Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Μετά φταίει το ARMY ALERT και τα υπόλοιπα BLOGS?

Πρωτοφανής ενέργεια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας! Εδωσε στη δημοσιότητα πλήρη στοιχεία για τις διαθεσιμότητες των μαχητικών αεροσκαφών όσο και για τον ακριβή αριθμό των χειριστών της Πολεμικής Αεροπορίας!

Φαντασθείτε να τα είχαμε κυκλοφορήσει εμείς! (Μήπως δεν μας ήταν γνωστά..)

"Οpen government": Μια επικίνδυνη κωμωδία
Το “open government” είναι ένας από εκείνους τους κούφιους νεολογισμούς που ευδοκιμούν στην κυβέρνηση (βλ. "πράσινη ανάπτυξη", "fast track" κλπ). Βέβαια η εφαρμογή του αποδείχθηκε κωμωδία, καθώς η ηλεκτρονική υποβολή βιογραφικών άφησε κρίσιμες θέσεις του δημοσίου τομέα κενές για μήνες, μόνο και μόνο για να καλυφθούν τελικά από κομματικά στελέχη… Αλλά τέτοια φαινόμενα θα μπορούσε να τα δει κανείς με επιείκεια, ως «παιδική ασθένεια», ή χωρίς επιείκεια, ως άλλη μία αναντιστοιχία λόγων και έργων του πρωθυπουργού («λεφτά υπάρχουν»). Και πάντως, ως κάτι κωμικό μεν, αλλά σχετικά αβλαβές....

Τώρα όμως η λογική του “open government” αρχίζει να επεκτείνεται επικίνδυνα και να "σπάει" στεγανά, που είναι αυτονόητα σε κάθε σοβαρό κράτος: το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σε απάντηση κοινοβουλευτικής ερώτησης, έκρινε σκόπιμο να δημοσιοποιήσει τα πλήρη στοιχεία της διαθεσιμότητας των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και των ιπταμένων της. Τα στοιχεία αυτά βρίσκονται ακόμα και σήμερα αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης (;), προσβάσιμα σε όλους.

Έτσι, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πληροφορηθεί πόσα αεροσκάφη της ΠΑ, επί της συνολικής δύναμης, είναι διαθέσιμα, και επιπλέον πόσοι ιπτάμενοι αντιστοιχούν σε αυτά. Μπορεί δηλαδή ο κάθε ενδιαφερόμενος να υπολογίσει τον λόγο ιπταμένων προς αεροσκάφη, ο οποίος είναι από τα πλέον απόρρητα στοιχεία κάθε αεροπορίας διεθνώς, γιατί επηρεάζει καθοριστικά τη δυνατότητά της να διατηρήσει παρατεταμένο ρυθμό επιχειρήσεων.

Δεν θα αναδημοσιεύσουμε εδώ τα στοιχεία αυτά, γιατί δε θέλουμε να γίνουμε ούτε στο ελάχιστο συνεργοί σε μια τέτοια υπονόμευση της Εθνικής Άμυνας. Όχι ότι οι ενδιαφερόμενοι "φίλοι" δεν τα έχουν ήδη καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια - αλλά για μας είναι θέμα αρχής.

Ρωτάμε όμως:

1. Είναι ή όχι τα στοιχεία αυτά απόρρητα;
2. Αν όχι, γιατί κανένας Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας ως σήμερα δεν τα δημοσιοποίησε;
3. Αν ναι, γιατί σήμερα αποφάσισε το ΥΠΕΘΑ να τα δημοσιοποιήσει;
4. Ήταν τόσο δύσκολο να απαντηθεί η κονοβουλευτική ερώτηση σε γενικότερες γραμμές ή έστω να δοθεί η ενημέρωση εμπιστευτικά στον ερωτώντα βουλευτή;
5. Ο κ. ΥΠΕΘΑ, που είναι και νομικός, γνωρίζει τι προβλέπει το άρθρο 146 του Ποινικού Κώδικα περί «παραβίασης μυστικών της Πολιτείας εν κρυπτώ

Αναρτήθηκε από EFENPRESS

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έχουμε ξαναπεί από το παρόν blog, το έχουν αναφέρει πολλές εφημερίδες σε άρθρα τους, και το ξέορυν οι πάντες πλέον.. Ο ΥΠΕΘΑ είναι ανίκανος γι αυτή τη θέση.. Μπορεί να είναι άριστος νομοθέτης, πολύ καλός νομικός, πανεξυπνος... αλλά δεν κάνει για ΥΠΕΘΑ.. Δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται.. μετά τις λευκές απεργίες, μετά τις πορείες των ενστόλων, ήρθε και η ωρα να βγαίνουν και απόρρητες πληροφορίες στην φόρα.. Με τις υγείες μας..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΕΘΑ καλά κάνει και τα δημοσιεύει. Αν τα στοιχεία είναι ακριβή, οι "ενδιαφερόμενοι" θα τρίβουν τα χέρια τους! Ο ΥΠΕΘΑ, όπως καλά σχολιάσθηκε, είναι καλός νομικός και ίσως να μην αντιλαμβάνεται ότι, τα στοιχεία αυτά (αν είναι ακριβή) για να τα αποκτήσουν οι διάφορες υπηρεσίες πληροφοριών θά' πρεπε να δουλεύουν νύχτα μέρα και για πολλά χρόνια. Το θέμα είναι πως αντιδρά η στρατιωτική ηγεσία. Αν κάτι πάει στραβά είναι γνωστό ότι η πολιτική ηγεσία αποκλείεται να αναλάβει ευθύνες, ας είναι λοιπόν έτοιμη η στρατιωτική ηγεσία να απολογηθεί διότι εκεί "θα πετάξουν το μπαλάκι".

Ανώνυμος είπε...

Καλά είστε στα καλά σας! τι τον περάσατε τον άνθρωπο μέσα σε 12 μήνες όλους και όλους θέλετε να έχει μάθει το που βρίσκετε?? Έχει και μια αδράνεια, νομίζει ότι είναι ακόμη στο Υπουργείο Πολιτισμού που λέγαμε πόσες καρυάτιδες έχουμε! Στο κάτω-κάτω ο άνθρωπος συνταγματολόγος είναι μπορεί να μην είναι τόσο καλός στο Ποινικό που λέει ο προλαλήσας. Ας του δώσουμε μια περίοδο χάριτος άλλα 3 χρόνια και στις επόμενες εκλογές το επανεξετάζουμε το θέμα!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ , Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ..... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Ο ΑΡΧΗΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ .

Ανώνυμος είπε...

Τα στοιχεία είναι ψεύτικα.
Ο αριθμός των ιπταμένων είναι πολύ μεγαλύτερος και γι΄αυτό θα κερδίσουμε την μάχη!!!!
Για να μην πηγαίνουν και τα χρήματα του ελληνικού λαού χαμένα!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

το άριστος νομικός απο που πηγάζει ρε πατριώτες; ΓΑΜΠΡΟΣ του ΤΑΔΕ είναι, με ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ και το παίζει πολιτικός....ξέρω θα μου πείτε, ότι ήταν καθηγητής στο ΑΠΘ και λοιπά συγκινητικά.....έχουμε ΠΛΗΡΗ γνώση των ΕΡΓΩΝ του εκεί...λοιπόν μην ακούω μπούρδες(συγνώμη)....Απο τα βασικά στελέχη της γνωστής πλέον σε όλους μας ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ, γενιάς του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ που εξαργύρωσε τους ΔΗΘΕΝ, ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΠΟΛΥ....ΜΑ ΠΑΡΑ, ΠΑΡΑ, ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ...μαμώντας όλους εμάς......Αλλωστε όσι εργάστηκαν για την πτώση της δικτακτορίας, ως δια μαγείας ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.
ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ...όλοι αυτοί ΞΕΡΝΟΥΝ οταν βλε΄πουν στολή....έχουν αλλεργεία, γιατί στολή σημαίνει ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ,ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ.....ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ...ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ερωτήσεις του απλού πολίτη:

1. Τελικά πόσοι ιπτάμενοι της ΠΑ παίρνουν το πτητικό επίδομα επικινδυνότητας και γιατί το παίρνουν?

