Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Γ' ΤΡΙΜΗΝΟΥ )

Κατόπιν των αντιδράσεων οι οποίες υπήρξαν το ΜΤΣ εδέησε να ενημερώσει τους μερισματούχους του ότι..

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι, λόγω του γνωστού προβλήματος της έλλειψης ταμειακής ρευστότητος, η καταβολή του μερίσματος Γ΄ Τριμήνου 2010 θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση ολίγων ημερών.
Εκ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού

Δική μας απορία είναι, γιατί δεν ενημέρωναν έγκαιρα αφού το πρόβλημα υπήρχε και το γνώριζαν; Περίμεναν να δουν αντιδράσεις; Ακόμη δεν είδαν τίποτα!!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω καμία κινητικότητα από τους συνδέσμους των αποστράτων για το νομοσχέδιο.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κατατεθεί το Μέρισμα, θεμιτό.

Πολλές φόρες μάλιστα νομίζω πως ηδονίζονται να βλέπουν τους εν ενεργεία να υπηρετούν με χειρότερους ορούς.
Μπορεί να κάνω και λάθος .

@rmy @lert είπε...

Λίγο υπερβολή, δε νομίζεις;

Ανώνυμος είπε...

Δεν κανεις λαθος....κι αυτοι βολεμενοι ειναι.Μολις ξεβολευτουν θα ξεσπαθωσουν αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι αργα τοτε.

Ανώνυμος είπε...

Aν περιμένετε απο τους Λεσχηάρχες των αποστράτων ζήτω που καήκατε,Εδώ κόψανε εντελώς δώρα και επίδομα και δεν άνοιξε μύτη είδατε πουθενά τίποτα;Γιαυτό μόνοι σας ότι κάνετε.
(ένας συνταξιούχος)

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τα γεγονότα της Ερέτριας είναι μόνο η αρχή;
Έρχεται η ώρα των τοκογλύφων του ΠΑΣΟΚ!!!

Απόστρατος

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
ΘΕΜΕΛΙΟΣΑΝΤΕΣ ΟΡΙΜΑ - ΜΗ ΘΕΝΕΛΙΟΣΑΝΤΕΣ
ΚΛΠ ΚΛΠ
Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που Διοικούσαν το Μετοχικό Ταμείο Στρατού τόσα χρόνια που ειναι τώρα, γιατί κρύβονται και δεν βγαίνουν να πουν την ΑΛΗΘΕΙΑ στους Μερισματούχος. Αν είναι ΑΝΤΡΕΣ (ΑΝ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ) να βγούν και να πούν που πήγαν τα λεφτά που κρατούσαν και κρατάνε κάθε μήνα από όλους τους Στρατιωτικούς, ποιός ή ποιοί τα φάγανε, ή μήπως είναι και αυτοί μέσα στο κόλπο που τα τρώγανε?

Ανώνυμος είπε...

(ειμαι Αποστρατος με τεσσερα τέκνα) Λοιπόν κύριοι δε φτάνει που μας κόψατε το δώρο(αντισυνταγματικό) και με τις αυξήσεις των ΦΠΑ -ΔΕΚΟ -κτλ μας κόβεται και ένας μισθός δε φτάνει που έρχεται και ο ΛΑΦΚΑ, τώρα μας κόβουν σιγά σιγά και τα μερίσματα. Αυτά που γίνονται δεν γίνονταν ούτε στο μεσαίωνα δηλαδή που θα πάμε τελικά κατά διαόλου ?? είναι κρίμα στο λαιμό σας (των πολιτικών) όταν όχι εγώ αλλά η οικογένειά μου και άλλων πολλών συναδέλφων να φτάσει σ αυτό το τέλμα της απίστευτης κοροϊδίας όλων αυτών που κυβέρνησαν τον τόπο όλα αυτά τα χρόνια και είχαν το λαό μας να κάνουν όνειρα απατηλά. Τότε όταν εισήλθαμε στις τάξεις του Στρατού γιατί δεν τα έγραφαν στους τότε νόμους και εγκυκλίους του κράτους ότι ξέρετε κάτι αν αποστρατευτείτε δεν θα πληρώνεστε γιατί δεν θα έχουμε χρήματα γι αυτό, γιαυτό και γιαυτό .... τότε εγώ προσωπικά δεν θα έβγαινα ποτέ στη σύνταξη έως ότου να πεθάνω αρκεί να ήξερα ότι θα είχαν τακτοποιηθεί τα παιδιά μου. Ντροπή σας κύριοι πολιτικοί .....Δεν γνώριζα πόσο σκάρτο ήταν το σύστημά μας ενώ εγώ και όλοι οι συνάδελφοί μου που υπηρετήσαμε και υπηρετούν πήγαμε με αγάπη στις τάξεις του Στρατού μας και όχι τώρα να έρχονται κάποιοι να μας παίρνουν και τα κεφάλια επειδή πήγαμε στο Στρατό για τα ψίχουλα (μισθούς πείνας) που μας έδιναν και τώρα μας τα παίρνουν κι αυτά....σας λυπάμαι κύριοι ένα έθνος το καταστρέψατε γιατί είστε ανίκανοι να διοικήσετε αυτόν τον υπέροχο λαό .....και σας ρωτώ που είναι οι δικές σας περικοπές των μισθών σας? που είναι η Διοίκηση δια του παραδείγματος??? θα πρέπει να κρυφτείτε γιατί εσείς έχετε σπουδάσει μόνο την αρπαγή και το μοναδικό επάγγελμα που ξέρετε να κάνετε είναι η κλεψιά των άλλων μόνο.Μας έχετε αγανακτήσει........ θα ήθελα επίσης να σας γράψω και άλλα πολλά άλλα θέλω να δω που θα καταλήξετε με τα μέτρα σας....

