Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Εκτάσεις ΑΟΟΑ στο Πικέρμι

Καταληστεύεται η ακίνητη περιουσία του ΑΟΟΑ στο Πικέρμι και κανένας δεν αντιδρά!

Αγαπητοί συνάδελφοι ε.ε και ε.α
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πρόβλημα που βρίσκεται στη γέννησή του και με την αδιαφορία μας θα καταντήσει σαν το μέρισμα.
Προεκλογικά οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του νέου Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου , "τάζουν" στους ψηφοφόρους πολλά όπως συνήθως.
Μέσα στα πολλά που τάζουν είναι και κάποιο κομμάτι απο την έκταση του ΑΟΟΑ που υπολογίζουν εκεί να κάνουν το νέο νεκροταφείο του νέου Καλλικρατικού Δήμου.
Παλιότερα είχε συμβεί πάλι το ίδιο...
Έστειλα επιστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας...
"Στην Κοινότητα Πικερμίου και λόγω κορεσμού του υπάρχοντος κοιμητηρίου , ο Κοινοτάρχης (κατά δήλωσή του) «θα παλέψει το θέμα μέχρι να δικαιωθεί γιατί πρέπει επιτέλους να βρει χώρο που θα μπορεί να ενταφιάζει τους νεκρούς ….»

Και βρήκε τη λύση….

Η Κοινότητα προχώρησε σε απαλλοτρίωση έκτασης σύμφωνα με την απόφαση 219/2007 του Κοινοτικού Συμβουλίου (τοπογραφικό διάγραμμα και συμβολαιογραφική πράξη).

Η απαλλοτρίωση περιλαμβάνει και έκταση 283 τ.μ ιδιοκτησίας Α.Ο.Ο.Α, 1.322 τ.μ ιδιοκτησίας Φράγκου και 291 τ.μ ιδιοκτησίας Στάμου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εισήγηση του, σε τελευταίο κοινοτικό συμβούλιο ο Κοινοτάρχης:

«Στις 17/10/2008 απάντησαν με εξώδικα όλοι οι ενδιαφερόμενοι (ΑΟΟΑ, Φράγκου, Στάμου) κίνηση που ερμηνεύεται ως «αίτημα μεγαλύτερης αποζημίωσης». Απευθυνθήκαμε στην ΤΥΔΚ για περιβαλλοντική μελέτη, η οποία όμως αρνείται, λόγω αδυναμίας. Έτσι η Κοινότητα προχώρησε μόνη της και ανέθεσε σε τεχνικό γραφείο την εκπόνηση της περιβαλλοντικής μελέτης.

Τα ασφαλιστικά μέτρα των Φράγκου και Στάμου συζητήθηκαν την 10η και 17η Οκτωβρίου 2008 και του Α.Ο.Ο.Α θα συζητηθούν στις 17 Δεκεμβρίου 2008.

Εμείς βέβαια περιφράξαμε μόνο του ΑΟΟΑ και συνεχίζουμε τις διαδικασίες απαλλοτρίωσης.»

Διαβάζοντας και μόνο αυτή η δήλωση αγανάκτησα και θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί ο Πρόεδρος του Πικερμίου δεν «τόλμησε» μέχρι σήμερα να περιφράξει τις άλλες δύο ιδιοκτησίες και περιέφραξε μόνο του Α.Ο.Ο.Α;

Γνωρίζει η Διοίκηση του Α.Ο.Ο.Α, ότι πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, έκταση που της ανήκει έχει περιφραχθεί από τον Κοινοτάρχη του Πικερμίου;

Μήπως θα πρέπει να «ελεγχθεί» γι’αυτή την ενέργεια του ο Κοινοτάρχης, άσχετα αν τελικά απαλλοτριωθεί η έκταση του Α.Ο.Ο.Α;

Τέλος και για να αναρωτηθούν όλοι οι ένστολοι, αν (υποθετικό) η προς απαλλοτρίωση έκταση ήταν των γειτονικών Δήμων Ραφήνας ή Παλλήνης, ο Κοινοτάρχης Πικερμίου θα τις περιέφρασσε πριν έλθουν στην οριστική κατοχή του; "

Για όλα αυτά ενημέρωσα τον ΑΟΟΑ και η απάντηση που έλαβα πριν δύο χρόνια ήταν ότι ο ΑΟΟΑ κινήθηκε "δικαστικά", αλλά τελικά το νεκροταφείο ξεκινάει ...

Πρέπει άμεσα να κάνει κάτι ο ΑΟΟΑ.

Να τοποθετήσει πινακίδες, security να φυλάνε και ότι άλλο σκεφθούν, γιατί έτσι όπως πάει ... ο ΑΟΟΑ θα την χάσει την έκταση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά τα δημοσιεύματα για το ΕΚΟΕΜΣ και τον ΑΟΟΑ διερωτώμαι και πιστεύω το ίδιο και πολλοί φίλοι ε.ε και ε.α ότι .....

... βρε παιδιά μήπως θέλουν να δουν κανένα πραξικοπιματάκι και προσπαθούν να μας σπρώξουν προς τα 'κει με τρόπο, μπας και γλυτώσουν από το μπάχαλο και το χάλι που έχουν σκορπίσει στη χώρα μας και να βρουν Μ.....ες να επωμισθούν το βάρος της πραγματικής ανάστασης της χώρας;;;;

Αμ δε κύριοι και να εύχεστε να μην γίνει, γιατί το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, τουτέστιν την πρώτη φορά την γλυτώσατε και κάνατε αντίσταση από Παρίσι, Βερολίνο και Λονδίνο. Αν γίνει τώρα κάτι, θα σας αναλάβει από μόνος του ο λαός στη γνωσή πλατεία με όλα τα .... όργανα να συμμετέχουν και το κυριότερο, με την ετυμηγορία έτοιμη!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα πολιτικά λαμόγια πιστεύουν ότι επειδή υπάρχει η εβραιογερμανοκρατούμενη Ε.Ε. δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Είναι τόσο αυτιστικοί(έκφραση που αρέσει στον αγριόχοιρο), που δεν αντιλαμβάνονται πως ο κόσμος έχει αρχίσει να προμηθεύεται σχοινί, πράγμα που τείνει να καταστεί είδος προς εξαφάνιση.
Όταν θα φτάσει η ΝΕΜΕΣΙΣ, θα σκούζουν όπως τα ποντίκια στη φάκα, αλλά τότε δεν θα υπάρχει πισωγύρισμα.
Είναι θέμα χρόνου ν΄αναλάβει δράση ο ΛΑΟΣ.

ΑΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