Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πεντάγωνο καλεί... "καραφλό γεγέ!"

Πρέπει να διαβάζουν πολύ army alert αλλά κουβέντα κανένας, βλέπετε η αλληλοεξάρτηση μεταξύ τους.. "Χακί" μπλογκ ποιους ονομάζουν; Εμεις πάντως δηλώνουμε υπερ του χακί φανατικά και δίχως εξαρτήσεις!

Παλιός γνώριμος στο Πεντάγωνο ο απόστρατος υποπτέραρχος Δ. Γεωργιόπουλος, νέος γενικός διευθυντής Εξοπλισμών. Με συμπάθειες και αντιπάθειες. Με φιλίες και έχθρες από τις αρχές της δεκαετίας του '80, όταν υπηρετούσε ως υπασπιστής του Ανδρέα Παπανδρέου. Κάτι άλλωστε που φάνηκε χθες από τα γλυκόξινα σχόλια πρώην συναδέλφων του στα διάφορα "χακί" μπλογκ, που τελευταία είναι της μόδας εξαιτίας της αναχρονιστικής αντίληψης των εκάστοτε κρατούντων να μην επιτρέπουν τον συνδικαλισμό στον Ελληνικό Στρατό.

Ούτε... κόκα-κόλα!
Ωστόσο, ο φθόνος περισσεύει στην περίπτωση του Δ. Γεωργιόπουλου. Οι μεν "γαλάζιοι" τον κατηγορούν ως ακραιφνή "πασόκο" και ξεθάβουν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας απίστευτες ιστορίες. Από... ανώμαλες προσγειώσεις μέχρι ότι στις αρχές της δεκαετίας του '80 δεν έπινε κόκα-κόλα για να μην ενισχύσει την αμερικανοκρατία (!), αλλά προς το τέλος της ίδιας δεκαετίας έγινε ένας από τους πρώτους εκπαιδευτές των F-16, λαμβάνοντας "αριστείο" από τους Αμερικανούς! Βέβαια, οι ίδιοι σχολιαστές ξεχνούν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον εξόρισε στο Καστέλι για να... φυλάει τις ελιές!

Αλλαζε στρατόπεδα
Ο υποπτέραρχος Γεωργιόπουλος δέχεται και "φίλια πυρά" από τους "πράσινους" απόστρατους της ομάδας των "Προεδρικών". Δεν του συγχωρούν ότι από υπασπιστής του Ανδρέα, την "εποχή του Ωνασείου", μεταπήδησε στο "εκσυγχρονιστικό στρατόπεδο" με τον Κ. Σημίτη και εν συνεχεία έγινε "οπλαρχηγός" του Ευ. Βενιζέλου. Στην Ιπποκράτους τού έκοψαν την "καλημέρα", με πρώτο τον Στυλιανό Πετρουλάκη!

Καθυστέρησαν
Οι τεταμένες σχέσεις του Δ. Γεωργιόπουλου με τους "Προεδρικούς" της Ιπποκράτους στάθηκε η αιτία να καθυστερήσει έναν ολόκληρο χρόνο η έγκριση από το Μέγαρο Μαξίμου του αιτήματος Βενιζέλου για αξιοποίηση στο υπουργείο Αμυνας του "καραφλού γεγέ", όπως αποκαλούν τον πτέραρχο οι φίλοι του λόγω της... χαίτης που διατηρεί με τις ελάχιστες τρίχες που του έχουν απομείνει. Για την "περίεργη" καρέκλα του διευθυντή εξοπλισμών οι "Προεδρικοί" προωθούσαν τον υποπτέραρχο Κοσμά Βούρη, "χαϊδεμένο παιδί" του νυν αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο οποίος εξακολουθεί να τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον Στυλιανό Πετρουλάκη. Ομως ο Ευ. Βενιζέλος έχει βάλει "Χ" στον Κοσμά από εκείνο το βράδυ στο "Ιντερκοντινένταλ" όπου τον είδε στη ροτόντα του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου...
ΕΘΝΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτά τα MEDIA άμα θέλουν κάνουν το άσπρο μαύρο και απαξιώνουν κάθε αντίθετη άποψη, χωρίς καν να ελέγξουν τη βασιμότητα της άποψης. Έτσι και στο ανωτέρω δημοσίευμα, τα βάσιμα σχόλια που αναφέρθηκαν για το νέο Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, στο army alert, απαξιώνονται ως «γλυκόξινα σε χακί μπλόγκ» ή με ‘’φθόνο που περισσεύει’’. Επίσης ότι οι ‘’γαλάζιοι’’ ξεθάβουν από το χρονοντούλαπο ‘’απίστευτες’’ ιστορίες. Τελικά αυτούς τους δημοσιογραφίσκους θα πρέπει να τους απαξιώσουμε με κάθε τρόπο. Έχουν μάθει βέβαια στην ασυλία που προσφέρει το σύστημα στον κιτρινισμό και την απαξίωση των αξιών. Για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας: - Περί …ανωμάλων προσγειώσεων, εγώ τουλάχιστον δεν διάβασα κάποιο σχόλιο. Εκείνο που αναφέρθηκε και αν μπορεί ο κύριος δημοσιογραφίσκος ας το διαψεύσει, είναι ότι ο Αντιπτέραρχος ε.α. Δ. Γεωργιόπουλος στις αρχές της δεκαετίας του 80, ως κυβερνήτης αφους Τ-33 σε πολύ χαμηλή πτήση, κατά παράβαση των κανόνων και ισχυόντων περιορισμών, προσέκρουσε σε σύρματα υψηλής τάσης της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να αποκοπεί μέρος του καθέτου σταθερού του αεροσκάφους. Φαίνεται ότι είχε καταβληθεί από οίστρο τραγουδώντας το ‘’ήλιε καλημέρα’’ με ανοικτή την εκπομπή του ασυρμάτου, όπως συνήθιζε. Ένεκα αυτού το Αεροδικείο στο οποίο παραπέμφθηκε του επέβαλε στέρηση βαθμού. Αυτό όχι μόνο είναι ευρύτατα γνωστό στο χώρο της ΠΑ, αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι και καταγεγραμμένο. Βέβαια όλα αυτά με την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ παραγράφηκαν, ο δε Γεωργιόπουλος αναδείχθηκε ως τοποτηρητής της κλαδικής του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα μετά την τοποθέτησή του ως υπασπιστής του Α. Παπανδρέου. – Τα περί κόκα κόλας επίσης είναι ευρύτατα γνωστά, όπως η κομματική εμπάθεια και ο φανατισμός του, με αποτέλεσμα δυσμενέστατες συνέπειες για πολλά άξια στελέχη της ΠΑ, που δεν εντάχθηκαν στο άρμα του ΠΑΣΟΚ. – Σ΄ότι αφορά το Καστέλι, ως Διοικητής πήγε σε Μονάδα σημαντικής επιχειρησιακής αξίας, ενώ άλλοι συνάδελφοί του με πολύ περισσότερα προσόντα, με υποδείξεις του, μετατέθηκαν …στο σπίτι τους, επί διακυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. – Από το ίδιο το δημοσίευμα προκύπτει ο χαρακτήρας του Γεωργιόπουλου και συγκεκριμένα ο χαμολεοντισμός του και η συμφεροντολογία που τον διέπει. Ενδεικτικό είναι ότι άτομα σαν το Στ. Πετρουλάκη, Κύριος και Αξιοπρεπής με όλη τη σημασία, του έκοψαν την καλημέρα, αν και ομοϊδεάτες του. Τελικά ο Βενιζέλος αναλαμβάνει μεγάλο ρίσκο με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση, λες και δεν είχε άλλα άξια στελέχη. Πιστεύω ότι με τα αναφερόμενα σκιαγραφήθηκε η αλήθεια και εύκολα ο καλόπιστος μπορεί να εξάγει γενικότερα συμπεράσματα για τη διαχρονική συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτά τα MEDIA άμα θέλουν κάνουν το άσπρο μαύρο και απαξιώνουν κάθε αντίθετη άποψη, χωρίς καν να ελέγξουν τη βασιμότητα της άποψης. Έτσι και στο ανωτέρω δημοσίευμα, τα βάσιμα σχόλια που αναφέρθηκαν για το νέο Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, στο