2. Ισχύουν οι εξής ισότητες?
60 ώρες ανά εξάμηνο = 10 ώρες ανά μήνα = 2,5 ώρες ανά εβδομάδα = 2 πτήσεις ανά εβδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Όταν τα θέματα του παπά τα χειρίζεται ο δάσκαλος, αυτά είναι τα αποτελέσματα..

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ ΕΝΑΣ.. Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΤΗΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ , ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟ ΥΕΘΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ ΟΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΔΕ , ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι 60 ώρες το εξάμηνο αλλά 30 ώρες. Ένας ήταν ΥΕΘΑ : Άκης Τσοχατζόπουλος και με άξιους Υπασπιστές (όχι ο Σάκης αλλά ο άλλος ο Αεροπόρος) , οι υπόλοιποι ΥΕΘΑ απλά οδοντόκρεμα.

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ
ΜΑΧΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΧΙΜΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Η Τουρκία θα προσπαθήσει συνολική κατάληψη του Έβρου και της ημίσειας Ρόδου
Οι δικοί μας αξιωματικοί υπό την πίεση των πολιτικών καθώς και της Στρατιωτικής ηγεσίας της θα παραμείνει στο δόγμα κάνω άμυνα μέσα στο χώρο μου(και δεν θα επιχειρήσει να περάσει σουβλάκι την ανατολική Θράκη ώστε να χάσει ζωτικά εδάφη η Τουρκία που τα χρειάζεται για την επιβίωσή της Κωνσταντινούπολης . Αν χάσει τον Έβρο και τη μισή Ρόδο, ενώ ταυτόχρονα στην προσπάθεια ανακατάληψης χάσει όλη την αεροπορία και 100.000 άνδρες τότε οι Έλληνες θα υποστούν ψυχολογικό σοκ και θα δεχθούν ευκολότερα τη Σαρία στην Αθήνα. Που σημαίνει αφού θα υπάρξει λειψανδρία (από έλληνες) θα έχουμε αύξηση των βιασμών σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη από τους Μουσουλμάνους χωρίς να αντιδρά κανείς αλλά και γάμους στο πνεύμα της Σαρία .Αλλαγή του τρόπου ντυσίματος των γυναικών, υποχρεωτικά τουρκική γλώσσα(γλώσσα δημιούργημα 6 μηνών ΤΟ 1923) στα σχολεία και απαγόρευση της μίνι φούστας στο δρόμο. Ελπίζω να λάβουν σοβαρά οι ελληνίδες και οι πατεράδες τους το μήνυμά μου και να βοηθήσουν στην αποτίναξη του ζυγού της μη ελληνικής κυβέρνηση και των αξιωματούχους της και της ανασύστασης καθαρά ελληνικού Στρατού. Ειδάλλως μπορούν να απολαύσουν τον μόνιμο βιασμό ολόκληρου του γυναικείου πληθυσμού για τα επόμενα 500 χρόνια στο πνεύμα της Σαρία, Απομακρυνθείτε άμεσα από την τηλεόραση και από τα κόμματα που είναι στη βουλή. Μην αγοράζεται από τα καταστήματα της αυτοκρατορίας μην δύνεται προσβάσεις σε μουσουλμάνους. Είδη γνωρίζεις το σχέδιο τους, προλαβαίνεις να το ακυρώσεις πριν κάνουν την εκκίνηση αν σκοτώσουν τους σοφούς και μείνεις μόνος δεν θα μπορείς πλέον να απελευθερωθείς ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Η Τουρκία θα προσπαθήσει συνολική κατάληψη του Έβρου και της ημίσειας Ρόδου
