Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Δ' ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αδύνατος η καταβολή μερίσματος Δ’ τριμήνου προσωρινά...!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
Η καταβολή μερίσματος Δ’ τριμήνου λόγω οικονομικής στενότητας μέχρι και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου καθίσταται ανέφικτη.
Καταβάλλονται προσπάθειες εξεύρεσης ποσού για την τακτοποίηση μάλλον μέχρι την 22/10/2010.
Εκ του Μ.Τ.Σ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΝΑΜΕ ΕΠΑΙΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΤΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΑΣ? ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ?
konstantinos

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΑΝ ΟΠΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ "ΑΜΕΣΩΣ".

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι του ΜΤΣ να πάτε στα σπίτια σας και να περιμένετε και εσείς μετά τον κάθε γελοίο να σου βγάζει μια ανακοίνωση όποτε το θυμηθεί για το εάν θα σου καταθέσουν τον μισθό σου.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΑΛΗΤΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγο καιρό ο ΑΝΥΕΘΑ Κος Μπεγλίτης είχε δηλώσει, αν δεν κάνω λάθος στην επιτροπή της Βουλής, ότι τον προσεχή Οκτώβριο οι απόστρατοι αξιωματικοί θα λάβουν το τελευταίο "εγγυημένο" τριμηνιαίο μέρισμα από το ΜΤΣ. Ο Οκτώβριος σε λίγο θα βγει αλλά μέρισμα δεν πήραμε ακόμη και όπως λέει η ανακοίνωση, αναζητούνται χρήματα, προκειμένου να γίνουν οι πληρωμές...
Αλήθεια τα δικά μας λεφτά, που με μόχθο, κόπο, ιδρώτα και αίμα κάθε μήνα εγκαίρως πήγαιναν στο ταμείο επί 35 και πλέον χρόνια, που πήγαν ?
Η ιστορία είναι γνωστή σε όλους και εγκληματικές πολιτικές αποφάσεις, ακατάλληλοι στις θέσεις των προέδρων, αδιαφάνεια, κακοδιαχείριση κλπ, κατάντησαν ένα υγιές ταμείο όπως αυτό του ΜΤΣ, να μην μπορεί πλέον να πληρώσει το μέρισμα και το ΒΕΑ.
Ο Υπουργός είπε ακόμη το εξής: «Εκ του ασφαλούς μερίσματα δεν μπορούν πλέον να μοιράζονται κι αυτό είναι ένα μήνυμα και βεβαίως είναι μια θέση που σας εκφράζω εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας» !!
Ο Κος Υπουργός όμως φαίνεται να ξεχνάει εύκολα γιατί όταν ήταν αντιπολίτευση έλεγε άλλα. Με επερώτησή του στη Βουλή κατηγορούσε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι τεχνηέντως έπληττε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μη παίρνοντας ξεκάθαρη θέση σε μία σειρά θεμάτων που απασχολούσαν την ειδική αυτή κατηγορία των εργαζομένων.
Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα...
Τώρα τι λέει ? Τόσο γρήγορα τα ξέχασε και αν δεν τα ξέχασε γιατί δεν κάνει πράξη τις υποσχέσεις του.
Αυτή είναι η αξιοπιστία των πολιτικών μας ?
Και από το νέο έτος τι θα γίνει ? Θα έχουμε αυτό το ψυχοβγαλτικό σύστημα ? Γιατί δεν κάνει μια ανακοίνωση το ΜΤΣ ή το Υπουργείο για το τι θα γίνει, ώστε να ξέρουμε που βαδίζουμε ? Έχουμε δάνεια, υποχρεώσεις με σπουδές παιδιών και τόσα άλλα...
Και κάτι τελευταίο. Πληρώνουμε ΛΑΦΚΑ για την ενίσχυση άλλων ταμείων. Μα με το δικό μας που έχει βουλιάξει, τι θα γίνει ?

Ευχαριστώ

Ένας ακρίτας από ψηλά (Εκεί που μπαίνει η πινέζα στο χάρτη)

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ είπε...

ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ?
ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.
ΚΑΛΑ ΜΑ ΣΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΛΠ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΩΛΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ)ΠΑΡΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ:
13 Οκτωβρίου 2010 11:42 π.μ.:
Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΤΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
13 Οκτωβρίου 2010 11:54 π.μ:
ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑRMY
13 Οκτωβρίου 2010 11:57 π.μ.
ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ;
ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ Ή ΣΕ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ;
13 Οκτωβρίου 2010 1:25 μ.μ.:
ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΣΤΑ ΜΠ...... ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.
13 Οκτωβρίου 2010 1:31 μ.μ.:
1. Ο Κ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ"
2. ΓΙΑ ΛΑΦΚΑ: ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ:
ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ...τι μαλλον γράφει στην ανακοίνωση !!

Αυτός είναι γελοίος ... πρώτη φορά βλέπω στρατιωτική υπηρεσία να απαντά με μάλλον !!

Μετά απο εκείνη την ανακοίνωση ότι δεν θα απαντά σε ερωτήσεις ... τώρα μαλλον.

Μάλλον είναι ΑΣΧΕΤΟΣ ....

Ανώνυμος είπε...

Να επισημάνω κάτι?
περαν των αστυνιμικών που μπηκαν στο Ταμειο σας απο το παραυθρο μεγαλη ευθηνη εχουν οι αποφασεις καποιον στρατηγων για αυξησεις μερισματων πριν βγουν στην συνταξη καθως και τα τελευταια 2 μισθολογεια που ενσωματωσαν επιδοματα οποτε αυγηθηκαν καποιων τα μερισματα χωρις να εχουν πληρωσει τα αναλογα.
Καποτε πρεπει να μπουν ορκωτοι ελεγκτεσ στα Ταμεια και αυτο οφειλαν παντα να ζητανε οι ξεφτηλες που ειναι εκπροσωποι των αποστρατων.
Κακο χρονο να εχετε στρατηγοι τις δεκαρας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι ανήκουστο.Να παζαρεύουν τα χρήματα που πληρώναμε μια ζωή,και μάλιστα διότι τα τρώγαν τα λαμόγια σε βάρος όλων ημών.Κάτι πρέπει να γίνει...για να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Ουστ..! ξευτήλες...κλέφτες...προδότες της πατρίδας μας...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ.ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ Ε.Ε. ΚΑΙ Ε.Α.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ.ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΑΣ ΕΔΡΑΣ.ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ[ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ] .ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΟΙ ΝΤΑΛΗΚΙΕΡΗΔΕΣ Τ ΑΡΠΑΞΑΝ. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ [ΔΗΘΕΝ]ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΚΥΒΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΄΄ΣΤΡΑΤΗΓΙΔΙΑ'' ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ,ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟ-ΚΟΠΡ4Ο-ΚΥΝΕΣ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ,ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ[ΑΠΟ ΣΗΨΗ].ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ[ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-............]ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΕΩΣ ΥΔΑΤΟΣ? ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΧΛΕΥΗ,ΑΝ ΟΧΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ , ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

erxontai miniseis kai agwges.na doyme twra se poio komma tha vroyn asylo oloi toys. paliolamogia sas jeroyme oloys.twra arxizei to gelio.emeis den exoyme alla na xasoyme. eseis?

Ανώνυμος είπε...

Παίζουν με τη φωτιά. Την ύστατη ώρα ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η οργή μας όταν ξεσπάσει θα τους πνίξει..
Εδώ και τώρα δώστε τα δικαιούμενα κλέφτες του ιδρώτα μας, προδότες του λαού..

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΝΤΩΣ!!ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 20% ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ!!!ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΠΑΙΔΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΙΣΜΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με δάνειο η καταβολή του μερίσματος από το ΜΤΣ

Το αργότερο μέχρι την επόμενη Δευτέρα, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αναμένεται να καταβληθεί το βοήθημα του τέταρτου τριμήνου στις περίπου 55.000 δικαιούχους του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το υπουργείο Οικονομικών ενέκρινε τη λήψη νέου δανείου ύψους 34,5 εκατομμυρίων ευρώ για την καταβολή του βοηθήματος, το οποίο θα δοθεί ολόκληρο.

Το βοήθημα ανέρχεται σε 1.035 ευρώ κατά μέσο όρο, είναι ανάλογο του καταληκτικού βαθμού του δικαιούχου, χωρίς όμως μεγάλες διαφορές, και έπρεπε να είχε καταβληθεί στις 5 Οκτωβρίου.

Προηγήθηκε τη Δευτέρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικαιούχων έξω από τα κεντρικά γραφεία του Ταμείου, λόγω της οποίας ματαιώθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για το θέμα. Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε μόνο όταν έγιναν γνωστές οι προθέσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010, 19:25

ΠΗΓΗ ZOUGLA.GR