Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση στο: Κόσοβο και εκπαίδευση καταστολής


Λοιπόν επειδή έχω υπηρετήσει στα Γιαννιτσά και συγκεκριμένα στην 34 Μ/Κ Ταξιαρχία που μαζί με αυτή του Πολύκαστρου είναι οι μόνες αν δεν κάνω λάθος που στέλνουν κόσμο στο Κόσοβο.
Λοιπόν αυτά τα περί εκπαίδευσης για καταστολή είναι απλά λαϊκίστικες μπούρδες που γράφονται από τα έντυπα και τα blogs κυρίως λόγω άγνοιας και για να δώσουν τροφή στις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Οι ασκήσεις αυτές είναι στη standard εκπαίδευση των μονάδων που ανεβαίνουν Κόσοβο και μάλιστα γίνονται συνέχεια, τουλάχιστον από το 2007 που εγώ υπηρέτησα. Αν μάλιστα βρείτε τεύχη του καλοκαιρινού τεύχους του περιοδικού του ΓΕΣ θα βρείτε φωτό και αφιέρωμα σε παρόμοια άσκηση που έγινε τότε και μάλιστα σε Ελλαδικό χώρο Υπάρχει μάλιστα και ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην Ελλάδα για να γίνονται τέτοιες ασκήσεις. Αυτές οι ασκήσεις λοιπόν ΔΕΝ είναι νέο φαινόμενο και ΔΕΝ ξεκίνησαν τώρα για να καταπολεμήσουν την λαϊκή επανάσταση... Ελπίζω σε δημοσίευση και σε απάντηση από κάποιο στέλεχος του στρατού μήπως και σταματήσουν οι θεωρίες συνωμοσίας που είναι η νούμερο 1 πηγή αποβλάκωσης του κόσμου.
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ (ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ) ΠΕΡΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΟΧΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ.

ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ??

@rmy @lert είπε...

ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ; ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΗΤΑΝ. ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ @rmy @alert

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΦΙΛΤΡΑΡΟΝΤΑΙ (ΟΧΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΩ)ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΛΟΧΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΟΓΚΩΔΗ ΛΑΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ).

ΤΟ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ/ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ/ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ/ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΗΓΗ,ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ.
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

@rmy @lert είπε...

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΗΓΗ,http://armyalert.blogspot.com/2010/08/blog-post_714.html
ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ,ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΤΗΝ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ @rmy @lert

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΟ ΤΙΣ Ε.Δ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΑΛΛΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ,ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ.ΑΡΑ ΕΥΛΟΓΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ/ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ (ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ).

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

@rmy @lert είπε...

ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ.ΣΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