Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

YΠΟΘΕΣΗ Κώστα Ηλιάκη

Ο αξιωματικός διερεύνησης στο ατύχημα με τον Ηλιάκη και με την ολοκλήρωση του πορίσματος πήγε Αμερική όπως και ο πρόεδρος της επιτροπής πήγε Κύπρο για δεύτερη φορά!

Σχόλιο: Ο αείμνηστος πήγε ¨σαν το σκυλί στ΄αμπέλι¨. Ο σήμερα ¨μεγάλος¨ έδωσε την επιχειρησιακά αδιανόητη εντολή και προκάλεσε τον Χαλί Ιμπραχίμ να κάνει ότι ακριβώς έκαναν και άλλοι συνάδελφοί του ακολουθώντας πιστά τις εντολές της ηγεσίας τους, που τους ήθελε επιθετικούς στα πλαίσια του σχεδίου ¨βαριοπούλα¨.

Μετά το έγκλημα, ο ¨μεγάλος¨, με την ανοχή του ναυάρχου, για να καλύψει τη τεράστια εγκληματική αμέλεια, δημιούργησε με τους δικούς του ανθρώπους το μύθο του απείθαρχου, ανίκανου και θερμοκέφαλου τούρκου πιλότου.

Σας παρουσιάζουμε την χειρότερη ¨ΥΒΡΗ¨ προς τον νεκρό Κώστα, που διατυπώθηκε δυστυχώς, προφανώς κατ΄εντολήν, στο αεροδικείο Αθηνών, που διενήργησε την προανάκριση για τις ευθύνες του ¨ατυχήματος της Καρπάθου¨.

Δυστυχώς, ¨ο Μοίραρχος¨ του Κώστα, κύριος Φασούλας, ΑΘΩΩΝΕΙ τον Τούρκο, αλλά στην ουσία τον ¨μεγάλο¨ καταθέτοντας ότι ο τούρκος ήταν άπειρος, αδέξιος και χαμηλής αεροπορικής κρίσης. ΑΛΗΘΕΙΑ!! Είχε μελετήσει ο κ. Φασούλας το φάκελο πτητικής κατάστασης του Τούρκου; και μια απορία; Πως έγινε δεκτή μια τέτοια ψεύτικη δήλωση από τα δικαστικά όργανα;

Κύριε ΑΓΕΕΘΑ περιμένουμε την απάντησή σας και όχι για άλλη μια φορά τη σιωπή σας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο μυθος-----> http://www.youtube.com/watch?v=98_8IEyB-uY

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΘΕΣΙΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-16 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 4 ΑΡΙΣΤΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ; ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΤΑΙΝΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ; O ΔΟΥΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ SUPER PUMA ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΨΑΘΟΥΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ;. ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΙΚΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ Χ. ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚAI Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΕΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΤΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ; Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ , O ΑΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ; ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΑ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΕΝΟΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΥΟ ΤΑΞΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΣΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ;ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΤΗΣ Π.Α , ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ;.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω πω χολή...πω πω πω....

Ανώνυμος είπε...

Που τα βρήκε ο μπαγάσας τα έντυπα 666 του τούρκου αεροπόρου;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χολή ρε φίλε μου. Μήπως ήσουνα στην ''ομάδα του Σημεωνίδη '' που έβαζε ''τρικλοποδιές'' στον σημερινό Α/ΓΕΕΘΑ και δεν τολμάς ουτε τ΄όνομα του να πεις;; Τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά. Τον ''ΑΕΤΟ'' δέν μπορούσατε ούτε μπορείτε να τον φτάσετε.Οσο για το καλό παιδί τον Δούμου καμία ευθύνη δεν έχει για το ατύχημα,(ρώτα τον πρόεδρο της επιτροπής Κοντούρη )και μεις στην 111 Π.Μ. ήμασταν και τα ξέρουμε.Φοβάστε μην πάει ψηλότερα 'ετσι;;; γι αυτό τον χτυπάτε;;; Συνεχίζεται να του ρίχνεται λάσπη όπως έκανε ο τότε Δκτής του Συμεωνίδης που τον λάσπωσε (άνανδρα)στον τότε Α/ΑΤΑ και τον έδιωξε στην Αθήνα.Οι γνωρίζοντες θα θυμηθούν. Γύρισε όμως Δκταράς στην 111Π.Μ και ο αρχηγός σας Συμεωνίδης στο σπίτι του. Αυτά τα λίγα για να μήν νομίζεις ότι δεν καταλάβαμε ποιός είσαι, την άλλη φορά θα γράψω και το όνομά σου

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή. Δε σέβεστε ούτε τους νεκρούς σας! Νροπή να πιάνετε και να βεβηλώνετε στο διακτίτυο ανθρώπους που είναι εξαίτεροι και ως χαρακτήρες και ως Αξιωματικοί και ως ιπτάμενοι. Μάλλον κάποιοι δεν θέλετε τον Δούμου αρχηγό...και δεν έχετε άλλο τρόπο να τον συκοφαντήσετε...είστε άξιοι τωνμ όσων σας συμβαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι για αυτό που πίστευα!Δηλαδή ότι ο συγχωρεμένος δεν ήταν ήρωας αλλά (συγνώμη κ.Ηλιάκη) βλάκας που πέθανε γι αυτήν την πατρίδα που την έχουν ξεπουλήσει οι πολιτικάντηδες της!!!Αλλά τουλάχιστον πίστευα πως οι αξκοί μας ήταν άλλη πάστα(και κυριως οι αεροπόροι)!Δυστυχώς με τις ανωτέρω αναρτήσεις πιστεύω ότι κι εκεί μόνο για τις καρεκλες σας ασχολείστε!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σαν τα σκυλιά τρώγεστε, αλλά όταν γίνετε ανώτατοι τα ίδια κάνετε... Αυτή δυστυχώς είναι η κουλτούρα των "ιέρακων" ή αλλιώς των πατρίκιων της ΠΑ. Κρίμα γιατί οι καλύτεροι από εσάς αποστρατεύονται νωρίς και γίνονται αρχηγοί (όχι της ΠΑ αλλά των ϊέρακων") οι πλέον άχρηστοι και δουλοπρεπείς αξκοι των πολιτικών (που είναι και οι πιο άχρηστοι του γένους)!