Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Παρελήφθησαν υλικά καταστολής πλήθους (Anti-Riot Control) από τον στρατό.

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία καλείται να διαψεύσει τις πληροφορίες και να δώσει εξηγήσεις για το ζήτημα αυτό

Πληροφορίες που έρχονται από πολλές μεριές, και κυρίως από το πολιτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων το οποίο δεν έχει λόγους να φοβάται, μας λένε ότι σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται υλικά καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά. Δημοσιογραφικές πληροφορίες μιλάν για ...την, σε εθελοντική βάση, στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται στους.......
κομματικούς μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα.
Οι μονάδες αυτές προορίζονται να συνεργαστούν με ειδικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής πλήθους της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη. Μεγάλη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα, με την έντεχνη σιωπή της αντιπολίτευσης και των λοιπών συμμοριών που εδρεύουν στο κοινοβούλιο, ετοιμάζεται να προωθήσει νομοθετικές διατάξεις που θα επιτρέψουν την επάνδρωση των σωμάτων ασφαλείας και των ένοπλων δυνάμεων με Πακιστανούς, Αφγανούς, Αφρικανούς και άλλους κανίβαλους μισθοφόρους, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την Ελληνοποίηση τους.
Η κυβέρνηση και η τρόικα γνωρίζουν ότι με τα δυσβάστακτα μέτρα που έχουν επιβάλει στον Ελληνικό λαό, αλλά και με αυτά που έρχονται στο προσεχές διάστημα, ο κόσμος θα αντιδράσει και προετοιμάζουν το έδαφος για την καταστολή των αντιδράσεων αυτών με την συνδρομή του στρατού και των ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής. Οι αλλοδαποί και η είσοδος τους στα σώματα αυτά, πρόκειται να παίξουν καταλυτικό ρόλο αφού η μέχρι τώρα απροθυμία των σωμάτων ασφαλείας να καταστείλουν τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού, έχει προβληματίσει τους κυβερνώντες που ψάχνουν απεγνωσμένα την συναίνεση των σωμάτων αυτών στα σχέδια τους.
Εδώ ανακαλύπτουμε τον λόγο της μανιασμένης αγάπης του ΠΑΣΟΚ και του κατεστημένου γενικότερα, προς τους λαθρομετανάστες, αφού με την Ελληνοποίηση τους και την είσοδο τους στα σώματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την βίαιη καταστολή των όποιων αντιδράσεων υπάρξουν στα σχέδια τους. Ετοιμάζουν λοιπόν και επέμβαση του στρατού η ακόμα και των Ευρωπαϊκών δυνάμεων, με την παράλληλη επιστράτευση των αλλοδαπών που ζουν στην χώρα μας, εναντίων του Έλληνα πολίτη που αντιδρά στα σχέδια της νέας τάξης; Ήρθε άραγε η στιγμή που -για μια ακόμα φορά-η χώρα μας θα πνιγεί στο αίμα των Ελλήνων που αντιστέκονται στα σχέδια όσων θέλουν την υποδούλωση της;

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία καλείται να διαψεύσει τις πληροφορίες και να δώσει εξηγήσεις για το ζήτημα αυτό:
1)Γιατί προορίζεται ο εξοπλισμός καταστολής πλήθους που παραλήφθηκε από τον στρατό;
2)Γιατί γίνεται αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοδαπούς στα σώματα ασφαλείας;
3)Γιατί εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται, για επέμβαση στην Ελλάδα, Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής;
Kαι παράλληλα να σας θυμίσουμε ότι τα χώματα της πατρίδας μας πολλοί θέλησαν να τα πατήσουν αλλά κανενός κατακτητή το πόδι δεν έδεσε με το έδαφος της.

Είμαστε έτοιμοι.

http://www.elliniki-grothia.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΆΖΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΙΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΑΟΠΛΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ. ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

μη λέτε μαλακίες ρε παιδιά μην αναπαράγετε ότι βρείτε μπροστά σας

Ανώνυμος είπε...

Πήγα σήμερα (15 Δεκ 2010)για πρώτη φορά στη πορεία στο Σύνταγμα.
Δεν ήμουν με κανένα συνδυασμό όπως ΠΑΜΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, Πολύτεκνοι, κλπ
Πήγα ως απλός πολίτης πλέον - ανένταχτος και εξοργισμένος με αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας (είμαι Σχης ε.α).
Λοιπόν ο κόσμος σαν και εμένα απλός χωρίς ταμπέλες πολύς, πάρα πολύς. Εκτίμηση για 500.000 μπορεί και παραπάνω.

Ενώ λοιπόν ο κόσμος μαζευόταν στο Σύνταγμα, οι γνωστοί - άγνωστοι με αφορμή μιά κίνηση της Αστυνομίας "ηλίθια" και αναίτια να "στείλει" 10-15 όχι ΜΑΤ αλλά προσωπικό Μέτρα Τάξης (μπλε φόρμες - όχι χακί όπως ΜΑΤ) δίπλα από το κόσμο, κάτω από το Ξενοδοχείο Μ. Βρετανία χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, ξεπήδησαν από το πλήθος πετάγοντας μολότωφ και πέτρες. Το γεγονός ήταν άψογα σχεδιασμένο και κανένας από τον απλό κόσμο δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ως φυσικό ακόλουθο ακολούθησαν τα δακρυγόνα και ο κόσμος τουλάχιστον αυτός που ήταν μπροστά αναγκάστηκε να φύγει.

Συμπέρασμα.

Τα γεγονότα και οι δολοφονίες (θυμάστε τα 4 άτομα της Marfin) έγιναν και γίνονται από το παρακρατικό σύστημα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Στις πορείες ο απλός κόσμος είναι σαν τους Πέρσες στη Μάχη του Μαραθώνα.

Προσωπικά για κάμποσο καιρό δεν ξανακατεβαίνω σε πορεία ανοργάνωτος.

Μπράβο στο ΠΑΜΕ (τα παιδιά έχουν όντως "εμπειρία") για την οργάνωσή τους!!!!!

Προς την κυβέρνηση :
Συνεχίστε να αποκαλύπτεστε μέρα με την ημέρα. Ο Χατγηγάκης σήμερα, παρολίγο γλύτωσε το λιντσάρισμα και είναι αντιπολίτευση - φανταστείτε τη έχετε να πάθετε εσείς.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν!!!!!!

Αααα, μην ξεχάσω τα κολόπαιδα αυτά που πετάγανε τις μολότωφ και τις πέτρες (αγόρια και ΚΟΡΙΤΣΙΑ) =
α. Να τα χαίρονται οι γονείς τους - αν τα δουν όμως στο μέλλον νεκρά να μην τολμήσουν να κλαφτούν καθόλου.
β. Δεν είναι σίγουρα αναρχικοί - αναρχοαυτόνομοι κλπ, αλλά πολύ καλά εκπαιδευμένοι κι εξοπλισμένοι για αυτό το σκοπό!!

Ανώνυμος είπε...

Η πληροφορία δεν είναι καθόλου τυχαία. Πιθανώς συνδυάζεται με την πρόσφατη αναθεώρηση του Συμμαχικού Στρατηγικού Δόγματος (NATO STRATEGIC CONCEPT), το οποίο προβλέπει ότι στα πλαίσια των non article-5 operations οι Δυνάμεις Ταχείας Αντίδρασης (NRF)δύναται να χρησιμοποιηθούν στην αντιμετώπιση ''κοινωνικών αναταραχών'' (social unrest). Ο χρόνος θα δείξει εάν τα αντίστοιχα Σχέδια Επιχειρήσεων, που δεν έχουν ακόμα εκπονηθεί, θα προβλέπουν την εμπλοκή των δυνάμεων αυτών σε πατρώο έδαφος. Απεύχομαι....

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και να είναι αληθινό το δημοσίευμα, γιατί να το δούμε αρνητικά? η καταστολή δεν είναι αντισυνταγματική...γιατί όχι και σε πατρώο έδαφος φίλε 8:48? Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ θέλει "γκέι συμπεριφορά" στους βαθμοφόρους και πολυ-εθνικούς λαούς χωρίς πατρίδες και εθνικισμούς...αλλά όταν βρουν τα δύσκολα τότε με το "ροπαλάκι" των "κακών" ΜΑΤ να βαράνε τα γερόντια και όσους κατεβαίνουν να διαδηλώσουν νόμιμα και ειρηνικά...οπότε δεν φταίει η καταστολή των ταραξιών (αυτούς με τις μολότοφ φίλε 4:44) αλλά η λάθος αντιμετώπιση της κατάστασης που ζούμε ως κοινωνία. Μήπως είναι ώρα για πραγματική "αλλαγή" σε αυτόν το τόπο και όχι να κατηγορούμε τα ΜΑΤ και τους ένστολους???

Ανώνυμος είπε...

Όπως και να έχει εγώ δεν πρόκειται ποτέ να χτυπήσω Έλληνα, και αν ήμουν επικεφαλής των ΜΑΤ τότε που παραλίγο να μπουκάρει ο κόσμος στη βουλή, θα άφηνα τον κόσμο να περάσει, ας προμηθευτούν ότι θέλουν και ας τα χρησιμοποιήσουν μόνοι τους, εγώ δε πρόκειται να καταντήσω γελοίος μπάτσος που χτυπά γέρους και παιδιά.