Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Διαλύουν και τον Ειδικό Κλάδο Οικονομικής Ενίσχυσης Μερισματούχων

"Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδα, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών"

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τους τύπους που μας κυβερνάνε πολλά θα πάθουμε ακόμα.
Τελικά σ' αυτή τη χώρα μόνο οι ένστολοι ευθύνονται για τη χρεωκοπία της χώρας. Οι πολιτικοί μας έπρεπε να ντρέπονται για τις διαχρονικές πράξεις τους, αλλά αυτό θα συνέβαινε εάν είχαν λίγη "τσίπα' πάνω τους.
Κρίμα για τα νειάτα μας που τα χαραμίσαμε έπί 35 χρόνια μέσα στα βουνά και τα λαγκάδια και έρχεται τώρα το κράτος, να σου φάει με το έτσι θέλω (επειδή είναι ανίκανοι να διαχειριστούν ένα πρόβλημα ήσσονος σημασίας)και το μεδούλι των κοκκάλων σου.
Που είναι το ΒΕΑ ρε αλήτες που για 25 χρόνια πληρώναμε από το υστέρημά μας για τα παιδιά μας ?
Εμείς δεν είχαμε και δεν έχουμε δυνατότητα να τα στέλνουμε σε κολλέγια και στο εξωτερικό και περιμέναμε τις αιματηρές οικονομίες που κάναμε, να πιάσουν τόπο. όχι να μας τα φάνε τα λαμόγια που λυμαίνονταν το ΜΤΣ.
Κύριε Υπουργέ και κύριε Υφυπουργέ
Ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά. Θα βρισκόμαστε πάλι στον ίδιο παρονομαστή. Κάντε τις ενέργειές σα από τώρα, για να μην βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση πάλι να λέμε μπαίνει, μπήκε, θα μπει το μέρισμα κλπ
Να μην διανοηθείτε δε να πειράξετε το ΕΚΟΕΜΣ.
Να μην παίρνουν μέρισμα αυτοί που δεν πλήρωσαν κρατήσεις και δεν δικαιούνται (εθνική αντίσταση).
Και κυρίως να τα φέρουν πίσω αυτοί που τα έκλεψαν ή τα έφαγαν. Αλλιώς δεν θα πάμε μπροστά...

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς πρέπει όλους να τους ξεσκίσουμε.Δεν πάει άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΒΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΩΡΑΡΙΑ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ;ΠΑΙΔΙΑ ,ΣΠΟΥΔΕΣ,ΘΗΤΕΙΑ,ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ,ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΑΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΣΑΝ ΡΑΚΟΣΥΛΕΚΤΕΣ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ,ΒΕΑ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.