Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Αναστάτωση στο Λιμενικό!

Το Λιμενικό Σώμα πέθανε?Αιωνία η μνήμη του ή υπάρχει ακόμα ελπίδα?

Πειραιάς 29/09/10
Σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκε το αρίθμ. 96/2010 Π.Δ. με τις αρμοδιότητες των νέων Υπουργείων και την κατά συνέπεια διοικητική υπόσταση του Λιμενικού Σώματος.

Τα νέα δεδομένα δυστυχώς είναι πιο τραγικά από τα προηγούμενα.
Είναι πλέον προφανές ότι όλο το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση λειτούργησε στη βάση ενός οργανωμένου σχεδίου και όσο και αν προσπαθούσαμε να αποδώσουμε τα αλλεπάλληλα Π.Δ. σε απειρία, αβλεψία και αστοχία, σήμερα δεν μπορούμε παρά να τους αναγνωρίσουμε ότι τίποτε από όλα αυτά δεν συνέβαινε, αλλά ότι υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο με στόχο την διάλυση του Λιμενικού Σώματος.
Αυτό είναι το πρώτο σχόλιο που κάνουμε για το νέο Π.Δ. 96/2010, περί αρμοδιοτήτων των Υπουργείων.

Μετά τα παραπάνω η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. συγκαλεί για αύριο 30-09-2010 Γ.Σ. και Δ.Σ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας και ακολούθως θα προβεί σε δήλωση σε όλα τα Μ.Μ.Ε. και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας διαλύσει.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας ακυρώσει.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας αγνοήσει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος συνάδελφος να μας εξηγήσει γιατί τόσο μένος πρώτα στις ΕΔ και τώρα στα Σώματα Ασφαλείας? Ποιος είναι ο ΑΝΣΚ?

Ανώνυμος είπε...

Λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό : Εαν θες παγκόσμια διακυβέρνηση το πρώτο που πρέπει να κάνεις , είναι να διαβρώσεις-διαλύσεις τους θεματοφύλακες της Εθνικής κυριαρχίας. Τυχαίο ? Δεν ΝΟΜΊΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

Μην το ψάχνετε,ο Νενέκος ΓΑΠ δηλώνει παντού οτι έχει ψυχικό τραύμα από την σύλληψη του κλέφτη πατέρα του,από ομάδα Αξκών την 21 Απρ 67.(Εννοείται οτι η ιστορία που πλασσάρει είναι ψευδής).
Έχει συμπαραστάτη και τον χοντρό Καρατζαφύρερ,που διαφήμιζε βρακιά(από μεσα άνεση και απο έξω εμφάνιση).Παριστάνει και τον αντιστασιακό(έφαγε ξύλο στην ΕΣΑ).
Όσο θα είναι prime minister θα κάνει τα πάντα,βοηθούμενος από τους απογόνους των Κ/Σ,που έχει στο κόμμα του,να καταρακώσει την έννοια Αξκός!!!

Κ/Σ=Κομουνιστοσυμμορίτης για να μή ξεχνάμε!!!!!

Απόστρατος