Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΓΕΕΘΑ: ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ

«Αυτού γαρ και Ρόδος και πήδημα»
 Σχετικό άρθρο: «Η διπλωματία των F-16 στο Αιγαίο»

Με αφορμή δημοσίευμα απογευματινής εφημερίδας της 9ης Οκτωβρίου 2010 με θέμα «Η διπλωματία των F-16 στο Αιγαίο», ανακοινώνεται ότι τα παρατιθέμενα αριθμητικά και άλλα στοιχεία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η επιχειρησιακή δραστηριότητα των μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αιγαίο διασφαλίζει την εθνική κυριαρχία, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τις διεθνώς αναγνωρισμένες αρμοδιότητες της χώρας.
Στην επιχειρησιακή δραστηριότητα πρέπει να προστεθεί και η εκπαιδευτική δραστηριότητα των μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αιγαίο.
Τέλος η πτητική δραστηριότητα όλων των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποιείται στο Αιγαίο χωρίς περιορισμούς.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H κ.Αδάμ και πάλι έχει δίκαιο. Κύριοι του ΓΕΕΘΑ, ΤΗΝ ΔΙΆΨΕΥΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΆΦΕΙ; και δεύτερον η διαθεσιμότητα των αεροσκαφών που βρίσκεται; ειδικά στο στόλο των αεροσκαφών F-16. Από τα στοιχεία της διαθεσιμότητας φαίνεται και η κατάσταση στο Αιγαίο. Από πότε ξεκίνησαν οι μη πτήσεις ανατολικά του 25; Από τότε που Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας ήταν ο σημερινός Α/ΓΕΕΘΑ o οποίος ενέδιδε σε κάθε εντολή του Αμερικανού Διοικητή της Σμύρνης χωρίς να ενημερώνει τους ανώτερους του. Ήταν αυτός που δεν μπορούσε να καταλάβει τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και με το παραμικρό έδινε εντολή για τα αεροσκάφη να μην πετάξουν ανατολικά του 25. Αφού παραμύθιαζε την κυβέρνηση Καραμανλή σήμερα παραμυθιάζει και την κυβέρνηση Παπανδρέου. Τα ερωτήματα παραμένουν για το ποιος υπογράφει την διάψευση; και ποια είναι η διαθεσιμότητα των 166 αεροσκαφών F-16; Για να φανεί η αλήθεια των αναφερομένων της κ. Αδάμ; Όσον αφορά την μεταβολή των στοιχείων για μετά το 1995 αυτό είναι σωστό, και τα έγραφα υπάρχουν καθώς και τα λάθη που έγιναν από τον τότε Α/ΤΑ τον ονομαζόμενο ταβερνιάρη τον οποίο στη συνεχεία ξήλωσε ο Αρσένης. Για να μην πούμε τι έγινε το Βράδυ των Ιμίων στην 111ΠΜ όπου Υποδιοικητής ήταν ο σημερινός Α/ΓΕΕΘΑ, καλλίτερα να ερωτηθεί ο τότε Διοικητής του ο Αντιπτέραρχος ε.α Δ. Καλλιγάς δυστυχώς δεν ζει ο Τσούνης για την επαλήθευση.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΕΘΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!!ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΒΛΑΚΩΔΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ 110%!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ???
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΠΙΚΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύλογα ερωτήματα............

Μόνο ένας β..... μπορεί να λέει ότι η διαθεσιμότητα είναι 110%!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, για τον ταβερνιάρη αλλά ποιός είναι ο Τσούνης?

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύλογα ερωτήματα............

Μόνο ένας ι......... μπορεί να λέει ότι η διαθεσιμότητα είναι 110%!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΥΒΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΘΕΣΕ ΒΛΑΚΩΔΗ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΩΝΥΜΟΣ.

ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ.

ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑ.

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.