army alert, απαξιώνονται ως «γλυκόξινα σε χακί μπλόγκ» ή ως ‘’φθόνος που περισσεύει’’. Επίσης ότι οι ‘’γαλάζιοι’’ ξεθάβουν από το χρονοντούλαπο ‘’απίστευτες’’ ιστορίες. Τελικά αυτούς τους δημοσιογραφίσκους θα πρέπει να τους απαξιώσουμε με κάθε τρόπο. Έχουν μάθει βέβαια στην ασυλία που προσφέρει το σύστημα στον κιτρινισμό και την απαξίωση των αξιών. Για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας: - Περί …ανωμάλων προσγειώσεων, εγώ τουλάχιστον δεν διάβασα κάποιο σχόλιο. Εκείνο που αναφέρθηκε και αν μπορεί ο κύριος δημοσιογραφίσκος ας το διαψεύσει, είναι ότι ο Αντιπτέραρχος ε.α. Δ. Γεωργιόπουλος στις αρχές της δεκαετίας του 80, ως κυβερνήτης αφους Τ-33 σε πολύ χαμηλή πτήση, κατά παράβαση των κανόνων και ισχυόντων περιορισμών, προσέκρουσε σε σύρματα υψηλής τάσης της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να αποκοπεί μέρος του καθέτου σταθερού του αεροσκάφους. Φαίνεται ότι είχε καταβληθεί από οίστρο τραγουδώντας το ‘’ήλιε καλημέρα’’ με ανοικτή την εκπομπή του ασυρμάτου, όπως συνήθιζε. Ένεκα αυτού το Αεροδικείο στο οποίο παραπέμφθηκε του επέβαλε στέρηση βαθμού. Αυτό όχι μόνο είναι ευρύτατα γνωστό στο χώρο της ΠΑ, αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι και καταγεγραμμένο. Βέβαια όλα αυτά με την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ παραγράφηκαν, ο δε Γεωργιόπουλος αναδείχθηκε ως τοποτηρητής της κλαδικής του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα μετά την τοποθέτησή του ως υπασπιστής του Α. Παπανδρέου. – Τα περί κόκα κόλας επίσης είναι ευρύτατα γνωστά, όπως η κομματική εμπάθεια και ο φανατισμός του, με αποτέλεσμα δυσμενέστατες συνέπειες για πολλά άξια στελέχη της ΠΑ, που δεν εντάχθηκαν στο άρμα του ΠΑΣΟΚ. – Σ΄ότι αφορά το Καστέλι, ως Διοικητής πήγε σε Μονάδα σημαντικής επιχειρησιακής αξίας, ενώ άλλοι συνάδελφοί του με πολύ περισσότερα προσόντα, με υποδείξεις του, μετατέθηκαν …στο σπίτι τους, επί διακυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. – Από το ίδιο το δημοσίευμα προκύπτει ο χαρακτήρας του Γεωργιόπουλου και συγκεκριμένα ο χαμολεοντισμός του και η συμφεροντολογία που τον διέπει. Ενδεικτικό είναι ότι άτομα σαν το Στ. Πετρουλάκη, Κύριος και Αξιοπρεπής με όλη τη σημασία , του έκοψαν την καλημέρα, αν και ομοϊδεάτες. Τελικά ο Βενιζέλος αναλαμβάνει μεγάλο ρίσκο με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση, λες και δεν είχε άλλα άξια στελέχη. Πιστεύω ότι με τα αναφερόμενα σκιαγραφήθηκε η αλήθεια και εύκολα ο καλόπιστος μπορεί να εξάγει γενικότερα συμπεράσματα για τη διαχρονική συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ: Λάτρεις ό,τι του πασοκικού, πριν μιλήσετε ή γράψετε θα πρέπει να βουτάτε τη γλώσσα στη μυαλοθήκη σας. Ποιός σας είπε βρε τρωκτικά της νυκτός πως ότι γράφεται για τον Γεωργιόπουλο προέρχεται από φθόνο; Για να φθονήσεις κάποιον πρέπει επί προσωπικού να σε παρέκαμψε για πάρτη του. Ποιός μίλησε για τέτοιο πράγμα; Αφήστε τα σάπια για απίστευτες ιστορίες περί αναγκαστικής προσγείωσης. Ξέρετε τι σημαίναι παράβαση πτήσεων; ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ και για τον λόγο αυτόν καταδικάστηκε από το αεροδικείο.
