Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Σύσκεψη Διοικητών Μονάδων ΠΑ στο ΓΕΑ

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας σύσκεψη της Ηγεσίας με τους Διοικητές των Μονάδων ΠΑ, με σκοπό την ενημέρωσή τους σχετικά με την συνολική λειτουργική κατάσταση της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας, μίλησε στους Διοικητές, έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις, και συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μονάδες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΙΟΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΦΩΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ. Ο ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΡΝΑΣ, ΠΙΕΡΟΣ,ΚΡΕΒΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ. ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ ΒΑΛΤΕ, ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Π.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΙΟΥ , ΤΟΝ ΠΡΙΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΖΙΟ . ΤΟΥ ΜΟΥΖΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Π.Α. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΑΣ. ΚΛΟΚΟΖΑ ΜΑΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Από τη family picture της συσκεψης απουσιάζει ο κος ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ της ΠΑ (Υπτχος (Τ-Η). Αντε τώρα να εξηγήσεις στο Ψυχίατρο, το γιατί. Πρόταση για διαγωνισμό "caption" τι σκέπτονται οι panelistes εκτός του κου ΑΓΕΑ, ο οποίος ώς φαινεται έχει το αφος "δικό του".