Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Σε εφαρμογή από 27 Νοεμβρίου η νέα ημερομηνία πληρωμής των Δ.Υ.

Όπως είχαμε γράψει από τον Σεπτέμβριο, σε εφαρμογή τέθηκε η νέα ημερομηνία πληρωμής των δημοσίων υπαλλήλων κατά συνέπεια και των στρατιωτικών όπως καταγράφηκαν στην απογραφή.
Σχετικό άρθρο: Αλλάζει η ημερομηνία πληρωμής των Στρατιωτικών

Εαν κάποιος συνάδελφος πήγε στο ΑΤΜ και δεν είχαν κατατεθεί χρήματα να μην ανησυχεί, θα κατατεθούν στις 27 Νοεμβρίου, θεού θέλοντος και κυβέρνησης!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

27 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ!!!ΑΝ ΑΡΓΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός προσαρμόζεται με τους όρους του παιχνιδιού που καθορίζουν οι διαχειριστές της εξουσίας. Αυτή η προσαρμογή είναι, δυστυχώς, προϋπόθεση επιβίωσης των οικονομικά ασθενέστερων, ίσως και των μειωμένης καλλιέργειας κοινωνικών στρωμάτων, δηλαδή του κρίσιμου για το εκλογικό αποτέλεσμα αριθμού ψηφοφόρων. Αν τα κόμματα αγοράζουν ψήφους με σύστημα πελατειακό, ρουσφετολογικό, πώς και γιατί ο αδύναμος να αρνηθεί να συμπαίξει; Να ρισκάρει το ψωμί του για να υπερασπίσει τη δημοκρατία; Του το απαγορεύουν αυτοί που αποφάσισαν ιδιοτελέστατα τους όρους της «δημοκρατίας».
Kαι πού είστε ακόμα συνάδελφοι...!


APFS-DS

Ανώνυμος είπε...

Στη βουλή οι ισλαμικές απειλές κατά της "Ε.Ω."

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Στη βουλή έφερε τις ισλαμικές απειλές κατά μιας καθημερινής εφημερίδας και κατ΄επέκταση του Τύπου, ο Κυριάκος Βελόπουλος. Αναφέρει χαρακτηριστικά σε ερώτησή του προς τους κ.κ. Παπουτσή, Ραγκούση και Καστανίδη: Με θάνατο απειλούνται οι υπεύθυνοι της ημερησίας εφημερίδος των Αθηνών, «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», από την μουσουλμανική ιστοσελίδα «Islam.gr»!
Συμφώνως με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ημερησίας εφημερίδος «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», της Τετάρτης 24ης Νοεμβρίου 2010, καταγγέλλεται, ότι σε αναρτήσεις της στο διαδίκτυο, η μουσουλμανική ιστοσελίδα «Islam.gr», απειλεί με θάνατο τους υπευθύνους της εφημερίδος, με την χαρακτηριστική όσο και απίστευτη φράση, «μερικά ψέμματα είναι θανάσιμα»!
Για την ταυτότητα και το ποιοι κρύβονται πίσω από το ανωτέρω τίτλο της μουσουλμανικής αυτής ιστοσελίδος, αναγράφεται πως «έχει αναλάβει μια ομάδα, που ενδιαφέρεται για την σωστή (;) κατανόηση του Ισλάμ και της ιστορίας του και τα μέλη της είναι εθελοντές (1), οι οποίοι αξιοποιούν τον ελάχιστο (;) χρόνο που διαθέτουν, για τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδος».
Η πρωτοφανής στα ελληνικά χρονικά, απειλή με θάνατο και μάλιστα δημοσίως, μέσω μιας σαφεστάτης προειδοποιήσεως της ανωτέρω μουσουλμανικής ιστοσελίδος, προς τους συντελεστές και υπευθύνους, ημερησίας εφημερίδος των Αθηνών, συνιστά ένα μοναδικά προκλητικό και ιδιαιτέρως ανησυχητικό γεγονός, για το πού οδεύουν τα πράγματα, με τις επικίνδυνες, πολυπληθείς, όσο και ετερόκλητες ισλαμικές εξτρεμιστικές παραφυάδες, που λειτουργούν, (όπως δείχνουν τα πράγματα) ανεξέλεγκτα στην χώρα μας και χωρίς κανένα ενδοιασμό ή κάλυψη, εκτοξεύουν απειλές θανάτου, σε όσους δεν συμφωνούν μαζί τους, ή επιθυμούν μια ελεύθερη, ανεξάρτητη Ελλάδα, χωρίς φανατικούς μουλάδες, ακραίες σέκτες, γυναίκες – δούλες και ανθρώπους βόμβες και βεβαίως, όχι ένα υποτελή ισλαμικό δορυφόρο των Βαλκανίων!
ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
1. Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προχωρήσει το Υπουργείο σας, πρακτικώς, ώστε να μην υπάρξει περιθώριο στο μέλλον, να προβαίνουν οι εξτρεμιστικές αυτές ισλαμικές ομάδες, σε απειλές κατά της ζωής Ελλήνων πολιτών αλλά και σοβαρών κινδύνων, για την συνταγματικώς απολύτως κατοχυρωμένη ελευθερία του τύπου;
2. Θα αναζητηθούν, για να οδηγηθούν τάχιστα στην δικαιοσύνη και να λογοδοτήσουν, ποιοι είναι εκείνοι «που κινούν τα νήματα», πίσω από τις όποιες ψευδο-«εθελοντικές» ιστοσελίδες;

