Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Ανελέητο κράξιμο τρώνε οι βουλευτές του τηλεκόμματος.

Μετά του βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος κράζουν και τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ!

Τις προηγούμενες βδομάδες λοιπόν,ο Βορίδης βρέθηκε σε κομματική εκδήλωση στα Γλυκά Νερά Αττικής:Εκεί,παρά το αμιγώς κομματικό ακροατήριο,τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Βουλευτής του Λαος πήγε να επαναλάβει τη γελοία του ομιλία "Μητρός τε και Πατρός τιμιωτέρον το...ΔΝΤ",ως επιχείρημα για την προδοτική του ψήφο!
Εκτιλύχθηκαν σκηνές απείρους κάλλους,με τους παρευρισκομένους να φωνάζουν "ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ Η ΝΤΟΡΑ",ενώ άλλοι τον παρότρυναν "ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ"!!!
Ο δύστυχος Μάκης κάτι πήγε να ψελλίσει,αλλά είδε πως δεν...τον σήκωνε το κλίμα κι έτσι έφυγε άρον-άρον παρέα με τους σωματοφύλακές του από την πίσω πόρτα κι ενώ οι εξαγριωμένοι ψηφοφόροι κατευθύνονταν με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του!
Παρόμοιο περιστατικό είχαμε και στην Τοπική Επιτροπή Αμαρουσίου,όπου ο Γεωργιάδης με το γνωστό αλαζονικό ύφος του έλεγε στο κοινό "σας σώσαμε",για να εισπράξει ύβρεις,ειρωνίες ("ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ;ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΟΥ;),ενώ οι ψυχραιμότεροι τον ρώταγαν συγκεκριμένα πράγματα,όπως για την υποθήκευση της Εθνικής μας Κυριαρχίας στους τοκογλύφους,αλλά εκείνος επαναλάμβανε μόνο ότι "σας σώσαμε"!!!
Τελικά,έφυγε τρέχοντας κι αυτός ενώ οι παριστάμενοι είχαν ήδη σηκωθεί από τις καρέκλες τους και το χειρότερο;ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ...Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ!!!
Το τι ακολούθησε,δεν περιγράφεται:Καφέδες και μπουκάλια εκτοξεύτηκαν (ευτυχώς τα περισσότερα άδεια),ενώ τα ειρωνικά χειροκροτήματα έδιναν κι έπαιρναν,μαζί με τα...κλασικά "ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ","ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΕ ΜΠΟΥΛΗ" και άλλα τέτοια...ωραία!
Ο Αιβαλιώτης,πονηρός γαρ,άρχισε να κλαίγεται λέγοντας πως "εγώ δεν ήξερα,το κόμμα μ'έστειλε",αλλά μπροστά στον κίνδυνο λιντσαρίσματος έφυγε κι αυτός τρέχοντας,ενώ ο συνάδελφός του Γεωργιάδης είχε ήδη γίνει καπνός!
peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: