Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..

Ο χρόνος κυλά υπέρ του Βενιζέλου στην πολιτική, ως νεότερου των Παπανδρέου και Σαμαρά..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΧΩΝ 2.7 ΕΚ ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΑΡΕ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ . 10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. Διετέλεσε Υφυπουργός Προεδρίας της Κυβέρνησης και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Υπουργός Τύπου και ΜΜΕ, Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Υπουργός Δικαιοσύνης, Υπουργός Πολιτισμού και Υπουργός Ανάπτυξης (Ενέργειας, Βιομηχανίας, Εμπορίου, Τουρισμού και Τεχνολογίας).
Ως Υπουργός Πολιτισμού, για δεύτερη φορά από το Νοέμβριο του 2001 έως και τον Μάρτιο του 2004, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν αρμόδιος για το συντονισμό της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗΣ SΕMMENS. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗ ΣΑΣ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ 10-15% ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Ο ΞΥΔΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΥΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΊ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.