Οι δικοί μας αξιωματικοί υπό την πίεση των πολιτικών καθώς και της Στρατιωτικής ηγεσίας της θα παραμείνει στο δόγμα κάνω άμυνα μέσα στο χώρο μου(και δεν θα επιχειρήσει να περάσει σουβλάκι την ανατολική Θράκη ώστε να χάσει ζωτικά εδάφη η Τουρκία που τα χρειάζεται για την επιβίωσή της Κωνσταντινούπολης . Αν χάσει τον Έβρο και τη μισή Ρόδο, ενώ ταυτόχρονα στην προσπάθεια ανακατάληψης χάσει όλη την αεροπορία και 100.000 άνδρες τότε οι Έλληνες θα υποστούν ψυχολογικό σοκ και θα δεχθούν ευκολότερα τη Σαρία στην Αθήνα. Που σημαίνει αφού θα υπάρξει λειψανδρία (από έλληνες) θα έχουμε αύξηση των βιασμών σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη από τους Μουσουλμάνους χωρίς να αντιδρά κανείς αλλά και γάμους στο πνεύμα της Σαρία .Αλλαγή του τρόπου ντυσίματος των γυναικών, υποχρεωτικά τουρκική γλώσσα(γλώσσα δημιούργημα 6 μηνών ΤΟ 1923) στα σχολεία και απαγόρευση της μίνι φούστας στο δρόμο. Ελπίζω να λάβουν σοβαρά οι ελληνίδες και οι πατεράδες τους το μήνυμά μου και να βοηθήσουν στην αποτίναξη του ζυγού της μη ελληνικής κυβέρνηση και των αξιωματούχους της και της ανασύστασης καθαρά ελληνικού Στρατού. Ειδάλλως μπορούν να απολαύσουν τον μόνιμο βιασμό ολόκληρου του γυναικείου πληθυσμού για τα επόμενα 500 χρόνια στο πνεύμα της Σαρία, Απομακρυνθείτε άμεσα από την τηλεόραση και από τα κόμματα που είναι στη βουλή. Μην αγοράζεται από τα καταστήματα της αυτοκρατορίας μην δύνεται προσβάσεις σε μουσουλμάνους. Είδη γνωρίζεις το σχέδιο τους, προλαβαίνεις να το ακυρώσεις πριν κάνουν την εκκίνηση αν σκοτώσουν τους σοφούς και μείνεις μόνος δεν θα μπορείς πλέον να απελευθερωθείς ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Η Τουρκία θα προσπαθήσει συνολική κατάληψη του Έβρου και της ημίσειας Ρόδου
Οι δικοί μας αξιωματικοί υπό την πίεση των πολιτικών καθώς και της Στρατιωτικής ηγεσίας της θα παραμείνει στο δόγμα κάνω άμυνα μέσα στο χώρο μου(και δεν θα επιχειρήσει να περάσει σουβλάκι την ανατολική Θράκη ώστε να χάσει ζωτικά εδάφη η Τουρκία που τα χρειάζεται για την επιβίωσή της Κωνσταντινούπολης . Αν χάσει τον Έβρο και τη μισή Ρόδο, ενώ ταυτόχρονα στην προσπάθεια ανακατάληψης χάσει όλη την αεροπορία και 100.000 άνδρες τότε οι Έλληνες θα υποστούν ψυχολογικό σοκ και θα δεχθούν ευκολότερα τη Σαρία στην Αθήνα. Που σημαίνει αφού θα υπάρξει λειψανδρία (από έλληνες) θα έχουμε αύξηση των βιασμών σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη από τους Μουσουλμάνους χωρίς να αντιδρά κανείς αλλά και γάμους στο πνεύμα της Σαρία .