Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ο Στρατός µπαίνει στη µάχη των σκουπιδιών

Ήδη έχει συμφωνηθεί µε την ηγεσία των Ενόπλων ∆υνάµεων να παραχωρηθούν στον ∆ήµο µηχανοκίνητα µέσα που διαθέτει ο Στρατός.
1.000 ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - 55 ΑΠΟ ΤΑ 73 ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΒΗ

ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ του Στρατού ζήτησε ο ∆ήµος Θεσσαλονίκης προκειµένου να αντιµετωπίσει το πρόβληµα της καθαριότητας, που έχει πάρει µεγάλες διαστάσεις το τελευταίο διάστηµα εξαιτίας της παλαιότητας του στόλου των οχηµάτων. Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο δήµαρχος Γιάννης Μπουτάρης έχει ήδη έρθει σε επαφή και συµφωνία µε την ηγεσία των Ενόπλων ∆υνάµεων, προκειµένου να παραχωρηθούν στον ∆ήµο µηχανοκίνητα µέσα που διαθέτει ο Στρατός και να συνδράµουν στο δύσκολο έργο της αποκοµιδής.

Οπως είπε στα «ΝΕΑ» ο αντιδήµαρχος Καθαριότητας Στάθης Αβραµίδης,µέχρι χθες στους δρόµουςκαι ταπεζοδρόµια τηςΘεσσαλονίκης βρίσκονταν περισσότεροι από 1.000 τόνοι σκουπιδιών, καθώς τα 55 από τα 73 απορριµµατοφόρα παραµένουν καθηλωµένα λόγω βλάβης. Ο κ. Αβραµίδης εκτιµά ότιµε την υπάρχουσα κατάσταση και εφόσον «επιστρατευτούν» οχήµατα του Στρατού, η πόλη θα καθαρίσει µέσα στην ερχόµενη εβδοµάδα. Ταυτόχρονα όµως η διοίκηση του∆ήµου διερευνάκαι άλλες εναλλακτικές λύσεις. Ηδη έχει εγκριθεί από την περιφέρεια η απόφαση για συνεργασία µε εξωτερικά συνεργεία, ώστε να επισκευαστούν τουλάχιστον άλλα δέκα απορριµµατοφόρα. Επιπλέον, εξετάζεται η δυνατότητα να προµηθευτεί ο δήµος ανταλλακτικά, ώστε να µπορέσουν να κάνουν επισκευές τα συνεργεία του δήµου.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4613764

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπεστε καθόλου εκεί στο στρατό;
Δεν έχετε υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια;
Οι στρατηγοί είναι άντρες;
Τόσο ταπείνωση τον υπερήφανο Ελληνικό στρατό, για τα σκουπίδια τον έχουν; για τα μπάζα που λέμε;
Ντροπή και αίσχος κύριοι Στρατηγοί.

Ανώνυμος είπε...

Ξανάρχονται ημέρες ΠΑΣΟΚ όταν ο Ανδρέας έβγαζε το Στρατό για τα σκουπίδια στην Αθήνα, για να πηγαίνει τον κόσμο στη δουλειά του με τις απεργίες των λεωφορειούχων κλπ.
Η ηγεσία γιατί συμφωνεί; Γιατί Βενιζέλος και ένα όνομα που δεν θέλω να γράψω, κατάγονται απο Θεσ/νικη. Καθίστε καλά στις καρέκλες σας. Η αξιοπρέπεια ανταλάσσεται με το αξίωμα. Ερχεται όμως και ο μετά τα αξιώματα βίος.

tasulis είπε...

Δεν νομιζω να εκτελεσουν οι συναδελφοι.

Ανώνυμος είπε...

καλά που ζείς ρε συνάδελφε;;;

η πρώτη φορά είναι;;;;

είπαμε, μόνο τις ...πουτάνες ακόμα δεν έχει κάνει ο ΕΣ (αν και αυτό παίζεται!!!!)

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ Ε.Σ. ΑΝΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.ΦΟΡΤΩΣΤΕΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΤΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.....