποτελεί κανόνα. Καλό λοιπόν να ακούγονται όλες οι απόψεις. Και κάτι ακόμα..... Η συνεχής απαξίωση της εικόνας των Ενόπλων Δυνάμεων μόνο καλό δεν κάνει την συγκεκριμένη περίοδο που περνάμε. Η συνεχής προβολή στα ροζ σκανδαλάκια άλλα πράγματα κρύβουν από πίσω. Ως έξυπνος που είσαι καταλαβαίνεις πολύ καλά αυτό που εννοώ. Γι' αυτό λοιπόν εκτός απ' όλα τα κακά που υπερτονίζονται δεν βλέπω να γράφεις τίποτα καλό. Αλλά ξέχασα... Ισχύει το: "αίμα και...σπέρμα" για όλες τις ειδήσεις.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τολμάς και βγαίνεις να υπερασπιστής ?
Τι?
Στα blogs μαθαίνουμε αλήθειες αυτές που έκρυβαν τόσα χρόνια και κάνουν την δουλεία τους οι επιτήδειοι .
Όσο για την απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων ………δεν χρειάζεται να γράψω κάτι.
«ο νοών νοείτω»

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να τα φόραγε και να τα είχε μικρότερος.
'Oταν παραιτήθηκε ο Φενέκος θα έπρεπε να του είχαν πει τότε, "παιδάκι μου ποιος είσαι εσύ που θα παραιτηθείς τώρα, κάτσε και περίμενε την σειρά σου" .
Όσο για τα σκάνδαλα που προβάλλονται λογικό αφού ο υπουργός έχει προσλάβει με 2600 την δικιά του υπεύθυνο τύπου για να δημοσιοποιεί ότι θέλει, οι άλλοι που τα φοράνε που είναι, μόνο το πότε παρουσιάζονται οι κλάσεις πλέον λέμε, κόψαμε και τις παραβιάσεις, σε λίγο θα είμαστε ειδησεογραφικά βέβαια μόνο, το πιο ασφαλές κράτος στον κόσμο

Ανώνυμος είπε...

για τον αναγνωστη-αρθρογραφο

""παρόλο που ελάχιστα μ' ενδιαφέρουν οι εικονιζόμενοι στην φωτογραφία,""

""Επειδή τυγχάνει να ξέρω προσωπικά κάποιον από αυτούς, να ξέρεις ότι και παντελόνια φοράει και από τα "άλλα" διαθέτει.""

τελικα σε ενδιαφέρει η δεν σε ενδιαφέρει?
σαν να μην μας τα λες καλα.
και μονο απο την λεξη λασπη που χρησιμοποιεις προδίδεις το ενδιαφερον σου.

ειμαι περιεργος να δω ποιος ειναι αυτος που τα εχει.

ειμαι περιεργος να ακουσω ποιος υπερασπιστικε το προσωπικο του που βαλλεται καθημερινα το ηθικο του και οι αποδοχες του που το καταδικαζουν στην ανεχεια και την ανυποληψια απο τους αστρατευτους παμπλουτους αριστεριστες απατεωνες και τους αθλιους ανικανους δεξιατζες.

οταν μου βρεις εναν τετοιο ανθρωπο γραψε οτι θελεις.

μεχρι τοτε ριχνε λασπη σε οσους μιλανε.