Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Αστεγοι Στρατιωτικοί;

Αναζητούν καταφύγιο σε καταλύματα και θέρετρα!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά μας λένε για ηθικό ακμαίο, και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
Σε λιγάκι θα βγούμε στα φανάρια για επαιτεία, μιας και οι κατοικίες είναι για λίγους και εκλεκτούς.

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΕΙΑ ΤΩΝ Ε.Δ
που βλέπει τα στελέχη και ιδιαίτερα τους οικογενειάρχες να υποφέρουν,και δεν κάνουν τίποτα, ουυυ να μου χαθεί τε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΕΘΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΑΠ ΕΞΩ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ.

ΠΕΡΣΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

η εφημερίδα αναφέρει συνεχώς τη λέξη "Μνημόνιο... προ του μνημονίου εισόδημα...κλπ".

ΟΧΙ!!! κυρίες και κύριοι αναγνώστες!!

Δεν ονομάζεται μνημόνιο αυτός που έκοψε το μισθό στους στρατιωτικούς (και όχι ένστολους) !!!!
Ονομάζεται Παπαντρέου, προσυπόγραψε ο Παπούλιας, επροσωπούνται από τον Βενιζέλο, αυτοπροσδιορίστηκαν κάποτε "γενιά του πολυτεχνείου".
Πως τολμά η φυλλάδα να τους καθιστά ανευθυνους?
Δεν ξεχνώ!!

ΑΚΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Είναι εξωφρενικό να πληρώνω μια ζωή φόρους,να βγαίνω στη σύνταξη,να προσπαθώ να ρυθμίσω την ζωή μου και να βάλω ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τα οικονομικά μου,τα παιδιά μου να είναι σε ηλικία σπουδών με τα έξοδα να τρέχουν ανεξέλεγκτα,και να έρχεται το "κοινωνικό κράτος" να μου κόβει εντελώς δώρα και επίδομα αδείας επειδή είμαι κάτω των 60 ετών,και να έχω το άγχος μήπως και το ΜΤΣ μου κόψει αυτό που δικαιόυμαι και που πλήρωνα κάθε μήνα επί 25 έτη.Ελεος κύριοι "φιλάνθρωποι" του "κοινωνικού" αυτού κράτους που μας δείχνετε κάθε μέρα πόσο μας λογαριάζετε.....Κρίμα...!