Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

H I.Μ. Eσφιγμένου απαντάει για την εμφάνιση του Γέροντος Παισίου


Xαίρετε ἀγαπητοί μας ἀδελφοί! Εὐχαριστοῦμε γιά τήν ἀγάπη σας! ΠΟΤΕ ὁ ἅγιος Γέροντας δέν συμβούλεψε νά...μαζεύουν τρόφιμα οἱ ἄνθρωποι! Ὅλα τά ἀφήνουμε στά χέρια τοῦ Θεοῦ! ἄν ἐγώ ἔχω συναγμένα τρόφιμα θά μέ...σκοτώσουν αὐτοί πού δέν ἔχουν σέ περίοδο πείνας! ἄν δέν ἔχω τίποτε, ε! κάπως θά ζήσω, με κανένα χορταράκι! Ὁ γεροΠαΐσιος, γνήσιος ἐκφραστής τοῦ μοναχικοῦ πνεύματος, θά ἔδινε καί τή ζωή του γιά νά ζήσουν οἱ ἄλλοι! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν! Κάποιοι καταστροφολογοῦν! νά μήν τούς κάνουμε τό χατῆρι! Ὁ Γέροντας πάντα ἔλεγε ὅτι ὁ Θεός ἀγαπᾶει...σκανδαλωδώς τήν Ἑλλάδα!
pentapostagma.blogspot

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ι. Μ. Εσφιγμένου επιβεβαιώνει/ξεσκεπάζει την προπαγάνδα.

Ανώνυμος είπε...

οι ψευδοεσφιγμενιτες δεν ξεσκεπαζουν τίποτα. το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να χρησιμοποιουν τσεκούρια και βαριοπουλες για να κυνηγούν καλόγερους. τις θεολογιες να τις αφήσουν τα κατσουλιερακια

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 22 Αυγούστου 2010 7:09 μ.μ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.
ΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

μάλλον κάπου έχεις μπερδευτει. αυτοί που δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ ούτε δραχμή είναι οι μοναχοι που βρίσκονται στο μοναστηρι. οι κατσουλιερηδες (ψευδοεσφιγμενιτες) σήκωσαν όλη τη μπανκα από το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων που βρίσκονταν τα λεφτά της ευρωπ. ένωσης.μιλάμε για νούμερο με πολλά μηδενικά. τωρα τι τα έκαναν οί κατσουλιερηδες που ζουν σε ένα κελακι και είναι 3 άτομα τα πολλά μηδενικά είναι άλλο θέμα. έτσι έχουν τα πράγματα

Ανώνυμος είπε...

AΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ 22 Αυγούστου 2010 9:50 μ.μ.ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ (ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ........)ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ SITE.

Ανώνυμος είπε...

αυτοί που έχουν απαντήσει στο θέμα με τον γέροντα Παισιο είναι οι χούλιγκαν μοναχοί που έσπαγαν πόρτες και παράθυρα στο κελί των Καρυών της Εσφιγμενου.είναι αυτοί που έχουν αφήσει 110 μοναχούς χωρίς τρόφιμα,φάρμακα και κυνηγούν όποιον βοηθήσει την κανονική αδελφότητα.οι χούλιγκαν μοναχοί έχουν γέροντα τον κατσουλιερη . οι 110 μοναχοί έχουν τον γέροντα Μεθόδιο.αν το ψάξεις το θέμα θα δεις ότι στο θέμα του δημοσιεύματος κάνεις λαθος ενώ στο θέμα των χρημάτων συμφωνείς μαζί μου .