Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Κατατέθηκε αιφνιδιαστικά το ασφαλιστικό των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας !

Συγχαρητήρια στον κ.κ. Βενιζέλο και κ.κ. Χρυσοχοϊδη για την τήρηση των υποσχέσεων για ΜΗ-ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ των υπουργείων τους.

Το σχέδιο νόμου ασφαλιστικού που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή (www.hellenicparliament.gr -Κατατεθέντα Σχέδια Νόμου), έχει φαρδιές - πλατιές τις υπογραφές τους και περιλαμβάνει σε πολλές διατάξεις τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας (κατάργηση πρόωρης και εφαρμογή ορίων ηλικίας) !!
Και εις ανώτερα σε όλους τους συναδέλφους και καλή σύνταξη στα 65 !!
Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές....
AT

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά μη φέρνουμε την καταστροφή!όσα έχουν πει ισχύουν για τους θεμελιώσαντες μέχρι 2010! όλοι μαζί όμως μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο!

@rmy @lert είπε...

Φίλε διάβασε την παραπάνω ανάρτηση να δεις τι παθαίνουν οι υπόλοιποι.
Όταν μπήκαν ίσχυαν άλλα,όλα αυτά είναι αντισυνταγματικά!επειδή εσύ πιθανόν βολεύτηκες; χειρότερα δηλαδή τι θα γινόταν;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε army alert στους βολεμένους αξίζουν όλες οι χαρακτηρισμένες ως χυδαιες λέξεις και εκφράσεις της αρχαίας και νέας ελληνικής γλώσσας.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη. αλλά όποιος πίστευε ότι δεν θα βάλουν χέρι στο ασφαλιστικό των στρατιωτικών και πίστευε τις υποσχέσεις τους, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αφελής.

Ανώνυμος είπε...

To άρθρο 40 του ΠΔ 167/2007 στο τέλος αναφέρει ότι η πλασματική πενταετία στις ένοπλες δυνάμεις λόγο υπηρετήσεις σε παραμεθόριο, πολεμική μοίρα, πολεμικά πλοία, κλπ ισχύει έως το 1984.Αυτός ο περιορισμός δεν αναφέρεται στα πλασματικά των σωμάτων ασφάλειας.Στην ουσία οι καταταγείς μετά το 1985 δεν δικαιούνται πλασματικά εκτός και εάν έχουν πτητικά υποβρύχια κλπ.Για δείτε το λίγο αυτό το άρθρο...

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να αργήσουν τελικά θα έρθουν οι εκλογές και τότε θα δούμε αν πραγματικά βάλαμε μυαλό ή όχι. Τιμωρία σε όσους υπέγραψαν αυτά τα αίσχη!!!

anonymos είπε...

ολοι οι βολεμενοι και 50 χρονια να
τους πουν να κατσουν δε τρεχει τιποτα αρκει να μπορουν να καθοριζουν τις ζωες των αλλων με τις πλατες των εκεστοτε κολλητων τους.ουστ βολεμενοι....