Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Αβέρωφ» αλά... τούρκα!

Πάρτι οργίων στο γιοτ του Κεμάλ Ατατούρκ

Θυμάστε το πρόσφατο σκάνδαλο στο θωρηκτό «Αβέρωφ»; Λοιπόν, η υπόθεση ωχριά μπροστά σε αυτό που έγινε στην Τουρκία. Αποκαλύφθηκε, συγκεκριμένα, ότι το ιστορικό ιστιοφόρο «Savarona», που ήταν το αγαπημένο γιοτ του Κεμάλ Ατατούρκ, για μήνες ολόκληρους είχε γίνει το σκηνικό... σεξουαλικών οργίων με πόρνες πολυτελείας, ακόμη και ανήλικα κορίτσια! Το σκάφος ανήκει στο υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας και είχε ενοικιαστεί από γνωστό Τούρκο επιχειρηματία, ο οποίος μάλλον δεν... συγκινήθηκε από το ιστορικό παρελθόν του σκάφους. Πάντως, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, το πλοίο παραδόθηκε στο τουρκικό υπουργείο Πολιτισμού για συντήρηση και «αποκατάσταση»!
Η κυβέρνηση της Τουρκίας προχώρησε στην κατάσχεση ενός γιοτ, το οποίο ανήκε κάποτε ανήκε στον ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, Κεμάλ Ατατούρκ, μετά από πληροφορίες ότι ένα δίκτυο πορνείας χρησιμοποιούσε το σκάφος για... σεξ πάρτι με ιερόδουλες.

Οκτώ γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια, οι οποίες πιστεύεται ότι είναι ιερόδουλες, κρατήθηκαν για υγειονομικούς ελέγχους, αφού προηγουμένως οι αρχές της Αττάλειας κατέσχεσαν το μήκους 136 μετρων γιοτ «Savarona», όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Anadolu». Άλλα οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων δύο γυναίκες, παραμένουν υπό κράτηση, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Το «Savarona» είχε εκμισθωθεί σε έναν επιχειρηματία από το υπουργείο Οικονομικών της γείτονος.
protothema.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιστευω ότι μάλλον η τουρκική περίπτωση είναι που ωχριά μπροστά σε αυτήν του αβέρωφ και όχι το αντίστροφο.Γιατί όπως λέτε στο άρθρο, στην τουρκία το σκάφος :
α. δεν ήταν πολεμικό
β. ανήκε στο υπουργείο οικονομικών και όχι στον στρατό.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΑ 30 Σεπτεμβρίου 2010 4:07 μ.μ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ???