Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Περικοπές δαπανών και για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!

Συνεχίζονται οι περικοπές των παρελάσεων.. με πρόσχημα το κόστος!
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τους σιγοντάρει...
Η παρέλαση του υπουργικού συμβουλίου στην ΔΕΘ πόσο κόστισε κε πρόεδρε;

Η οικονομική κρίση «χτύπησε» και τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια θα παρελάσουν μόνον πεζοπόρα τμήματα, ενώ δε θα υπάρχουν άρματα κι άλλα οχήματα του Στρατού. Επίσης δε θα πετάξουν μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα ούτε θα καταπλεύσουν στο Θερμαϊκό πλοία του στόλου.

Αποφασίστηκε ακόμη η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας να μην είναι τριήμερη. Ο κ. Παπούλιας (η φωτογραφία από την περσινή παρέλαση) θα έρθει στη Θεσσαλονίκη το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, χωρίς να του επιφυλαχθεί επίσημη υποδοχή, προκειμένου να παρακολουθήσει την παρέλαση και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα. Τέλος, αποφασίστηκε και η ματαίωση του επίσημου δείπνου στη Λέσχη Αξιωματικών.
AGGELIOFOROS

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για κόντρες αεροσκαφών με αυτοκίνητα για εκπομπή MEGAλου καναλιού υπάρχει κηροζίνη, Με την παρέλαση θα ασχοληθούν

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΔ!
Ομως εάν δεν έχεις ποτέ παρελάσει με το Μ1 επ'ώμου από την Καλαμαριά μέχρι και τον Βαρδάρη, κάτω από κατακλυσμιαία βροχή με τους παπούδες να σε χειροκροτούν χωρίς ομπρέλα, πως μπορείς να κατανοήσεις στο ελάχιστο τη σημασία της παρέλασης και κατ΄επέκταση της επετείου, της ιστορίας και της ψυχολογίας ενός λαού σε πολιορκία? Ισως του χρόνου να παρελάσουν μόνον 3 ένστολοι με πινακίδες που θα αναγράφουν "ΣΞ", "ΠΝ", "ΠΑ" - κάτι σαν το Λύκειο Ελληνίδων ή την Ενωση Ποντίων. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ... - ΥΓ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΨΤΕΤΑ ΟΛΑ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ.ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΜΟΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΗΧ\ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΕΡΧΕΤΕ.