Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Επίσημη Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΝ στην Τουρκία

Απόδοση τιμών προς τον κ.Α/ΓΕΝ κατά την άφιξή του στην Άγκυρα

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης ΠΝ πραγματοποίησε χθες, Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010, στην Άγκυρα τις προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Αρχηγό Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγό Isik Kosaner και με τον Αρχηγό Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων, Ναύαρχο Ugur Yigit. Οι συναντήσεις έγιναν στο πλαίσιο της ενίσχυσης των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών.
Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ, ΑΛΛΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΞ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Η ΝΤΟΡΑ Η ΑΡΧΗΓΙΝΑ

ΙΛΑΡΧΟΣ είπε...

Ο Α ΓΕΝ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΓΑΜΑΛ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (ΜΠΡΡΡΡΡ) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ? ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΗΜΑΙΕΣ . ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟ 1997 ΝΗΡΙΗΔΕΣ ΣΤΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ τουρκο ΛΕΩ ΘΥΜΗΘΗΤΑΙ ΛΙΓΟ ..

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογράφηση δείχενει την σταζθερότητα του χαρακτήρα. Όταν τα δίνεις όλα στο εσωτερικό, τα δίνεις όλα και στο εξωτερικό! Αυτό θα πεί σταθερός ηγέτης.