Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Στιγμιότυπα από τις Διαδικασίες Ελέγχου της Επιχειρησιακής Κατάστασης των Αυτοκινούμενων Πυροβόλων Μ109A3GA2

Το SUV 4X4 που έχω θα μπορούσε άνετα να περάσει τον δρόμο που φαίνεται στο video - απλά δεν θα μπορούσε να κάνει την βολή καθώς παίρνει μόνον ένα πολυβόλο στην ηλιοροφή!

To clip είναι καλό για να φανούν οι δύσκολες συνθήκες εργασίας του προσωπικού - έλλειψη κατάλληλης στολής για αγώνα στα χιόνια, ειδικά γάντια και άρβυλα κλπ. Πέραν αυτού πρόκειται για ένα απλοϊκό άνευ σημασίας και μηνύματος clip που δεν ξέρω αν εξυπηρετεί τίποτα - αλλά εγώ πολίτης είμαι δεν ξέρω απ' αυτά.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Κάτι διαφορετικό (πρόκειται για άρμα)


Ανακοίνωση ΓΕΣ
Στις αρχές Ιανουαρίου του 2011, Μονάδες Πυροβολικού στην Περιοχή Ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού, οι οποίες παρέλαβαν Αυτοκινούμενα Πυροβόλα Μ109A3GA2 από τα αποθέματα του Γερμανικού Στρατού και αφού ολοκλήρωσαν τις εργασίες επαναφοράς τους σε καθεστώς πλήρους λειτουργίας στους Ουλαμούς Συντήρησης τους, πραγματοποίησαν δραστηριότητες προκειμένου να επιβεβαιωθεί η επιχειρησιακής τους κατάσταση. Μεταξύ των άλλων, δοκιμάστηκαν κατά την κίνηση και την εκτέλεση βολών. Τα επιτυχημένα αποτελέσματα των δοκιμών, πιστοποίησαν άριστη κατάσταση τους. Στιγμιότυπα από τις παραπάνω δραστηριότητες στο video που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: