Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Η μισθωμένη «καρακάξα» της δημοσιογραφίας και ο «χλιαρός» πρόεδρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι μισθωμένες «καρακάξες» της δημοσιογραφίας Λοβέρδος και Βέλιος στον λαγό Αυτιά

Στην σημερινή (29-11-2010) εκπομπή του «Λαγού» δημοσιογράφου κ. Αυτιά ήταν καλεσμένος ο Αντιστράτηγος ε.α. Γεώργιος Κοράκης πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), ο οποίος με πολύ «χλιαρή» παρουσία (μετά λύπης μας), μίλησε για τα δημιουργηθέντα προβλήματα στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ).
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε... η παρέμβαση (στο 03.04 του βίντεο) της μισθωμένης «καρακάξας» της δημοσιογραφίας κ. Λοβέρδου που πήρε το λόγο, θέλοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις όπως πάντα (όπως και το άλλο «φιλαράκι» του ο «μαϊντανός» κ. Βέλιος) ρωτώντας για τις αποδοχές των Αξιωματικών ενεργώντας «γκεμπελικά». Εύγε στον Βουλευτή κ. Καμμένο και τον καθηγητή κ. Ρωμανιά, οι οποίοι με τη στάση τους και τις επεξηγήσεις τους διαφώτισαν τον Ελληνικό Λαό. Τα συμπεράσματα δικά σας.
 

Δείτε το βίντεο:

/staratalogia.blogspot.com

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο γνωστο αλητη - ρουφιανε - δημοσιογραφε ,απο σημερα προστιθεται και το χοντρε , οποτε εχουμε και λεμε" χοντρε αλητη ρουφιανε δημοσιογραφε". Σκατοκοιλια χοντρορουφιανε, αληθεια [με ολη την ειλικρινη συμπαθεια μου προς τους ευσωμους] το περιττο λιπος σου , οπως και του σαλαμινιου κητους σας προκαλει περαν των σωματικων βλαβων και ανηκεστες ψυχικες και νοητικες βλαβες? Ελαχιστε προεδρε και μελος των πολλων ΔΣ μη τυχον κατεβεις υποψηφιος τον Φεβρουαριο. Εμετρηθης -εζυγισθης και ηυρεθης ελλιποβαρης και ανευ σκιας. Καποτε εκρινες καρριερες , τωρα ηρθε η σειρα σου να κριθεις απο τους κριθεντες και θα δουμε αν οχι και απο τη τυφλη θεα. Για παραπονα στους χοντρους πατρονες , αφεντικα και φιλους .

Υπλγος ΣΜΥ ε.α. είπε...

Εμ δεν πας σαν εκπρόσωπος των Στρατηγών ε.α., αλλά των μερισματούχων του ΜΤΣ,
άκου λέει ότι χάνουμε 5000 ευρώ από τα μερίσματα και χάσαμε 12000 ευρώ στις συντάξεις,
αυτά ακούνε τα κοράκια και σε κατασπαράσουν,

100-200 ευρώ μέρισμα το μήνα παίρνει η πλειοψηφία των μερισματούχων και όχι 400 ευρώ το μήνα όπως άφησε να εννοηθεί ο Στρατηγός!!!

Για να μην πω για τις συντάξεις.....
άλλη πατάτα...
άκου εκεί του κόψανε 12.000 ευρώ και διαμαρτύρεται...

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς αν σχολιάσω όπως θα έπρεπε ...........#@%^&@%#&%%#&@&#%#&@!!!!!


ευτυχώς που δεν το είδα ζωντανά, αλλιώς θα έκλαιγα την τηλεόρασή μου!!!


μα καλά τι Μ685##*@@@@@@ είναι αυτός ο Κοράκης (ήθελε να μείνει και άλλο!!!)

ρε κάντε τον λοχαγό τώρα και στείλτε τον στον Έβρο για να μάθει!!!!!!!!


Και τώρα σοβαρά :

Σε λίγο καιρό θα γίνουν εκλογές στην ΕΑΑΣ.
Τόσοι σύλλογοι, ενώσεις κλπ γίνανε τον τελευταίο καιρό.
Δεν μπορεί να γίνει ένας μωρέ ένας συνδυασμός από νέους απόστρατους μακριά από τα παλιά κυκλώματα και κατεστημένα και να τον στηρίξουμε όλοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ενημέρωση για τον Πολιχνίτο είπε...

Είμαι απόστρατος (Ανχης της ΣΣΕ όχι από επιλογή μου, η υπηρεσία αποφάσισε και κάτι σαν τον Κοράκη ότι δεν κάνω για διοικητής και επιτελής....επειδή δεν δεχόμουν παρεμβάσεις πολιτικών)πάντα πίστευα ότι στρατηγός δεν γίνεσαι σε κάνουν. Τώρα το επιβεβαίωσε αυτός ο στρατηγός. Βγήκε και μίλησε πόσα ο ίδιος έχασε και όχι πόσα έχασε ένας μέσος Ανχης-Σχης που είναι και η πλειοψηφία των αποστράτων. Κανείς δεν πρέπει να πάει να ψηφίσει. Είναι λάθος το σύστημα. Γιατί πρέπει να είναι στρατηγοί οι υποψήφιοι πρόεδροι; Βαρέθηκα πλέον να με κοροϊδεύουν.
Δεν έπρεπε να βγεί καθόλου να μιλήσει, βγήκε να μιλήσει κανείς πρόεδρος ένωσης συνταξιούχων δικαστών; Να καταργηθεί η ΕΑΑΣ έτσι όπως λειτουργεί εξυπηρετεί και εκπροσωπεί μόνο τους επίτιμους Αρχηγούς κτλ. Δεν εκπροσωπεί κανέναν από εμάς και μη τους νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας. Έκανε μεγαλύτερο κακό ακόμα και από τον Παν-κάλο.

Υπλγος ΣΜΥ ε.α είπε...

Και κάτι τελευταίο,
εάν κοπεί το μέρισμα όπως προτείνουν κάποιοι,
θα κοπεί από αυτούς που παραιτήθηκαν τα τελευταία 10 χρόνια,
και ξέρουμε όλοι μας για ποιο λόγο έφυγαν, χάνοντας το μισό εφάπαξ, 500-1000 ευρώ σύνταξη/μέρισμα, και όλα αυτά για 10 μόλις χρόνια υπηρεσία,

άρα αυτοί που θα συνεχίσουν να το παίρνουν θα είναι αυτοί που σαν συνυπεύθυνοι, οδήγησαν τόσο κόσμο στην πρόωρη έξοδο.

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγέ Κύριε Κοράκη, όταν πριν 4 χρόνια κάνατε περιηγήσεις ανά την Ελλάδα, στα πλαίσια της υποψηφιότητάς σας για πρόεδρος της ΕΑΑΣ, είχατε πει πως αν εκλεγείτε , θα αλλάζατε το σύστημα και οι πρόεδροι των αποστράτων των Νομών θα είναι αιρετοί και όχι διορισμένοι, ή με άλλα λόγια οι προσκείμενοι στην εκάστοτε κυβέρνηση.
Δεν το κάνατε. Δεν πιστεύω να τολμήσετε να έρθετε ξανά και να μας πείτε πάλι τα ίδια ?
Και αφού δεν μπορέσατε στα 4 χρόνια να κάνετε αυτό που δεν έχει κανένα οικονομικό κόστος, πως να πιστέψουμε ότι θα κάνετε κάτι με το ΜΤΣ και με τα μερίσματα, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός?
Είδατε τι σας γράφει παραπάνω κάποιος απόστρατος συνάδελφος ?
"Εζυγίσθης, εμετρήθης και ευρέθης ελλιποβαρής".
Αυτό είναι αλήθεια. Γι' αυτό καθίστε σε μια άκρη και αφήστε να δοκιμαστούν και άλλοι, μπας και καταφέρουμε κάτι.
Τέλος να έχετε υπόψιν σας και εσείς και οι άλλοι υποψήφιοι για την ΕΑΑΣ, πως "αν δεν σπάσουμε αυγά, ομελέτα δεν έχει".

Ένας Ακρίτας από ψηλά. (Εκεί που μπαίνει η πινέζα στο χάρτη)

Ανώνυμος είπε...

είδατε ποιοι μας εκπροσωπούν; ο κοράκης είτε τα είπε λόγω ανικανότητας ή αυτά του είπαν να πεί προκειμένου να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα για τους στρατιωτικούς για να μην έχουμε λαϊκό έρεισμα σε αυτή τη φάση του Ελληνικού κράτους..εγώ προσωπικά πιστεύω το δεύτερο....οι στρατηγούληδες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο όχι ότι δεν το ξέρουμε αλλά έτσι για να φύγει και η τελευταία αμφιβολία....ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

...... να πω και μία ¨κακία";;;

Να γιατί φύγαμε νωρίς (εκτός των άλλων - συμφωνώ με 29 Νοεμβρίου 2010 11:33 μ.μ.) :

για να μη μας λένε Στρατηγούς!! (Άσε που ξέρουμε πως και ποιοί γίνονται Στρατηγοί)

Τελικά ο Βαθμός του Σχη είναι πιο τιμημένος!!!!!!!!!!!!!

Και όλα τα παραπάνω δεν γράφονται για να διασπάσουμε τη τάξη των αποστράτων, αλλά για να καταλάβουν ορισμένοι ότι αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί θα μπουν και αυτοί στο στόχαστρο!!!!!!
Αυτά για τώρα!!!!!