Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Κατάταξη με ένα κλικ

Ο ελληνικός στρατός εξελίσσεται και τεχνολογικά αφού μέσω της ιστοσελίδας www.army.gr

Σε νέα ιστοσελίδα του ΥΕΘΑ οι υπό κατάταξη νέοι μπορούν να μάθουν με τα στοιχεία τους και ένα κλικ που κατατάσσονται και ήδη η αναζήτηση μέσω της ιστοσελίδας έχει εκτιναχθεί. Μπορούν να δηλώσουν και τον τόπο που προτιμούν αλλά και τις δεξιότητές τους που θα αξιοποιηθούν κατά τη θητεία τους

Ο ελληνικός στρατός εξελίσσεται και τεχνολογικά αφού μέσω της ιστοσελίδας www.army.gr οι υπό κατάταξη νέοι θα μπορούν απλά και γρήγορα να μαθαίνουν πότε, σε ποιο στρατόπεδο θα παρουσιαστούν και σε ποιο σώμα, δύο μήνες μάλιστα πριν καταταγούν.
Ήδη 70 στους 100 νέοι γνωρίζουν ήδη τη νέα αυτή υπηρεσία και την έχουν χρησιμοποιήσει. Το εντυπωσιακό είναι ότι στην εν λόγω ιστοσελίδα μπορούν να δηλώσουν που θέλουν να υπηρετήσουν τη θητείας τους αλλά και να επιλέξουν την ειδικότητα βάσει των προσόντων τους. Επιπροσθέτως, μπορούν να συμπληρώσουν το βιογραφικό τους με νέα στοιχεία σχετικά με τις σπουδές τους.
Στην εν λόγω νέα υπηρεσία οι στρατεύσιμοι μπορούν να έχουν πρόσβαση χρησιμοποιώντας το λεγόμενο περιοδεύον, χρησιμοποιώντας δηλαδή ως κωδικό τον Αριθµό Στρατολογικού Μητρώου (ΑΣΜ) που έχουν όλοι οι νέοι από 18 ετών.
Σημειώνεται ότι η αυτή υπηρεσία είναι φρέσκια καθώς μετρά μόνο λίγους μήνες και έχει ξεκινήσει από τον Στρατό Ξηράς, ενώ και με την ολοκλήρωση της μηχονοργάνωσης των Στρατολογικών Γραφείων εντός του 2010 αναμένεται να λύσει τα χέρια τα των πολιτών.
news247.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

To δημοσίευμα ειναι ψευδές !!!
Δεν υπάρχει πουθενα, στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ, τέτοια δυνατότητα !!

Ντροπή !