Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΙΤΕΣ


Εκεί που νομίζαμε ότι όλα πήγαιναν καλά και ότι το ΜΤΣ .......

έχει βιωσιμότητα μέχρι το 2018 ( έτσι μας έλεγαν κάτι μελέτες του 2006) ξαφνικά άρχισαν οι ανακοινώσεις σχετικά με την καταβολή των μερισμάτων
31/3/2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι η καταβολή του μερίσματος Β΄ Τριμήνου 2010 θα πραγματοποιηθεί έως την 6η Απριλίου 2010.
Εκ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού

Μωρέ ΜΠΡΑΒΟ , σκεφτήκαμε। Μια μέρα μπορεί να καθυστερήσουν να δώσουν το μέρισμα και έβγαλαν ανακοίνωση . Που να ξέραμε…………

Και ενώ στις 5 /7 /2010 περιμέναμε το μέρισμα του Γ΄ τριμήνου, δημοσιεύεται στις 6/7/2010 η παρακάτω ανακοίνωση

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι, λόγω του γνωστού προβλήματος της έλλειψης ταμειακής ρευστότητας, η καταβολή του μερίσματος Γ΄ Τριμήνου 2010 θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση ολίγων ημερών.

Εκ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού

ΩΩΩΩππππππααααα είπαμε όλοι। Τι είναι αυτό το “γνωστό πρόβλημα της έλλειψης ταμειακής ρευστότητας “;; Από πότε ήταν γνωστό ;; Πότε μας το είπαν και δεν το θυμόμασταν ;; Όμως και πάλι ( κακώς όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων ) δείξαμε μεγαλοψυχία και είπαμε : « Δεν βαριέσαι , αφού θα καταβληθεί το μέρισμα έστω και με καθυστέρηση λίγων ημερών, κομμάτια να γίνει ».

Και ξαφνικά στις 13 /10/2010 μας ήρθε η κεραμίδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
Η καταβολή μερίσματος Δ’ τριμήνου λόγω οικονομικής στενότητας μέχρι και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου καθίσταται ανέφικτη.
Καταβάλλονται προσπάθειες εξεύρεσης ποσού για την τακτοποίηση μάλλον μέχρι την 22/10/2010.
Εκ του Μ।Τ.Σ

Τι είναι τούτο αναφωνήσαμε !!!!! Δεν τους είπαμε κουβέντα το περασμένο τρίμηνο και τώρα ……ναααα η οικονομική στενότητα, νααααααα ανέφικτη η καταβολή του μερίσματος, ναααααααα προσπάθειες εξεύρεσης των χρημάτων, νααααααααα τακτοποίηση ΜΑΛΛΟΝ μέχρι την 22/10/2010!!!!!!!!

Διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε την ανακοίνωση και τρίβουμε τα μάτια μας। Έτσι όπως πάνε θα μας πούνε το επόμενο τρίμηνο ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ!!

Για σταθείτε όμως ωρέ παλληκάρια । Δωράκι ή ελεημοσύνη θα μας δώσετε; Τι οικονομική στενότητα και πράσινα άλογα ; Τα χρήματα αυτά δεν τα έχουμε πληρώσει ; Μας λέτε δηλαδή να γίνουμε επαίτες των χρημάτων μας; Μάλλον κάτι δεν καταλάβατε καλά. Αντί να απολογηθείτε για το που πήγαν τα χρήματα , για το πώς έφτασε το ΜΤΣ από ένα εύρωστο ταμείο στη σημερινή του κατάντια, τι συνέβη με τη Γενική Τράπεζα , τι έγινε με τους «αντιστασιακούς» , μας λέτε χωρίς καμιά ντροπή ότι το μέρισμα θα καταβληθεί ΜΑΛΛΟΝ !!!!!!

Πιστεύω ότι έφτασε πλέον η ώρα να ασχοληθούμε ενεργά με ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Ταμείο. Συλλογικά ( Σύνδεσμοι – Σύλλογοι Τάξεων κλπ ) αλλά και ατομικά σαν μερισματούχοι ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ να γνωρίζουμε τα πάντα σχετικά με το ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ( την κατάστασή του, τα προβλήματά του , τις αποφάσεις του , τις προθέσεις του, πως γενικά θα διαχειριστεί τόσο τα χρήματα που έχουμε καταβάλλει σαν μερισματούχοι όσο και τα χρήματα ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να καταβάλλουν οι ε.ε. συνάδελφοι μας ).
Επίσης οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε νομικό και δικαστικό μέσο τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια προκειμένου να διεκδικήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας.
ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΕΡΜΩΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε σε μια "διεφθαρμένη χώρα" (όπως είπε ένας πρωθυπουργός), στην οποία οι ληστές των Ταμείων συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας, παραμένουν ασύλληπτοι και ατιμώρητοι. Και τούτο γιατί είναι γνωστό ότι στο "κράτος της πλάκας" που ζούμε, βασιλεύει η λαμογιά και κανείς δεν τιμωρείται, κανείς δεν διώκεται αλλά και κανείς δεν παραιτείται.
Οι ηγέτες μας (πάσης φύσεως) είναι βουτηγμένοι στην ουτοπία της καλοπέρασης που είναι και προσωρινή.
Άσχετοι, ανίδεοι, μονίμως ανεπαρκείς και μοιραίοι. Δοξάστε τους για την κατάντια μας.
Μας έφαγαν τα λεφτά, οι ηγέτες ενός σπάταλου κράτους, με τις πολιτικές τους.
Ας συστρατευτούμε όλοι εναντίον της παρακμής, για να μην είμαστε επαίτες των δικών μας χρημάτων.
Για να μην δούμε και χειρότερα , αναζητούνται ηγέτες στην Ηγεσία των ΕΔ και στις Ενώσεις Αποστράτων, "Με αρετή και Τόλμη.

Ένας Ακρίτας από ψηλά.
(εδώ που μπαίνει η πινέζα στο χάρτη)

Ανώνυμος είπε...

Η δράση προυποθέτει τεκμηριωμένες προτάσεις και προπάντων συντονισμό. Ποιός θα αναλάβει αυτό το έργο? Όλοι φωνάζουν τέρμα τα λόγια και είναι όλο λόγια...Μόλις μπει το μέρισμα όλοι θα ξαπλώσουν στις πολυθρόνες τους και θα περιμένουν να πουν τα ίδια το άλλο τρίμηνο. Μερικοί που προσπαθούν να κάνουν κάτι (ΑΝΕΑΕΔ, σύνδεσμοι, κλπ) βρίσκουν τοίχο, κότες και μεγάλα λόγια. Παίρνουμε ότι μας αξίζει.

Unknown είπε...

Μέρισμα δεν (θα) παίρνουμε,κρατήσεις πληρώσαμε και πληρώνουμε.Πότε επιτέλους θα κατεβούμε στους δρόμους ενεργοί και απόστρατοι;

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ; EΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΕΣ ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ,ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΠΚ ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ,ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Μ,Τ,Σ.ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ,ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΘΕ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ;ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΑΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ,ΜΥΑΛΟ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ ΒΟΔΙΟΥ.ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΗΓΑΝ;ΠΟΥ ΛΟΞΟΔΡΟΜΗΣΑΝ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ;OΛΟΙ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΤΙ ΦΟΡΑΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιοι από τους ένστολους ηγέτες μας φοραν παντελόνια και έχουν απ αυτά που έχουν οι άντρες,ας αναλάβουν...πρωτοβουλία

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφε παντελονια φορουν ,αλλα το φερμουαρ δεν ειναι εμπρος αλλα πισω.ΦΙΛΙΠΠΙΝΙΖΕΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΜΗ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΤΕ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ.