Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ….


Η έντονα αλαζονική συμπεριφορά που χαρακτηρίζει το «στενό» επιτελείο του κ.ΥΕΘΑ έχει πλέον ξεπεράσει κάθε παραδεκτό όριο!!!!! Ανερυθρίαστα ή ακόμα και ξεδιάντροπα θα μπορούσαμε να πούμε, ο Συνταγματάρχης Κοσμίδης Στέφανος συνεχίζει αφενός να χρησιμοποιεί υπηρεσιακό όχημα για τις μετακινήσεις του, αφετέρου να εκμεταλλεύεται την κάλυψη των αεροπορικών του μετακινήσεων στη Συμπρωτεύουσα τα Σαββατοκύριακα από υπηρεσιακά κονδύλια. Επειδή, μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις, στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, θα δείτε τον κ. Συνταγματάρχη κουστουμαρισμένο και αρωματισμένο, να μετακινείται με υπηρεσιακό όχημα - Skoda Octavia, χρώματος πράσινο και με αριθμό κυκλοφορίας ΖΜΒ 2087 – προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και με οδηγό μάλιστα κύριε……, που του βγάζει και τις βαλίτσες από το αυτοκίνητο……Μεγαλείο ε……;
Παρά το δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας και τις αναρτήσεις σε διάφορα Blogs (προ μερικών εβδομάδων) για τις ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ των Υπασπιστών του κ. Βενιζέλου, αυτοί συνεχίζουν ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ!!! Αυτή η συμπεριφορά, για τους μεν υπασπιστές δηλώνει ότι, πρόκειται για άτομα με απωθημένα και με αρκετά κόμπλεξ, ενώ για εσάς κ. Υπουργέ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ; Πριν τις δημοσιεύσεις υποθέτουμε ότι, δεν το γνωρίζατε……ΤΩΡΑ ΤΙ;; Μετά τις νέες αποκαλυπτικές φώτο, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ; Συμπεραίνουμε κ Υπουργέ ότι, όλα τελούν υπό την έγκρισή σας!!!
Αλήθεια, εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου – που έχουμε μια πληροφόρηση ότι, διαβάζει ανελλιπώς τα κείμενα αυτού του Blog – σκοπεύει να κάνει κανείς κάτι ή περιμένει να «πέσει» η κυβέρνηση για να δουν κι αυτοί τα αλαζονικά τους λάθη, όπως κάνει τώρα η παράταξη της ΝΔ;

ΥΓ: Κύριε Συνταγματάρχα, η συμπεριφορά σας είναι κατά ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από εκείνη των «Δεξιών» προκατόχων σας, που πριν μερικούς μήνες αντικαταστήσατε και που ακόμα και τώρα κατακρίνετε και σχολιάζετε!!!! ΕΥΓΕ !!!!


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.........ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ? ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ.....ΧΜ....Α! ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ Η.Π.Α Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΧΟΝΔΡΑ ''ΜΑΡΟΥΛΙΑ'' , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα 19 Ιουλ 2010: Ηταν ακόμη στα γραφεία τους...

Τρίτη 20 Ιουλ 2010: Εϊναι ακόμη στα γραφεία τους ...

Τετάρτη 21 Ιουλ 2010: ???

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ? ΜΗΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑθΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΙΛΗ Η ΘΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΤΟΥ? ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ Ο ΣΧΗΣ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ????

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε παιδια ο βενιζελος μην νοιαστει για αυτα που γραφονται εδω αλλωστε μας θεωρει αυτιστικους αυτος ειναι ο υπουργος αμυνας μας.ο κομματισμος μας κυβερναει ακομα και θα μας κυβερναει το βισμα δεν προκειται να εξαφανισθει απο την ελλαδα μπανανια.
ζητω ο στρατος
ζητω το ΓΕΕΘΑ
ζητω το ΓΕΣ
ζητω τα ρουσφετια