Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Επί τέλους κ. Πρόεδρε της Ε.Α.Α.Σ, ακούστε τις απεγνωσμένες φωνές των συναδέλφων σας

Ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Αντγος ε.α κ. Κοράκης αντί να εκλιπαρεί τον κ.ΥΕΘΑ για μια ακόμα συνάντηση καλό θα ήταν μας ενημερώσει!!!

Ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Αντγος ε.α κ. Κοράκης καλό θα ήταν αντί να εκλιπαρεί τον κ.ΥΕΘΑ για μια ακόμα συνάντηση (σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ), προκειμένου για άλλη μια φορά να πάρει και να μεταφέρει στα μέλη της Ε.Α.Α.Σ μερικές ακόμα πολιτικές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, για να μας παρουσιάσει έργο και το ενδιαφέρον του για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων των Ε.Α και Ε.Ε συναδέλφων του, καλό θα ήταν μας ενημερώσει :

α. Για τον απολογισμό έργου της θητείας του σαν πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ και να μας απαντήσει άμεσα (ανάρτηση στης ιστοσελίδα Ε.Α.Α.Σ) και συγκεκριμένα πόσο επιβαρύνθηκε επί της θητείας του (δεν ζητώ πιο πριν δεν ευθύνεται) η οικονομική εξαθλίωση των Ε.Α και Ε.Ε συναδέλφων του και ποίες βελτιώσεις του βιοτικού επιπέδου των Ε.Α και Ε.Ε Στρατιωτικών πέτυχε.

β. Γιατί δεν ενημερώνεται καθημερινά η ιστοσελίδα της Ε.Α.Α.Σ για τα τόσο σοβαρά προβλήματα των Ε.Α και Ε.Ε Αξκών, τις καθημερινές διεργασίες και δυσμενείς εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα? (μη μας απαντήσει δεν έχει προσωπικό γιατί θα τον ρωτήσω πότε ζήτησε συγκεκριμένα και όχι αόριστα, τη εθελοντική βοήθεια των χιλιάδων έμπειρων και με ειδικές γνώσεις μελών της Ε.Α.Α.Σ και δεν την είχε?) .

γ. Γιατί σαν πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ και επομένως ως εκπρόσωπος των συμφερόντων των μελών αυτής, ενώ αποδέχεται ότι η κατάσταση στη οποία έχει περιέλθει σήμερα το Μ.Τ.Σ οφείλεται σε πολιτικές επιλογές των εκάστοτε ΥΕΘΑ για εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων και σε κακοδιαχείριση της περιουσίας αυτού, ακόμα δεν έχει υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την κατάντια του Μ.Τ.Σ ?

δ. Γιατί σαν αιρετός πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ και μέλος του Δ.Σ του Μ.Τ.Σ δεν απαιτεί από τον διορισμένο από κ. ΥΕΘΑ Πρόεδρο (υπάλληλο κ. ΥΕΘΑ) του Μ.Τ.Σ, για λόγους διαφάνειας και άμεσης ενημέρωσης των μελών αυτού, την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Μ.Τ.Σ όλων των αποφάσεων του Δ.Σ του Μ.Τ.Σ καθώς και άλλων πράξεων που αφορούν τα μέλη αυτού (όπως κοινοποίηση χορήγησης Β.Ε.Α και κυρίως της κατ΄εξαίρεση χορήγησης, κ.λ.π). Με ποιά ηθική νομιμοποίηση ο διορισμένος από κ. ΥΕΘΑ Πρόεδρος του Μ.Τ.Σ εισηγείται την μείωση του μερίσματος των μετόχων του, ερήμην αυτών?

Αυτά προς το παρόν και υπόψη ότι με τα παραπάνω δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να υποβαθμίσω τις καλές προθέσεις του Προέδρου της Ε.Α.Α.Σ Αντγου ε.α κ. Κοράκη. Αντίθετα θέλω απλά να επισημάνω ότι εδώ πλέον που φθάσαμε και με δεδομένη την αναξιοπιστία και αναλγησία των πολιτικών ηγεσιών, απαιτείται την ύστατη αυτή στιγμή που διακυβεύεται η επιβίωσή μας, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ αντί να εκλιπαρεί τον κ. ΥΕΘΑ, να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις ενέργειες (που γνωρίζει καλά όπως γράφει στην Εθνική Ηχώ), οι οποίες θα διασφαλίσουν τα συμφέροντα των Ε.Α και κατά συνέπεια και Ε.Ε Στρατιωτικών.

Επί τέλους κ. Πρόεδρε της Ε.Α.Α.Σ, ακούστε τις απεγνωσμένες φωνές των συναδέλφων σας και κάνετε κάτι τώρα, αύριο θα είναι αργά. Εν ανάγκη αν δεν γνωρίζετε (δεν είναι κακό) συγκαλέσατε άμεσα τους Προέδρους όλων των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ, των συνδέσμων Τάξεων και της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ, αποφασίσετε επί τέλους ένα σχέδιο δράσης και κινητοποίησης όλων των μελών σας και εμείς τα μέλη σας να είστε σίγουρος θα είμαστε παρόντες και θα σας στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Απόστρατος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απόστρατε, για να σε ενημερώσει, πρέπει να ξέρει, ξέρει όμως;
Αδικα νομίζω περιμένεις, είναι απασχολημένος!