Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη Αρχηγού Ναυτικού της Βουλγαρίας στην Ελλάδα

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου η επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα του Αρχηγού του Ναυτικού της Βουλγαρίας Υποναυάρχου Plamen Manushev.
Κατά την παραμονή του στην Αθήνα ο Αρχηγός του Ναυτικού της Βουλγαρίας πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχο Δημήτριο Ελευσινιώτη ΠΝ. Οι δύο Αρχηγοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Επίσης ο Αρχηγός του Ναυτικού της Βουλγαρίας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο Ιωάννη Γιάγκο.
Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου, όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Γεώργιος Δημητριάδης ΠΝ, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και επισκέφθηκε πλοία του Στόλου.


Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Α/ΓΕΝ, ο Α/ΓΕΑ μια χαρά τα φοράει τα παράσημα και τις διαμνημονεύσεις του στο πουκάμισο. Στο Ναυτικό τα καταργήσατε... έτσι δεν είναι?? ή έτσι ζητησαν ΄΄οι προϊστάμενοί σου΄΄ και έπρεπε να σκύψεις το κεφάλι και να το κάνεις??