Αλλαγή του τρόπου ντυσίματος των γυναικών, υποχρεωτικά τουρκική γλώσσα(γλώσσα δημιούργημα 6 μηνών ΤΟ 1923) στα σχολεία και απαγόρευση της μίνι φούστας στο δρόμο. Ελπίζω να λάβουν σοβαρά οι ελληνίδες και οι πατεράδες τους το μήνυμά μου και να βοηθήσουν στην αποτίναξη του ζυγού της μη ελληνικής κυβέρνηση και των αξιωματούχους της και της ανασύστασης καθαρά ελληνικού Στρατού. Ειδάλλως μπορούν να απολαύσουν τον μόνιμο βιασμό ολόκληρου του γυναικείου πληθυσμού για τα επόμενα 500 χρόνια στο πνεύμα της Σαρία, Απομακρυνθείτε άμεσα από την τηλεόραση και από τα κόμματα που είναι στη βουλή. Μην αγοράζεται από τα καταστήματα της αυτοκρατορίας μην δύνεται προσβάσεις σε μουσουλμάνους. Είδη γνωρίζεις το σχέδιο τους, προλαβαίνεις να το ακυρώσεις πριν κάνουν την εκκίνηση αν σκοτώσουν τους σοφούς και μείνεις μόνος δεν θα μπορείς πλέον να απελευθερωθείς ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Η Τουρκία θα προσπαθήσει συνολική κατάληψη του Έβρου και της ημίσειας Ρόδου
Οι δικοί μας αξιωματικοί υπό την πίεση των πολιτικών καθώς και της Στρατιωτικής ηγεσίας της θα παραμείνει στο δόγμα κάνω άμυνα μέσα στο χώρο μου(και δεν θα επιχειρήσει να περάσει σουβλάκι την ανατολική Θράκη ώστε να χάσει ζωτικά εδάφη η Τουρκία που τα χρειάζεται για την επιβίωσή της Κωνσταντινούπολης . Αν χάσει τον Έβρο και τη μισή Ρόδο, ενώ ταυτόχρονα στην προσπάθεια ανακατάληψης χάσει όλη την αεροπορία και 100.000 άνδρες τότε οι Έλληνες θα υποστούν ψυχολογικό σοκ και θα δεχθούν ευκολότερα τη Σαρία στην Αθήνα. Που σημαίνει αφού θα υπάρξει λειψανδρία (από έλληνες) θα έχουμε αύξηση των βιασμών σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη από τους Μουσουλμάνους χωρίς να αντιδρά κανείς αλλά και γάμους στο πνεύμα της Σαρία .Αλλαγή του τρόπου ντυσίματος των γυναικών, υποχρεωτικά τουρκική γλώσσα(γλώσσα δημιούργημα 6 μηνών ΤΟ 1923) στα σχολεία και απαγόρευση της μίνι φούστας στο δρόμο. Ελπίζω να λάβουν σοβαρά οι ελληνίδες και οι πατεράδες τους το μήνυμά μου και να βοηθήσουν στην αποτίναξη του ζυγού της μη ελληνικής κυβέρνηση και των αξιωματούχους της και της ανασύστασης καθαρά ελληνικού Στρατού. Ειδάλλως μπορούν να απολαύσουν τον μόνιμο βιασμό ολόκληρου του γυναικείου πληθυσμού για τα επόμενα 500 χρόνια στο πνεύμα της Σαρία, Απομακρυνθείτε άμεσα από την τηλεόραση και από τα κόμματα που είναι στη βουλή. Μην αγοράζεται από τα καταστήματα της αυτοκρατορίας μην δύνεται προσβάσεις σε μουσουλμάνους. Είδη γνωρίζεις το σχέδιο τους, προλαβαίνεις να το ακυρώσεις πριν κάνουν την εκκίνηση αν σκοτώσουν τους σοφούς και μείνεις μόνος δεν θα μπορείς πλέον να απελευθερωθείς ποτέ.