Ανώνυμος είπε...

κ.συνάδελφοι απόστρατοι, ότι σχολια
και παράπωνα να γράφουμε, δέν μας ακούει κανένας και ούται πρόκειται να τα διαβάσει κανένας, απλώς μας δουλεύουνε όλους και όλες για να δούνε τις αντιδράσεις μας και να μας φάνε τα [δικά μας] λεφτά απο το ταμείο.
Δεν πρέπει να αντιδράσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Να αντιδράσουμε ναι. Η ΕΑΑΣ που έχουμε τι κάνει? Μόνο για ταξίδια και εκδρομές είναι? Δεν είδα τόσο καιρό κανέναν να βγεί και να πεί κάτι , να αντιδράσει για αυτά που γίνονται στο ΜΤΣ . Δεν άκουσα ούτε είδα τον Πρόεδρο ή κάποιο μέλος από την Ένωση.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που ίσως μπορούμε, να ελπίζουμε/εται από την "ΕΑΑΣ", είτε ως όργανο είτε.. ως θλιβερό/σκόρπιο μπουλούκι ευνουχισμένων μελών, είναι.. οι Virtual αναδρομές σε τάχα περασμένα μεγαλεία, οι δήθεν Δημόσιες σχέσεις κι' η ευάλωτη και πάντα άνωθεν ελεγχόμενη-καθοδηγούμενη ψήφος, του εκάστοτε Προέδρου της "ΕΑΑΣ" και συνάμα μέλους του Δ.Σ./Μ.Τ.Σ.
Με αφορμή, τη διατυπωθείσα πιο πάνω απορία συναδέλφου, για το που κρύβονται τώρα οι τέως Πρόεδροι Δ.Σ. κι' οι Δντές του Μ.Τ.Σ., θα ήθελα να προσθέσω κατηγορηματικά, πως θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον(για όλους), εάν καταφέρναμε να εστιάσουμε την προσοχή μας στο.. ποίοι (έφεδροι εκ Μονίμων Αν. Αξκοί), πότε, πως και γιατί, επιλέχθηκαν ως πρόεδροι του Δ.Σ./Μ.Τ.Σ. κατά τα τελευταία είκοσι χρόνια, όπως επίσης ποίοι[Αν. Αξκοί του Οικονομικού Σώματος], πότε, πώς και γιατί επιλέχθηκαν να υπηρετήσουν, είτε.. ως Δντές Οικονομικού του ΓΕΣ, είτε ως Δντές του Μ.Τ.Σ. κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, όπως κι' γενικότερη εξέλιξη τους στον Στρατιωτικό ή Ιδιωτικό τομέα. Εάν παρακολουθήσουμε τη σταδιακή συρρίκνωση της περιουσίας, του Ταμείου κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, τότε θα κατανοήσουμε περισσότερα πράγματα.
Με σεβασμό και συναδελφική αγάπη, ο συνάδελφος ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Υ.Γ. Θα επανέλθω, σαν το θελήσετε..