Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Τους μεταθέτουν μέσα από το Face Book ???


Μετατίθενται στελέχη τα οποία ανέβασαν στην κoινωνική ιστοσελίδα του Face Book την είδηση ότι πληρώνουν οι εξοδούχοι από τα σκοπούντα πλοία!
Σχετικό άρθρο: "Επιστολή διαμαρτυρίας από την Φ/Γ Θεμιστοκλής"
Διοικητής Φρεγατών: Να επιστραφούν τα χρήματα στα στελέχη!
Σχετικό άρθρο: Ποιός θα απαντήσει για την ταμπακιέρα;

Σύμφωνα με καταγγελίες στελεχών που περιήλθαν σε εμάς και τις οποίες ερευνούμε, στελέχη του ΠΝ τα οποία ανέβασαν στο "προφίλ" τους στο Face Book την είδηση για την επιστολή διαμαρτυρίας από την Φ/Γ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ έχουν πληροφορηθεί ότι μετατίθενται σε άλλα πλοία!Σύντομα θα είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε την είδηση, εαν αυτή όντως αληθεύει, και δυστυχώς να επιβεβαιωθεί παλαιότερο σχόλιό μας για την ύπαρξη ομάδος παρακολουθήσεως του διαδικτύου από στελέχη με κομματικά κριτήρια! Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο το οποίο θα είναι τραγικό αν συμβαίνει για το ηθικό και την σύμπνοια όλων των στελεχών των ΕΔ. Θεωρούμε απόλυτα θεμιτό το "ψάρεμα" πληροφοριών από το διαδίκτυο για την εθνική ασφάλεια, όχι όμως για μικροκομματικά συμφέροντα και διώξεις στελεχών!Η ιεραρχία του ΠΝ θα πρέπει να επιληφθεί άμεσα και να ερευνήσει αν όντως ισχύουν τα καταγγελόμενα καθώς και να επιβάλλει τις ανάλογες κυρώσεις σε όποιον ενήργησε με αυτό τον απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό τρόπο.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ανοχή σας στην εξομοίωση των στελεχών των ΕΔ με τους δημοσίους υπαλλήλους κοι κοι Αρχηγοί δεν θα είναι "αναίμακτη", θα πονέσετε και θα αιμορραγήσετε, εφ' όσον δεν είχατε το σθένος να αντισταθείτε και να πράξετε το καθήκον σας.. Τα "στρατιωτάκια" που ξέρατε ξεχάστε τα και ετοιμασθείτε να τα λουσθείτε!!! Οι "Δημόσιοι Υπάλληλοι" δεν θα αστειευτούν! Ο νοών νοείτο!)

Τέλος και ένα ευχάριστο, ο διοικητής φρεγατών, φαίνεται να έχει διατάξει την επιστροφή των χρημάτων που πλήρωσαν τα στελέχη και την παύση πλέον του "χαρατσιού"!
Τέτοιοι άνθρωποι-αξιωματικοί χρειάζονται στο ΠΝ και δίνουν ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον του.
Ευελπιστούμε από τα στελέχη την μη αποδοχή επιστροφής των χρημάτων, καθ' όσον ο σκοπός δεν ήταν αυτός καθ' εαυτός η επιστροφή των αλλά η προβολή της απαράδεκτης μεταχείρησης και της προσβλητικής συμπεριφοράς έναντί των καθώς και της υποτίμησης του έργου των στελεχών στα σκοπούντα πλοία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OI METAUESEIS DEN MPOREI NA EINAI MESO KOLASMOY,ALLA ΜΕΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗ.....
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ,ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ....ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΘΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥ ΑΚΗ...[ΑΛΗΘΕΙΑ ...ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΤΕ Ο ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ,ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ,ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ???],ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΜΕΣΟ.....ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΔΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ.

ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Π.Ν.
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

Η τρομοκρατία του κράτους και του Ξιφία δεν θα περάσει. Εμπρός στρατιωτικοί δημόσιοι υπάλληλοι του ΠΝ αντισταθείτε. Έχετε όλοι δικαιώματα ως ένστολοι πολίτες που ακόμη δεν έχουν ανασταλλεί. Διεκδικίστε τα.

Ανώνυμος είπε...

Να βρειτε ποσες γυναικες παραγωγικων σχολων υπηρετουν σε υπηρεσιες στεργιας αντι πολεμικων πλοιων οπως οι αντρες ομοιοβαθμοι τους

Ανώνυμος είπε...

Που είναι αυτά τα παπαγαλάκια που οσο ηταν πανω οι αλλοι, μας τα ειχαν κανει τούμπανο.....και φυσικα μιλώ για τους "anthipaspistes@gmail.com"
που μάλλον ανθυπασπιστές της ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ είναι........