Φρόντισε όμως το πράσινο σύστημα να τον περάσει ένα ξέβγαλμα από την κολυμβύθρα του Σιλωάμ που λεγόταν Κλαδική των Μικρών και τον επανέφερε ως κατάλευκο και αγνό
αγγελάκι.
Άντεστε να μου χαθείτε αχρείοι που θα μου τον εμφανίσετε και ως Φον Ριχτχόφεν. Μαζί με τον άλλο αρχιγλυψιματία της παρέας πήγαν να εκπαιδευτούν και παραλάβουν τα πρώτα F-16 Block 30, ενώ άλλοι καλύτεροι τρώγανε φάπες. Μήπως φαντάζεστε ότι θα πήγαιναν τότε κάποιοι στις ΗΠΑ αν δεν ήταν πρασινορουφιάνοι ή δεν "έπαιρναν" πράσινες "καπνοσύριγγες";
Και τους αμερικάνους τι τους περνάτε για παπαρέλληνες "αξιοκράτες"; Οι άνθρωποι είναι σοβαροί. Συμμάχους και "πράκτορες" ψάχνουν και όχι εχθρούς. Όλες οι ξένες αποστολές και όλοι οι εκπαιδευόμενοι παίρνουν "αριστεία" και "WELL DONE" για να έχουν καλές σχέσεις και σκέψεις για τους αμερικανούς.
Να χαίρεστε τον μαγκίτη σας που στουκάρισε το Τ-33 στα σύρματα της ΔΕΗ και παραλίγο να πάρει μαζί και τον πιτσιρικά. Όσο αφορά στη μετάθεση στο Καστέλλι, δηλαδή τι θέλατε, να τον ευχαριστήσει κιόλας η πανηλίθια ΝΔ επειδή βάτευε "δεξιούς" αξιωματικούς; Από τότε έπρεπε να τον έχουν αποστρατεύσει όπως έκανε το πασοκ στους αλλιώτικους. Βλέπετε όμως ότι η ΝΔ πρόκειται για το πιο προδοτικό κόμμα προς τους ψηφοφόρους της, τους οποίους όταν κυβερνάει "γράφει" στους ανύπαρκτους γεννητικούς της αδένες και στη συνέχεια τους ρίχνει θύματα στις ασφυκτικές αγκάλες των πρασινορούφιδων. Κλείνοντας σας θυμίζω πως κατά την 5ετή διακυβέρνηση του Φον Μπούχεν και οι δύο υπουργοί άμυνας κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να υποβαθμίσουν τους άξιους αξιωματικούς, προωθόντας ειδικά στη ΠΑ λαμόγια και πασόκους του κερατά, γιατί έτσι βόλευε τον προγραμματισμό. Προσωπικά ψήφο στη ΝΔ ούτε στην άλλη ζωή, ακόμα και να με χρυσώσει. Ας ψάχνουν οι γελοίοι και ας κάνουν ηλίθιες αναλύσεις γιατί ενώ ελαττώνονται τα ποσοστά του πασοκ αυτοί πατώνουν. Για να μην υπάρξει όμως καμμιά παρανόηση, όποιος Έλληνας που ψήφισε πασοκ το ξαναψηφίσει στο μέλλον, τότε η μυαλοθήκη του περιέχει πούλπα, για να μην πω καμμιά βαρύτερη κουβέντα.

ΑΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