Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Η Τρόικα διαλύει τον στρατό μας. Στον αέρα η μονιμοποίηση των ΕΠΟΠ!

Με πρωτοσέλιδο τίτλο "Η Τρόικα διαλύει τον στρατό μας" κυκλοφορεί σήμερα ο Ελεύθερος Κόσμος, επίσης αναφέρεται στην μονιμοποίηση των ΕΠΟΠ.

Η Τρόικα διαλύει τον στρατό μας. Ζητούν μείωση 30.000 ενστόλων. Στον αέρα η μονιμοποίηση των ΕΠΟΠ ενώ κλείνουν δεκάδες στρατόπεδα σε ολόκληρη την χώρα. Όργιο μυστικής διπλωματίας στο Αιγαίο για τα πετρέλαια και την υφαλοκρυπίδα. Η συνεκμετάλλευση προ των πυλών. Η ισλαμοποίηση της Αθήνας. Διαβάστε με ποιόν τρόπο επιχειρήται στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη η εθνικη και πολιτισμική αλλοίωση των μεγαλουπόλεων. Εκρηκτική η κατάσταση στις φυλακές. Το σοφρωνιστικό σύστημα έχει αποτύχει παταγωδώς, ενώ προσπαθούν να το αποσυμφορήσουν με νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δουλεμπόρους.
Στις ακριτικές περιοχές οι κάτοικοι παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους. Στον Έβρο και στην Κέρκυρα, καταγγέλουν την ανυπαρξία αστυνομίας και κράτους. Ο Κώστας Πρέκας μιλά για όλους και για όλα στον ΕΚ και δηλώνει ότι η "επταετία ήταν η πιο υγιής περίοδος της νεότερης ιστορίας μας".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα εντασονται σε ενα μεγαλυτερο σχεδιο που σκοπο εχει να μπορεσουν οι μεγαλες οικονομικες δυναμεις να μας παρουν οτι εχουμε και δεν εχουμε για ενα κομματι ψωμι,ανεκαθεν οι <> μας οι αμερικανοι,οι αγγλοι,οι γερμανοι,οι γαλλοι,κτλ,ετρωγαν απο εμας πολυ ψωμι,και καταφεραν μεσα απο τους διεφθαρμενους πολιτικους μας που τα αρπαξανε χοντρα να υπογραψουμε συμφωνιες για την μη αναπτυξη βαριας βιομηχανιας στην ελλαδα,και ετσι να εξαρτιομαστε μονιμα απο αυτους.Το μονο κομματι της ελληνικης κοινωνιας που δεν βαλανε χερι ειναι ο στρατος,γιατι μονον οι ισχυρες ενοπλες δυναμεις ειναι αυτες που μπορουν να εγγυηθουν την εθνικη κυριαρχια και την εκμεταλευση του φυσικου μας πλουτου απο εμας τους ιδιους,πηρανε χαμπαρι οτι υπαρχει αφθονια απο ορυκτο πλουτο οι <> μας και πλακωνονται πιος θα παρει την μεριδα του λεοντος,εχουν στριμωξει την ελλαδα στην γωνια και δεν αντιδραει κανεις,γιναμε θεατες στην ιδια μας την ζωη,το μεγαλο σχεδιο του κισιγκερ πετυχε μας χτυπησαν στον πολιτισμο στην θρησκεια στην γλωσσα,και τωρα και τον στρατο φοβουμενοι μηπως αντιδρασει σε αυτα που γινονται. αν ο λαος δεν αντιδρασει και κυριως οι νεολαια θα ερθει μεγαλη σκλαβια,φαινεται 400 χρονια σκλαβιας δεν μας βαλανε μυαλο,και πρεπει να αντιδρασει γιατι αυτη η ελλαδα-αγελαδα δεν θα αντεξει για πολυ ακομα θα ψοφησει και μαζι θα πεθανουμε και εμεις,ειναι η τελευταια μας ελπιδα αν δεν κανουμε κατι θα περασουμε στην ιστορια σαν παραδειγμα προς αποφυγη,ας κοιταξουμε πισω να δουμε τους προγονους μας, τι θα εκαναν αυτοι, και να παρουμε παραδειγματα,γιατι λαος που ξεχναει την ιστορια του ειναι καταδικασμενος να πεθανει.Ξυπνηστε πριν να ειναι πολυ αργα, αλλη ευκαιρια δεν θα εχουμε, εδω που μας εφτασαν δεν εχει επιστροφη, Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

δεν έχουμε ανάγκη την τρόϊκα τον διέλυσαν προ πολλού από μόνοι τους οι άχρηστοι και οι γλύφτες ..επομένως ποίο στρατό να διαλύσει;

Ανώνυμος είπε...

Για να διαλύσεις κάτι, πρέπει αυτό το κάτι να υπάρχει. Βεβαίως ελάχιστοι απο τους υπηρετούντες είναι σε θέση να γνωρίζουν πως πρέπει να είναι ο στρατός. Οι περισσότεροι νομίζουν οτι αυτό το συνονθύλευμα είναι στρατός γι' αυτό και οι πολλοί πιστεύουν οτι τώρα κινδυνεύει να διαλυθεί απο την τρόικα. Ο στρατός τελείωσε απο τότε που έπαψαν οι παραγωγικές σχολές να βγάζουν στελέχη στρατιώτες. Η μόνη προσδοκία αυτή την περίοδο, είναι οι άγραφες άδειες που θα μοιράσει το υπουργείο και τα καθρεφτάκια στους ιθαγενείς που θα συμπληρώσει το ΓΕΣ, λόγω των εορτών.

Ανώνυμος είπε...

συνάδελφοι ας πούμε και καμιά αλήθεια είμαστε άχρηστοι και βολεψάκηδες μόνο η παρτούλα μας νοιάζει και τίποτα άλλο... ξεπουλιόμαστε για μια καλή μεταθεσόύλα, θεσούλα κ.λ.π. τα δίνουμε όλα ακόμα και την ψυχή μας στο διάβολο,,βέβαια ο κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις για την επιβεβαίωση...γλείφουμε τους προϊσταμένους και πατάμε τους υφισταμένους μας και μετά θέλουμε στρατό, σεβασμό...απολαμβάνουμε ότι μας αξίζει...αυτό είναι νομοτελειακό......όλοι το έχουν ρείξει στα πτυχία και στις ξένες γλώσσες και από στρατό οοοοοοοοο....αλλά από παπαρόσκονη να φάνε και οι κότες....όσο για τις άδειες του υπουργού ποτέ δεν την έπερνα( και ήμουν ο μοναδικός) μέχρι πέρυσι διότι κάποια στιγμή αισθάνθηκα αρκετά βλάκας....