Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

"Διατάξτε κε Αρχηγέ"

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, εσείς που στηρίξατε με θέρμη το armyalert, μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που μας κοινοποιήθηκε χθες 23 Δεκ 2010 και λόγω της επικαλούμενης από τον αντίδικο μου Α/ΓΕΣ δήθεν δυσφήμισης του, παρά το γεγονός ότι ουδέν ψευδές γεγονός δεν περιλαμβάνεται στο δημοσίευμα αυτό,

το οποίον ξεσήκωσε θύελλα εκ μέρους του, και τα οποία έχουμε την δυνατότητα να αποδείξουμε, και θα το κάνουμε, σας ανακοινώνουμε ότι προβήκαμε στην προσωρινή απόσυρση του επίμαχου άρθρου (Έκτακτο !. Νέος Α/ΓΕΕΘΑ είναι ο Φραγκούλης Φράγκος;), ενώ επιφυλασσόμεθα να αποδείξουμε την αλήθεια και την ακρίβεια των δημοσιευμάτων.
Η απόφαση μας αυτή δεν αναιρεί τις όποιες απόψεις έχουμε καταθέσει με το απολογητικό υπόμνημα στην κα Ανακρίτρια, και στα οποία θεωρούμε αναφαίρετο δικαίωμα μας και δικαίωμα του κάθε Έλληνα το γένος, την κριτική σε οποιονδήποτε ασκεί δημόσια εξουσία αφενός, αφετέρου δε επειδή θεωρούμε ότι εξαιτίας τον άστοχων ενεργειών του μηνυτού μας πλήττονται οι ΕΔ και ο ίδιος ο θεσμός τον οποίο αυτός εκπροσωπεί.
Σκοπός μας ήταν και συνεχίζει να είναι η προάσπιση των συμφερόντων του προσωπικού των ΕΔ και των εθνικών και κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, τα οποία έχουν ήδη περισταλεί από άστοχες ενέργειες της πολιτικής εξουσίας. Ο λόγος δημοσίευσης των απόψεων μας, ήταν και είναι ένας : η προάσπιση των εθνικών μας δικαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: