Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζονται οι πικρίες του Απόστρατου

Πράσινος μεν αλλά όχι φυτό αναρριχώμενο δε!

Ευχαριστώ κατ αρχάς τους κυρίους που με φιλοξένησαν και στη συνέχεια όλους αυτούς που με σχολίασαν.
Διαπίστωσα όμως με πικρία κάποια πράγματα που με έκαναν να επανέλθω, εαν βέβαια δεν δημιουργώ πρόβλημά στο χρόνο και στο χώρο σας.
Διαπίστωσα λοιπόν ότι λίγο ή πολύ, όλοι είναι δυσαρεστημένοι. Με τους σήμερα, με τους χθες, δυσαρεστημένοι όμως. Ο λόγος; Εύκολη απάντηση. Ουδέποτε κάποιος ασχολήθηκε σοβαρά με τις Ένοπλες Δυναμεις. Θυμάμαι έκφραση του σημερινού ΥΕΘΑ περί <<μη παραγωγικής τάξης >>. Όλα τα περιλαμβάνει αυτό.
Διαπίστωσα ότι κανείς δεν κοιτάζει το σήμερα, αλλά τι έγινε πέρσι, πρόπερσι κλπ και βέβαια εμεις είμαστε καλύτεροι σήμερα και θα τα διορθώσουμε όλα. Ο λόγος; Εύκολος. Κάθε μέρα θεωρούμε και είμαστε αδικημένοι απο τους εκάστοτε διοικούντες (Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία), συζητάμε πολύ, βρίζουμε πολύ και πιστεύουμε οτι εμείς θα το φτιάξουμε . Ελληνικό ιδίωμα και οχι μόνον στρατιωτικό. Ετσι βλέπουμε φαινόμενα όπως ενός ( φίλου ) που με σχολίασε και θεωρώντας οτι με γνωρίζει μίλησε για κάποιον , με χολή όμως. ((Ενημερωτικά σου λέω οτι τα στοιχεία μου υπάρχουν στην ιστοσελίδα, έξυπνε ξανθέ . Το μόνον που έχουμε κοινό πλέον είναι οτι ήμουν , είμαι και θα είμαι πράσινος, αλλά όχι φυτό αναρριχώμενο,καταλαβες; Ευτυχως).Με αυτά τα συναισθήματα οι πολιτικοί μας έχουν καταφέρει και μας έχουν χωρίσει σε χρωματισμούς.
Δεν θέλω να συνεχίσω και να γίνω κουραστικός. Θελω ομως να πώ κλείνοντας οτι οι πολιτικοί γνωρίζουν αλλα δεν τις κατονομάζουν τις δυνατότητές μας, θα τις ήθελαν αλλα δεν τους συμφέρει και γι αυτό πρέπει ενωμένοι να κοιταμε μπρόστά, να φαινεται η ομαδικότητα μας και η αλληλοκαλυψη και ισος καταφερουμε να ζησουμε καλά, γιατι δεν σας κρύβω οτι σε λίγο η συνταξη ενός Ναυαρχου θα φθανει μόνον για τσιγάρα,
Ευχαριστώ
Ενας Ναυαρχος στα Χαρτιά
Σχετικό άρθρο: Πικρίες από έναν απόστρατο

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ανώτατος σε αποστρατία. Δεν συμβιβάστηκα με τα στραβά που έβλεπα. Παραιτήθηκα, διότι δεν μπορούσα να ανεχθώ την κατάσταση και βεβαίως δεν μπορούσα ούτε να την αλλάξω. Δεν έκανα "βούκινο" την παραίτησή μου.
Απ΄ ότι κατάλαβα οι περισσότεροι είστε γνωστοί, γιατί δεν τα συζητάτε αυτά τα θέματα μεταξύ σας (π.χ. στο τηλέφωνο). Γιατί πιστεύετε ότι ανώτατοι αξιωματικοί των Ε.Δ. θα πρέπει να «ξεκακατήνιαζονται» σαν μαϊντανοί σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή;
Μήπως γι αυτό σας αποστράτευσαν;

Ανώνυμος είπε...

Είναι βέβαιον ότι το ¨ξεκατίνιασμα¨, δεν συμφωνώ με την έκφραση αλλά χρησιμοποιείται, δεν είναι το καλύτερο που μπορεί να μας συμβαίνει. Αλλά τι να πούμε για τους επίσημους ¨απαντητές¨ που βρίσκονται με το δάκτυλο στον υπολογιστή και ως επίσημα ¨παπαγαλάκια¨, ούτε με αυτή την έκφραση συμφωνώ αλλά πως να τους ονομάσω, απαντούν βάλλοντας κατά δικαίων και αδίκων. Εύγε στην ΗΓΕΣΙΑ για την ¨υψηλή ετοιμότητα¨ που διατηρεί (ο Β Κάδος?). Πάντως σε κάθε περίπτωση ο κος Ναύαρχος, όποιος και αν είναι, αναφέρεται σε αλήθειες και γεγονότα για τα οποία κάποιοι πρέπει να ντρέπονται.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι απόστρατοι με όλο το σεβασμό, λίγη αυτοκριτική, για τα δικά σας έργα και ημέρες,όταν είχατε την πίτα και το μαχαίρι, δυστυχώς δεν βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κε ΝΑΥΑΡΧΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΑΣ.

ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Π.Ν. ΟΠΩΣ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ 5 ΜΗΝΩΝ???

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είναι σίγουρο ότι είσαι παπαγαλάκι του Β Κλάδου

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 9 Σεπτεμβρίου 2010 9:58 μ.μ. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ?? Η ΕΙΣΑΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ?? ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ??

Νιόβη είπε...

Δεν ειναι παπαγαλακι του Β Κλαδου.
Λαθος κανετε μεγαλο.
Ειναι ξιφιακι πρασινο.
Μην προσβαλλετε τα παπαγαλακια.

Τα δελτια τυπου του Β3 συνεχιζονται.
Παιδια δεν εχετε δουλειες εσεις εκει και ασχολειστε με το διαδικτυο?

Μιλαμε για μεγαλη διαφημιση το army alert στο ΓΕΝ.

Army Alert εισαι και μεγαλη φιρμα. Σε εχουν μαθει ολοι. Τετοια αβαντα απο τους ξιφιες δεν πρεπει να την περιμενες.

Συναδελφοι μην υποδηλωνετε κανενα στοιχειο ταυτοτητας στα σχολια σας εκτος και εαν ειστε αποστρατοι.

Κινδυνευετε αμεσα λογω της κακιας των δημοκρατικων αξιωματικων του βασιλικου ναυτικου.

Της Νεκταριας του Κοντου και του Νικολακη. Το καστανο δεν μετραει.

Υφισταται στοιχεια για διωξεις συναδελφων λογω διαδικτυου αλλα επιφυλλασομαι για το μελλον με διασταυρωμενα στοιχεια.

Πολλα φιλια στα πανεμορφα κοριτσια του Β3. Ματς Μουτς.

Ανώνυμος είπε...

10 Σεπτεμβρίου 2010 7:13 μ.μ.

ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ :ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΒΑΔΟΝΤΕΝΕΚΕΣ!