Εδώ το άρθρο της Ε/Ω

http://www.elora.gr/portal/greece/5-hellas/2623------qq--islamgr

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε βρε ψεύτες!!! Η παραπληροφόρηση έχει και όρια. Εγώ γιατί πληρώθηκα;

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΤΜ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ!ΚΑΜΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ!
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ Π.Α ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Α?
Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Α!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

24 Νοεμβρίου 2010 9:26 μ.μ.

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ??
ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ 20 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ξυπνάτε ρε........στις 27 θα πληρωνόμαστε καλα εσείς που ζείτε και δε πείρατε μυρουδιά τίποτα.....αντε καλά κρασία......

Ανώνυμος είπε...

Στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ στις 18.00 χθες Τετάρτη, είπαν οτι κάθε μήνα, η πληρωμή μισθών θα πηγαίνει μια βδομάδα πίσω, ώστε σε 4 περίπου μήνες να πληρώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι στο τέλος του μήνα, όπως στον ιδιωτικό τομέα.....


Κανονίστε τα δάνεια σας !!!

Ανώνυμος είπε...

emena moy zalisan ta oumpala oi trapezes, kai mia etairia me eipe kai kakoplhrwth epeidh stis 24 toy trexontos mhnos den ekana kata8esh.

PERASTIKA MAS, TA XEIROTERA ERXONTAI.

antonis είπε...

να ριξω και εγω μια "βομβα μεγατονων". Ενα "πουλακι" διερευσε απο το ΓΕΣ οτι "πληρωμη μετα τον μηνα Νοεμβριο , θα εχει στις 12 Ιανουαριου και μετα απο τις 25 Φλεβαρη κανονικα καθε μηνα!" Θα ανακοινωθει συντομα.Ευχομαι να ειναι αρβυλα αλλα η πηγη ειναι πολυ σοβαρη!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΗΡΟΤΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Λέω να δώσουμε στους ληστές και τους κοπρίτες (εξωτερικού και εσωτερικού) όλα τα λεφτά αλλά να φύγουν για πάντα από αυτόν τον τόπο. Στα τσακίδια οι ανήθικοι και διεφθαρμένοι που έχουν στα χέρια τους την εξουσία της χώρας (και οι από πάνω τους... του πλανήτη...). Όλα αυτά που γίνονται είναι μάταια, δεν οδηγούν πουθενά...

Ανώνυμος είπε...

Ενας απλός αντιπαραγωγικός ''ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ'' συνάδελφος ρώτησε ,αν εμεις τα εχουμε φαεί μαζι με αυτούς,τα λεφτά αυτής της ευλογιμένης χώρας ,τότε γιατι και εμεις δεν εχουμε τις ίδιες κοιλιές ,τον ίδιο αριθμό σπιτιών,τους ιδιους καταθετικούς λογαριασμούς με όλους αυτους που μας αποκαλλούν ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΗΚΟΥΣ ή ακόμη ακόμη γιατι μόνο εμεις που δεν το είδαμε τόσο το χρήμα ούτε καν σε φωτογραφία να πληρωνουμε για να σωθεί αυτή η χώρα..Γιατί; Ε;Γιατί μόνο οι ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΗΚΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μετά τα Χριστούγεννα....