Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Μας χρωστάνε το σαμάρι και θέλουν να μας πάρουν και τον γάιδαρο!!!

Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε στην Βουλή να αρθεί η ανωνυμία στα blogs για να προστατευτούν οι «τίμιοι» πολιτικοί από τους ανώνυμους «ρουφιάνους».
"Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται" εσείς τι φοβόσαστε κε Καρατζαφέρη;
Όποιος είναι "καθαρός' γιατί να φοβηθεί την ανεξάρτητη φωνή των bloggers?

Στην επιχειρηματολογία του όμως υπήρχε μια μεγάλη αντίφαση δηλ. ότι σε περιπτώσεις που κάποιοι θιγόμενοι «τίμιοι» πήγαν στην δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος (που προΐσταται ο κ. Σφακιανάκης) η εν λόγω υπηρεσία απάντησε ότι οι «κακόβουλες συκοφαντίες» δεν συνιστούσαν κακουργηματικές πράξεις που θα μπορούσαν να άρουν την ανωνυμία των blogers.

Άρα κ. Καρατζαφέρη νόμοι υπάρχουν και μπορούν να εφαρμοστούν όταν υπάρχει λόγος αλλά εσείς και όλο το σύστημα που υπηρετείτε θέλετε τον απόλυτο έλεγχο και την φίμωση του διαδικτύου μια και οι σκεπτόμενοι πολίτες γύρισαν την πλάτη στα κανάλια που με τόσο κόπο και ιδρώτα φτιάξατε!... στα κανάλια σας, που όλα αυτά τα χρόνια μας ενημέρωναν με πλουραλισμό και αντικειμενικότητα!.... στα κανάλια σας που πολλοί από εσάς χρησιμοποιείτε σαν προπαγανδιστικό βήμα της προσωπικής σας ανέλκυσης! Όλοι τον τελευταίο καιρό είδαμε τους αβανταδόρους μισθοφόρους δημοσιογράφους να λειτουργούν «φανατισμένα» σε πολλά κεντρικά δελτία ειδήσεων σαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης. Θα σας πρότεινα επίσης να θυμηθείτε το τι ψέματα μας είπε ο τωρινός πρωθυπουργός προεκλογικά και υπέκλεψε τις ψήφους πολλών συμπολιτών μας και για τα οποία εσείς, αλλά και οι άλλοι καναλάρχες δεν λέτε τίποτα!

Α ξέχασα … κατά καιρούς κάποιοι λένε ότι αυτή η κυβέρνηση έχει την δεδηλωμένη του λαού και μπορεί να παίρνει όλες αυτές τις επώδυνες για τον λαό και την χώρα αποφάσεις!!!

Μας κοροϊδεύετε λοιπόν ασύστολα και ψάχνετε να βρείτε και να δικάσετε τους απλούς ανώνυμους πολίτες που στο κάτω κάτω δεν αποφασίζουν για τίποτα και ξεχνάτε τους επώνυμους κλέφτες και ψεύτες που όχι μόνο αποφασίζουν αλλά ξεπουλάνε και υποθηκεύουν την ζωή και το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και ίσως και των εγγονιών μας!!!

Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μην ζητάτε την προστασία των πολιτικών από τους ανώνυμους όπως λέτε ρουφιάνους αλλά να ζητήσετε και να κάνετε πράξη την προστασία των πολιτών που υποτίθεται ότι υπηρετείτε από τους επώνυμους ψεύτες και κλέφτες Πολιτικούς!!!
από staratalogia.blogspot.com
Επωνύμως: Γιάννης Πρεβενιός

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κωλοτούμπας κ. Πρόεδρος , μόνιμος κάτοικος Μπουρναζίου (ALTER)θέλει να έχει το μονοπώλιο της ενημέρωσης ,αραδιάζοντας καθημερινά ψεύδη για της εξαπάτηση και εγκλωβισμό των εναπομεινάντων ψηφοφόρων του. Αφού φήφισε το μνημόνιο κόλαφο, τώρα τάσσεται και υπέρ της παράτασης του, στηρίζοντας έτσι τπο ψευτοΠΑΣΟΚ, και αναδεικνύοντας τον εαυτό του και το κόμμα του ως Μέγα Εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ κλπ κλπ, ελπίζοντας κάποια μέρη να τον κάνει υπουργό !!! Αλήθεια κ. Καρατζαφέρη , τί γίνανε οι υπογραφές που μάζευες για τους λαθρομενάστες ???? Αυτά του θυμίζουν οι σκεπτόμενοι άνθρωποι των blogs , κια θέλει να τους φιμώσει . Αλλά δεν θα του περάσει. Και ας έχει το Σιδέρη του παλαιου ΠΑΣΟΚ να περνά τις θέσεις του καινα κόβει όσα σχόλια δεν του αρέσουν.

Ανώνυμος είπε...

Φοβούνται μόνο όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ BLOGS